Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonorrea
senior tag
Uh, akkor azt elég kacifántosan oldottad meg! Szedd le a telefonodra a Transmission Remote GUI appot, de nekem pl jobban tetszik a Torrnado app. A letöltött torrentfájl megnyitja ez az alkalmazás, és a kodi alatt futó kliens leszedi ahogy eddig tudod a torrentjeidet menedzselni, törölni adatokkal együtt ha arra van szükség pl
[ Szerkesztve ]
A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Xiaomi watch 2
-
cof
veterán
Volt ilyen grafikus felületű frontend a Kodi alá? Én nem is tudtam.
De nagyon sok plusz munkát csinálsz, telefonra egy RemoteGUI app, és egyből tallózhatod be a torrent fájlokat.
Persze ehhez kell, hogy a Kodi alatt fusson a backend, a Throadia féle repo-ban lévő TransMission jó.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
nfsu17
veterán
minek kell grafikus felület, amikor ezer féle más megoldás* is van? Amúgy meg hiába sírunk (én nem), kivették a hivatalos kodi repo-ból, ez van, ott a megoldás amit linkeltem, linkeltünk.
*
1. web-en is elérhető a kliens gui felülete, ha már a mobilt szóba hoztad,
2. pc-n (win pl.) is van gui felülete,
3. van watch-dir mappa, így ha mobilon a torrent fájlokat bemásolod ebbe a mappába, már indul is a letöltés...ehhez minek grafikus felület? De ha kell, ott az 1-es, 2-es pont,
4. flexget-el (külön add-on) még tovább lehet bonyolítani és akkor még a t.fájlokat sem kell lementeni, csak könyvjelzőhöz adni (pl. n....re oldal) és már szedi is a saját könyvjelződből
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest