Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
"A konklúzióm az, hogy aki legközelebb bármire rá akar kényszeríteni, azt olyan ellenségemnek fogom tekinteni, aki az életemre tör."
Mivel legutóbb is az állam volt ebben leginkább a ludas, így feltehetően majd az állam ellen kell fellépned, ami persze egyáltalán nem reménytelen vállalkozás, lásd szkíták."hagyják szabadon élni az egészséges embereket"
Ez maximálisan támogatható javaslat, cserébe az egészséges emberek vállalhatnák, hogy adott esetben nem fordulnak az egészségügyi intézményekhez, hanem otthon kikúrálják magukat. Így egyszerűen elkerülhetőek lennének az ilyen állapotok:
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
[HUN]NIMROD
aktív tag
Kaptunk elég okot ezek mellett is a "radikalizálódásra" - helyesen a normális viselkedésre. Azt hidd el nekem, hogy engem pontosan egyedül a nagybetűs IGAZSÁG érdekel. Csak valahogy mindig kiderül, hogy az összes népmentő intézkedésből húzott haszon Epstein szigetén lesz elköltve gyerekekkel való fajtalankodásra. Ajánlom a többi kollektivista hozzászólónak továbbá a Project Veritas munkásságának tanulmányozását.
lacafaca: köszi hogy rendreutasítod őket, de tudd hogy a magam részéről az ilyen kis nímandok kötekedésén csak röhögök. Qrucinfóra küld a hülye, amikor az előbb linkeltem orvosokatisztánlátásért oldalt ahol oszlopos tag a Dr. Gődény Erről jut eszembe, bocs ha már ismeritek: https://www.youtube.com/@Mediavadasz/videos
Nemrég tudtam meg, hogy ezt a csatornát az egyik gyereke csinálja.
Ja és azt is akartam írni már korábban, hogy az anyám nemrég jött vissza egy reumás rehab intézményből, ahol napokig együtt kezelték a szt.Karikó Katalin unokahúgával, és a saját szájából hallotta azt, hogy a családjának kvázi MEGTILTOTTA hogy beoltassák magukat. Jól nyomja az öreglányhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Politikai jellegű topikjaink:
Politika
Külpolitika
Ukrajnai háború
Konteó topic
Iszlám, muszlimok, arab világ
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Nyomtató topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest