Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothbe
addikt
válasz Begbiebike #378 üzenetére
Pedig már volt mert anno pont nekem írta a Mák hogy nem bővíthető aztán végül belátták a hibájukat és mégis az lett.
By(e) Tothbe
-
zoli03
őstag
válasz Begbiebike #614 üzenetére
Semmivel sem nehezebb átjelentkezni, mint a vírus előtt. Sőt, sokkal jobb lett, max 5 perc alatt online igényelsz időpontot, a kormányablakban meg nem kell semmit várnod, csak odamész a szabadon választott időpontodra.
-
Tottu
senior tag
válasz Begbiebike #614 üzenetére
A fentiek alapján igen.
Én viszont holnap felhívom a MÁK-ot, hogy mi számít bele még az elfogadható számlák közé: ha most például átjelentkezek és az előleget már kifizettem előző héten, de a végösszeget csak 1 hónap múlva fizetem ki, akkor mi a helyzet? Jogosult vagyok még a támogatásra? Vagy a szerződés dátuma a vízválasztó?
Ha ez még járható út, akkor megnyugodtam, mert a térkövezésnél és napelemnél is még csak az előleg lett kifizetve, a tényleges munka és a végszámla kiállítása később lesz.
"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
hurenzon
senior tag
válasz Begbiebike #624 üzenetére
Budapesten 3-4 munkanapra lehet foglalni időpontot sok irodába.
-
zoli03
őstag
A Központi Időpontfoglaló Rendszerben, ami az első Google találat, ügyfélkapu sem kell hozzá. Pápán akár a következő napon is mehetsz, de ránéztem Győrre, ott is ez a helyzet, szóval pár napon belül mindenhova kapsz időpontot szerintem.
-
tolts.hu
őstag
A vásárlás időpontjának az számít, amikor megkötöttétek az adásvételit.
Tehát az én esetemben hiába áprilisban költöztem, és nyáron kaptam papírt a földhivataltól hogy bejegyeztek tulajdonosnak, a vásárlás időpontja januárban volt, amikor megírtuk az adásvételit. Tehát ebből a "most költöztem 1éven belül"iből kiestem.
Marad az év végi határidő, amikor is kezdhetem leadni a számlákat, előtte csináltathatom a dolgokat, de a jogosultság fennállásakor (nekem 2021 dec.01, akkor lesz meg a bejelentett 1éves lakcím) nyújtsam be a számlákat, azt mondták az államkincstárban,www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- BMW topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Interactive Brokers társalgó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning