- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horgász60
csendes tag
Hali!
Egyszer mindenkinek el kell valahogyan kezdeni. Az ilyen jellegű programok (szerintem) jó segítséget adnak abban, hogy pl. a html nyelvet, de legalábbis az alapjait jobban, könnyebben meg lehessen érteni. Persze csak akkor, ha nem csak a "csicsás" szerkesztőoldalt, hanem a kód oldalt is nézegetjük.
Én nem tanultam ezt a dolgot sehol, hanem évekkel ezelőtt az NVU-val elkezdtem kísérletezgetni. Persze az is érdekelt, hogyan működik a dolog, és (sok gyakorlás után) egyre jobban kezdtem ráérezni, aztán már mind kevésbé volt "héberül" a kód. Az NVU után jött a HTMLPad, de az csak az Iexplorer 7-ig volt jó, utána "megkergült. Aztán jött az itt tárgyalt KompoZer. Szerintem egész jó, bár néha egy kicsit makacskodik, hiába nem akarom, bizony bele nyúl a kódokba. Ilyenkor aztán jön a Jegyzettömb, Wordpad és hasonlók.
A KompoZernek köszönhető, hogy megértettem a CSS működését, és elkezdtem használni. Szerintem a CSS szerkesztő része egészen jól használható, áttekinthető és könnyű vele dolgozni. Itt említeném meg, hogy az újabb (0.8b...) verzió a CSS-ben nem éppen erős, többször kitolt velem. Ráadásul a kód-oldal kifejezetten pocsék lett, azt nagyon eltolták. De a korábbi verzió jól használható.
Ha esetleg keveredik még ide olyan, aki hozzám hasonló "műkedvelő", de fejlődni szeretne, szívesen elbeszélgetnék vele apróságokról, amikkel ennek a programnak a hiányosságait ki lehet küszöbölni, illetve apró trükkökről, amelyek segítségével ezzel is sok mindent meg lehet csinálni.
Várom, hogy lesz-e valaki... Ilyen fórumot, ahol ez a téma (kimondottan ez a program) sehol sem találtam, vagy ha igen, az évekkel ezelőtt "behalt".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen routert?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Borderlands 4
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest