Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Nekem mindenkeppen ad hozza a video. Sokszor megsporolhat egy felesleges helyszini megtekintest. Van amikor a videon veszed eszre, hogy az alaprajz megsem ugy van, vagy picit tobbet latsz a kornyezetbol is. Minnel tobb dolog van valamihez, annal jobb. Az ingatlanosnak is jobb, ha a video miatt nem mesz ki, mert eszreveszel valami kizaro okot, amit amugy is meglatnal eloben. Megsporol egy bemutatot.
Ui.: szerintetek mennyi a realis ara ennek a lakasnak? Ti mennyit adnatok erte?[ Szerkesztve ]
I am having fun staying poor.
-
adalbert1
veterán
Igen, a telefont elfordítani tényleg 1 mozdulat lett volna, szóval nem értem, miért ilyen videót csinált az ingatlanos, ráadásul ha ebből élsz, akkor azért jó lenne az ilyenekre figyelni.
Számomra is van hozzáadott értéke a videónak, még ha épp nem is a legjobb minőségű.Drizzt: ez érdekes kérdés, ahogy nézem, ezen a környéken az összes elmúlt 4-5 évben épült lakást beárazták 1.4-1.5 millió/nm környékére.
Viszont szerintem ez a lakás annyira kicsi, és tényleg csak egy személynek tűnik kompromisszumokkal élhetőnek (már ha nem csak aludni jár haza esetleg egy pár mindkét fele az irodából), illetve költeni is kellene rá (legalábbis a konyha elég egyszerűnek tűnik), hogy ennyit biztos nem adnék érte. Szerintem a millió körüli nm ár reálisabb lenne.
De lehet, hogy akkor is inkább keresnék kicsit drágábban egy legalább 4-5 nm-rel nagyobb lakást.Vannak még vicces hirdetések, ez az egyik személyes kedvencem, már elég régóta hirdetik a reális ár felett, most már egy ideje majd 2 millió/nm áron megy. Itt kíváncsi lennék, hogy mire gondol a hirdető, 60 millióért már elég sok lehetőség van a piacon, szerintem elenyésző azoknak a száma, akik ennyit kiadnának egy 30 nm-es lakásért (illetve jobban mondva ezen a környéken, exkluzívabb környezetben el tudom képzelni).
Ez egy másik kedvencem, itt 2 panel lakás lett egybenyitva. A 7. képen viccesek a csövek az iróasztal mellett, jó lehet minden nap oda leülni (igaz télen vélhetően körbefűtenek ).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest