Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kisda

aktív tag

válasz SUPREME7 #3840 üzenetére

Ezt igazolom!

Annó jártam úgy az ebay-el, hogy vettem modellezéshez LiFepo4 cellákat (4db) amik időben meg is érkeztek, viszont az egyik cella nem tudta az igért teljesítményt, ezért írtam neki. Megdöbbentően kedves volt, nem jött nekem azzal, hogy igazoljam, vagy küldjem vissza mint sok más tenné. Felajánlotta, hogy küld másik 4 !! db-ot, csak ne adjak neki negativ visszajelzést. Persze a másik 4db is időben megérkezett, és paypal-on utaltam neki a vételár felét, mert így helyes. (nem kért meg rá senki)

Volt most nemrég egy hasonló eset megintcsak az ebay-en.
    2.1 Erősítőt vettem, de az egyik csatorna mintha meglett volna ölve. Írtam is gyors az eladónak, majd felajánlotta, hogy küld egy másikat, de legalább a postai költséget fizessem ki, és ne adjak neki negatív-at, mert nagyon figyeli az Ebay. Elkezdte sorolni, hogy ott ül a kislánya mellette, sok múlik a visszajelzésemen, stb. :)
    Megérkezett az erősítő, ez már kifogástalan volt. Nyomtam neki egy pozitiv visszajelzést, majd jött tőle egy email, melyben megköszönte mindezt, majd az üzenet legvégére odaírta, hogy:

Have a good day! my baby girl says hi~

:D

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés