Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4851) br.rak válasza Plata (#4850) üzenetére


br.rak
őstag

ige, közben "odaát" már megtárgyaltuk.
Lépjél be azokkal a karaktereiddel, amiknek hiányoznak a legacy erői, hátha egy belépés visszaadja őket (ha nem, mehet a levél a supportnak)

[ Szerkesztve ]

(#4852) Plata válasza br.rak (#4851) üzenetére


Plata
félisten

Ma már nem,majd talán holnap,most elszomorított hogy CC-ért sem tudok venni új kari helyet,ez fasság.
:U

(#4853) br.rak


br.rak
őstag

Bounty Contract Week, "új" legacy fénykard, legacy bug és heti Cartel Market akció

Új hét, új visszatérő event, valamint a legutóbbi updatek hoztak pár kellemes és kellemetlen változást.

Mától egész jövő kedd 14:00-ig Bounty Contract Week, lehet kisebb nagyobb kaliberű maffiózókra vadászni. :D

Leírás az eventhez (link)

Kallig fénykardja immár legacy boundos lett. Egy rövid magyarázat: sokáig ezt az itemet, ami az inkvizítor jutalma volt a chapter 1 vége felé egész egyszerűen "elfelejtette" megadni a játék és csak a supporttal való levelezés esetén kaphatták meg a játékosok. Mostantól már minden inkvizítor meg fogja kapni a fénykardot, az adott advanced classnak megfelelőt. Vagyis Assasin egy dupla pengést, míg a sorcere egy sima egykezest, ami meglepő módon offhandben is használható. Így nincs akadálya, hogy azt a legacyn belül egy sentinel v. marauder használja.

Azzal, hogy a fejlesztők elvették az instant hatvanas tokenekkel szerzett legacy erőket/titulust , sajnos számos normál módon megszerzett játékos életét is megkeserítették. Ha azt tapasztalod, hogy a legutóbbi update óta egyes classokat "nem teljesítetteknek" jelez ki a játék, első körben lépj be velük, hátha az megoldja a problémát. Ha ez nem vezetne eredményre vagy már törölted az adott karaktert, akkor írj levelet a support@gmail.com címre vagy előfizetők egy ticketet is nyithatnak.

Heti Cartel Market akció (link):

Új(visszatérő) itemek: Black & Black (1800 cc) és White & White (900 cc) dye modulok.

Múlt héthez hasonlóan a karakter és guild átnevezés még mindig 25% kedvezménnyel szerezhető be (750 cc)

Végül pedig jöjjön egy angol nyelvű videós magyarázat a legújabb Warzonehoz (Odessen Proving Grounds) Snave jóvoltából: (link)

(#4854) br.rak válasza br.rak (#4853) üzenetére


br.rak
őstag

Egy héttel elnéztem az eventet. Jövő keddtől lehet a huttbérencekre vadászni :DDD

(#4855) x_o_n válasza br.rak (#4854) üzenetére


x_o_n
veterán

sebaj,viszont ugyanugy mint multkor át dob máshova az oldal

(#4856) br.rak válasza x_o_n (#4855) üzenetére


br.rak
őstag

WorldPress "bug", jelenleg technikai okai vannak, hogy ezen verziót vagyunk kénytelenek használni.
Ami kimegy az oldalra, azt ide is kiteszem 1:1-ben, így nem marad le senki semmiről :)

(#4858) br.rak


br.rak
őstag

Chapter XIII: Profit and Plunder Teaser, Bounty Contract Week, újabb exploit és banhullám, Server Transfer változások

Megérkezett a következő fejezethez a kedvcsináló videó és akadt némi sürgés forgás a játék körül ezen a héten is. Részéletek lent:

Visszatér Vette és Gault, hogy Arcann orra elől ellopja a “családi ezüstöt” :D Íme a kedvcsináló, avagy mi is a “B” terv… (link)

Valamint ne Feledkezzünk meg az Eternal Championshipről sem. Ami most már nagy valószínűséggel ( 3 halasztás után…) megérkezik és vele együtt Bowdaar is .

A múlt heti “vaklárma” után végre tényleg tudunk gengszterekre vadászni, vagyis itt az e havi Bounty Contract Week. (leírást az eventről az oldalsávon találtok szokás szerint)

Jövő keddtől (]04.26.) megszűnik a jelenleg kedvezményes (90CC) transfer a serverek között. Viszont az új ár nem 1800CC, hanem “csak” 1000CC lesz. Valamint elvileg dolgoznak regionális korlát eltörlésén ( vagyis az észak-amerikai és európai serverek között is lehet majd a karaktereket mozgatni. (link)

A 4.0/Fallen Empire behozott két újfajta companont (Creatures and Droids). Ezekről olvashattok egy alapos összefoglalót a Black Bantha jóvoltából. (link)

Heti CM változások,akciók (link)

Újabb exploit, újabb banhammar. Ez lett a világ rendje, ha az automata rendszer valakit ártatlanul bannolt volna, az a swtoraccountdisputes@bioware.com email címen keresztül tud kapcsolatba lépni az illetékesekkel. (link)

Kaptunk egy szívhez szóló nyílt levet is, olvassátok el :) (link)

Ha nem is kapunk fegyverekhez outfit designert, de fegyvereinket egyedivé tehetjük újféle vizuális effektekkel. (link)

(#4859) Plata válasza br.rak (#4858) üzenetére


Plata
félisten

Köszi az infókat,de sajna a levélből nem értek semmit,gugli fordító valami kibogozhatatlan katyvaszt csinált belőle.

(#4860) br.rak válasza Plata (#4859) üzenetére


br.rak
őstag

nagyon nagyon röviden

- a játék támogatása nem ér véget ( elég sok helyen terjed a suttogó propaganda, hogy év végén leáll a játék, annak ellenére, hogy a 4. legjövedelmezőbb MMO jelenleg, ha levesszük az ázsiaiakat,akkor a 2., nem hiába, a cartel market önmagában képes lenne eltartani a játékot kis túlzással)

-ezt a gondolatot folyatva: új dialógusokat rögzítettek nemrég és voltak MoCap felvételek ( hogy ingame animációkhoz, mert ezek is fejlődtek, vagy új CGI minifilmekhez, ezt nem tudjuk)

-és végül egy kis mea culpázás: tudják hogy nagyon nagyon sok a bug, nem voltak kellően felkészülve erre az egész "havonta jön új fejezet" tempóra

-illetve némi bla-bla: figyelnek a játékosok visszajelzéseire, hamarosan csomó új és nagyszerű dolog jön a játéka, satöbbi

(#4861) br.rak


br.rak
őstag

Weapon Tunings ismertető és Bioware nyilt levele a játékosokhoz.

A legutóbbi bejegyzés kapcsán kaptam pár kérést, hogy legyen egy bővebb ismertető a következő fejezettel érkező Weapon Tuningsről és páran szívesen látnák magyarul a Ben Irving által jegyzett nyílt levelet.

WEAPON TUNNGS (link):

Ez egy új “optikai tuning” lesz, amit fegyverekhez tudunk alkalmazni. Mi is szükséges hozzá? Először is egy olyan fegyver, amiben van Weapon Tunings Slot, ilyen fegyvert több módon szerezhetünk be. PvP, Heroic küldetések, Flashpointok, Operationok, Reputation Vendorok, Cartel Market és megfelelő tervrajzok birtokában le is gyárthatjuk/gyártathatjuk magunknak.

Másrészt szükségünk lesz magára egy Weapon Tunings-ra is. Az első ilyen mod, a Lightning Weapon Tuning (lásd a képeket/GI-Feket a linkelt bejegyzésből) a következő Plunderer Alliance Pack-ból lesz beszerezhető.

Gyakorlatilag úgy fog működni mint a többi mod, CTRL+jobbklikkel előhozzuk a Field Modification ablakot, az inventorynkban lévő modot beletesszük a szabad slotba és véglegesítjük a változást ( persze aki szeretné mondjuk RP okoból, nyugodtan használhatja a Modification Station is)

Szinte minden szempontból úgy működik majd ez a vizuális tuning, mint a többi mod. Amint beletettük egy fegyverbe, a karakterünkhöz bindelődik (szép magyarosan fogalmazva :D ) Adott mennyiségű kreditért eltávolíthatjuk és áttehetjük másik fegyverbe) Ezek a modok nem leszek Collections Interface részei. (ahogy pl a dye modulok sem azok)

Az első bejelentés óta pár gyakrabban feltett kérdést megválaszoltak a fejlesztők egy Q&A formájában. (link)

-A Weapon Tuning (WT) csak kozmetikai célokat szolgál?
Igen, nem lesz hatással semmilyen statra.

-A meglévő fegyverekbe tehetünk majd WT slottot (hasonlóan az augment slotokhoz)?
Számos meglévő fegyver támogatni fogja a WT-ot, de nem mind. A start után fokozatosan fogják WT kompatibilissé konvertálni a meglévő fegyvereket, párhuzamosan új WT-s fegyverek megjelenésével.

-Cartel Market exkluzív lesz a WT?
Az első WT (lightning) CM exkluzív lesz, de a jövőben más forrásokból is kaphatunk ilyen modokat.

-Befolyásolja az effektet a fegyverben lévő kristály színe?
Igen

-A fegyveren meglévő effekkel összeadódik az új WT-os effekt?
Igen

-Ki/Be kapcsolhatjuk majd, mint a mount flourish effektet?
Nem

-A WT megsemmisül , amikor eltávolítjuk a fegyverből?
Nem, csupán a karakterhez bindelődik, az eltávolítás költsége megegyezik majd a kristályokéval.

És akkor következzen Ben Irving nyílt levele a játékosokhoz, ami a játék hivatalos fórumán jelent meg:

“A nevem Ben Irving ,az SWTOR egyik fejlesztője. Nem igazán szoktam fórumbejegyzéseket írni, igazság szerint talán ez lesz az első bejegyzésem. Ennek ellenére, a teljes fejlesztői csapat és jómagam aktívan nyomon követjük a játékkal kapcsolatos visszajelzéseket, legyenek azok a hivatalos vagy kevésbé hivatalos fórumokon, redditen, facebookon vagy youtubon, stb. Az utóbbi időben számos kérdés és nyugtalan hangulatú bejegyzés született a nemrégiben kijött tartalmak minőségével és magának az SWTOR-nak a támogatásával kapcsolatban. Ezeket szeretném tisztázni jelen bejegyzésemmel.

Először is szeretnék elnézést kérni az utóbbi hónapokban tapasztalható problémák miatt. Az új fejezetek havonta történő kiadása számunkra is újdonság és sajnos számos előre nem látható hibával járt. Ezek sokatok számára igen komoly problémát okozott és bocsánatot szeretnék emiatt kérni. Legbelül mi magunk ,az SWTOR fejlesztői, is játékosok vagyunk, ugyanúgy mint ti. Megértjük, hogy mennyire frusztráló egy-egy előrehaladást gátló bug. Komoly erőfeszítéseket teszünk, hogy az SWTOR-t a lehető legjobb játékká tegyük, és amikor egy bug vagy előre nem látható más probléma a játékélményt rontja, komolyan vesszük. Elkötelezettek vagyunk, hogy jobbá tegyük a játékot és a legutóbbi fejezet (Chapter XII: Visions in the Dark) megmutatja, hogy komolyan is vesszük a játékosok visszajelzését és komoly változásokat vittünk végbe, az eredmény egy minőségi fejezet, ami reményeink szerint kielégíti a játékosok igényeit.

És egy kis jövőbetekintés. Az SWTOR a jövőben is fog támogatást kapni? A válasz természetesen igen.

Talán érdemes itt újra elismételni azt, amit a múltban egy párszor megtettünk. A Knights of the Fallen Empire startjakor 9 nagyszerű fejezet, 14 companion toborzó küldetés, Star Fortess, 30 aktualizált Flashpoint ,50 aktualizált Operation Boss mely mindegyik ismét kihívást nyújt, megszámolni is nehéz Heroic Küldetés, átdolgozott szintezés és számos a játékosok életét megkönnyítő változás. Nemrég a harmadik nagyobb update és új fejezet érkezett meg. Ezek a havonkénti tartalmi újdonságok nagyjából kitartanak az év hátralévő részéig, egészen Augusztusig, mikor is megérkezik a XVI. fejezet és vele a Knights of the Fallen Empire fináléja. A havonkénti fejezetek mellett számos egyéb tartalommal is szolgáltunk. Új companion toborzó küldetések, hogy (újra) felfedezzük a galaxist társainkkal. Odessen Proving Grounds Warzone, Rishi Cove Arena, Eternal Championship és a craftolás új lehetőségei. Igazság szerint ezeken túl is van még mit a játékosok elé tárnunk, és nagyon reméljük hogy tetszeni fog nektek.

Talán a nehezebb rész most következik. Ugyanis számos olyan ,a nagyközönség számára még nem publikus tartalmakról ejtenék pár szót, amit még nem jelentettünk be, így csak az adott szavamban hihettek. Ha követtétek Charles Boydot vagy Paul Marinot a közösségi médiában, talán annyira nem lesz teljesen új az, amiről most beszélni fogok. A csapat nemrég meglátogatta a MoCap stúdiónkat új animációk felvétele miatt. Charles Boyd egy hetet töltött a szinkronstúdiónkban , hogy új dialógusokat rögzítsen az elkövetkező új tartalmakhoz. És talán a két legizgalmasabb dolog: íróink javában dolgoznak a következő “évad” fejezeteinek történetén és az új, nem fejezet alapú tartalom is már korai tervezési fázisban van. Sajnos a részletekről jelenleg még nem beszélhetek, így csupán a szavamat tudom adni, hogy amint lehetséges, ezekről a nagyszerű dolgokról részletesen is be fogunk számolni.

Knights of the Fallen Empire a játék történetének legsikeresebb kiegészítője. A sajtótól és rajongói oldalaktól is nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk, de ami a legfontosabb, hogy nélkületek, a ti támogatásotok nélkül sem a megjelenéskor, sem a havonkénti fejezetek nem lett volna sikeres a játék. A partnereink szemében a játék siker, hatalmas siker. BioWare támogatja a játékot. EA támogatja a játékot . Lucasfiml ( LucasArts) támogatja a játékot. Disney támogatja a játékot. A játék majd 5 éve aktív, ez idő alatt elképesztő mennyiségű támogatást kaptunk minden partnerünktől.

Ha csak egyvalami is megragad bennettek ebből a bejegyzésből, az legyen ez: SWTOR a jövőben is teljes támogatást élvez. Számos nagyszerű fejezet vár ránk a következő hónapokban és számos izgalmas, távlati terveink vannak az év későbbi részére. A BioWare összes alkalmazottja nagyra értékeli a ti támogatásotokat és elkötelezettek vagyunk, hogy a lehető legjobb játékélményt biztosítsuk a számotokra .

Miattatok, a mi játékosaink miatt lehetséges, hogy a játék folyamatosan gyarapszik. Köszönjük, hogy a Star Wars: The Old Republic-kal játszotok.

Ben Irving”

Megjegyzés: nem szó szerinti fordítása az eredeti bejegyzésnek. És még egy megjegyzés a siker kapcsán. Annak dacára, hogy a játék nem fiatal és csak PC-n érhető el, még mindig a 4.-6. legjövedelmezőbb MMO , és ha levesszük az “ázsiai” MMO-kat, akkor a második. Ebbe természetesen a Cartel Marketes bevétel is beletartozik, valamint nem mindegy, hogy MMO alatt a tradicionálisabbak értjük vagy mást is beleveszünk.

(#4862) br.rak


br.rak
őstag

lehet végre EU-US régiók között is mozgatni a karaktereket

Transfer within the same region: 1,000 CC
Regional Transfer: 1,500 CC

(#4863) x_o_n


x_o_n
veterán

nem tudja valaki..hol lehet hozzá jutni a 43-as armoring,mod,enhanc..stb cuccokhoz,max 40-est lehet craftolni

(#4864) jNk válasza x_o_n (#4863) üzenetére


jNk
senior tag

43-as cuccokat (220as item rating) vagy Radiant Crystalért veszel a Fleeten, vagy HM Operationökön nyersz és Reverse Engineering után craftolni is tudok őket (elég drágán). Ha tévednék br.rak majd javít :D

(#4865) br.rak


br.rak
őstag

Update 4.4, Chapter XIII, Eternal Championship és kis májusi kitekintő

A héten megérkezik a következő fejezet és a vele járó nagyobb update, vége (végre?) megkapjuk az Eternal Championshipet valamint megjöttek a hivatalos infók a May the 4th-tal kapcsolatban.

Május 3.-án,kedden 14:00 és 18:00 között a hivatalos oldal, a serverek és launcher sem lesz elérhető. A karbantartás végén telepíthetjük a 4.4-es updatet. A karbantartás befejezéséig ne indítsuk el a launchert!

Aki május elsején előfizetői státuszban van, az megkapja a HK-55 tematikájú hajódroid companion customisationöket és két nappal hamarabb fér hozzá a következő fejezethez.

Élesedik az Eternal Championship is, aki hozzáfér(t) a Fallen Empire kilencedik fejezetéhez, az ehhez a tartalomhoz is hozzáférést kap.

Sokak számára örömteli hír, hogy eltörölték a karakter transzfer korlátozását régiók között, másrészt viszont az eddigi akciós árnak is búcsút inthetünk. Az aktuális árak a következők:

-Adott régión belüli transzfer: 1000CC
-Régiók között ( US-EU) transzfer: 1500CC

May the 4th:

Aki április 27. és május 4. között bejelentkezik a játéka, az egy M4-I6 Astromech Droid Mini-Petet (lásd a fenti képen) kap jutalmul május ötödikén.

Május 3.-10. és 27.-30. között dupla XP-s napok lesznek, aki gyorsan szeretne pár altot felhúzni, az most megtehetik :D

3 versenyt/promóciót is meghirdettek a fejlesztők:

-]The Eternal Championship Solo Speedrun Contest
-"Story So Far" Promotion
-#SWTORSagaGiveaway Contest

Ezekről részletesebben itt olvashattok(link1, link2).

A nyeremények között van egy 4 napos belépő az idei londoni Star Wars™ Celebration Europe-ra, egy és féléves ajándék előfizetés ajándék Cartel Coin és armor szettek.

Kijött egy újabb kedvcsináló Trailer a Fallen Empire-hez, aki nem szeretne spoilert a XIV. fejezethez, az inkább a hivatalos oldalon lévő, minimálisan vágott verziót nézze meg. (link)

[ Szerkesztve ]

(#4866) x_o_n


x_o_n
veterán

Nem tudjátok mi lehet a gond? this application has encountered an unspecified error.please try this patch again.tegnap még ment rendesen...

(#4867) br.rak válasza x_o_n (#4866) üzenetére


br.rak
őstag

sima kliens vagy bitraideres?
A launcher.exe és swtor.exe a kivételekhez hozzá van adva a tűzfalnál és Anti-V-nél?
Rendszergazdai jogosultságokkal fut a játék?

Valami más hibaüzenet esetleg nincs?

(#4868) br.rak


br.rak
őstag

(#4869) x_o_n válasza br.rak (#4868) üzenetére


x_o_n
veterán

köszi,átrágtam,bejött,,kilép,leállit,ujraindit,megy,nem tudom mi miatt volt

(#4870) Bahamooth


Bahamooth
újonc

Sziasztok!

Technikai kérdésem lenne, ha tudtok segítsetek légyszi. Szeretném kipróbálni a játékot, de gondjaim vannak a telepítéssel. Sikeresen letöltöttem a setup file-t, le is futtatja a telepítést egészen addig hogy be jön egy szép színes képernyő a következő üzivel:The launcher is being updated.... Ezután csak pörgeti pörgeti és semmi sem történik. Tudok ezzel valamit kezdeni? Köszi a válaszokat

[ Szerkesztve ]

Baha

(#4871) jNk válasza Bahamooth (#4870) üzenetére


jNk
senior tag

A telepitési könyvtárban elvileg van egy FixLauncher.exe, azt kellene elindítanod a hiba javításához.

(#4872) Bahamooth válasza jNk (#4871) üzenetére


Bahamooth
újonc

Ilyet sajnos nem találok...

Baha

(#4873) br.rak válasza Bahamooth (#4872) üzenetére


br.rak
őstag

akkor próbáld ezt letölteni és elindítani a telepítéskor megadott könyvtárból

http://cdn-patch.swtor.com/patch/LauncherRepairUtilityP1.8.2.exe

illetve itt a leírás a bitraider kiiktatásához, ezt még azelőtt tedd meg, hogy elindulna a tényleges telepítés, sok problémától fog megszabadítani, igaz meg kell várni a teljes telepítést, hogy el tudj kezdeni játszani.

https://www.reddit.com/r/swtor/comments/3ksypm/guide_to_permanently_removing_bitraider_and/

[ Szerkesztve ]

(#4874) Bahamooth válasza br.rak (#4873) üzenetére


Bahamooth
újonc

Köszönöm a tanácsot, megpróbálom.

Baha

(#4875) x_o_n


x_o_n
veterán

Nem tudja valaki hogy ami van Originen akció, az előfitetésre is jó? Kiegészitők +2 hónap sub +2400 cc 29,9 eu.

(#4876) x_o_n válasza x_o_n (#4875) üzenetére


x_o_n
veterán

Bocsánat, amazonon, az origin nem ad cartel coin kódot külön

(#4877) jNk válasza x_o_n (#4875) üzenetére


jNk
senior tag

Minden timecard / prepaid subscription game time -ban foglalt nap az előfizetői nap, tehát igen az előfizetésre is jó.

(#4878) br.rak


br.rak
őstag

Update 4.5, Chapter XIV/XV , új soundtrack, kedvezményes karaktertranszfer és pár apróság

Napokon belül itt a következő nagyobb update és következő fejezet, az ezzel járó új CM ietemekkel és még pár meglepetés. Részletek lentebb.

Június elsején, szerdán délután 2-tól 6-ig nem lesznek elérhetőek a szerverek, a hivatalos oldal és a launcher sem. A maintenance után elkezdhetjük letölteni a 4.5-ös updatet.
A saját érdekedben ne indítsd el a launchert, míg hivatalos értesítés nem érkezik az indulásról!

A friss helyzetjelentéseket leggyorsabban most is a játék Twitter-oldalán találhatjátok majd meg.

-Aki június elsején előfizető, az két nappal korábban hozzáfér majd a következő fejezethez és megkapja az Eternal Empire Patroller Mount-ot

UPDATE 4.5:

Class változások

-Consular/Inquisitor (mindkét AC): Force in Balance /Deatfield: 8 méterről 5 méterre csökken a hatósugara

-Sage/Sorc: A heal képessége force költsége megnőtt, cserébe némileg nagyobbat gyógyítanak, de közel sem annyival, mint amennyivel több erőforrást igényelnek, elvileg így már szükséges lesz komolyabban figyelni a fore managmentre.

Powertech/Vanguard: Rail Shot/High Impact Bolt ill. Missile Blast / Explosive Round hatótávolsága 10 méterre csökken (30 méterről)

Chapter 4.5: Mandalore’s Revenge:

Jöjjön egy félperes kedvcsináló a következő fejezethez.(link)

-Elvileg a következő fejezet is kijön még júniusban, várhatóan a hónap végén ( tippre a korai hozzáférés 29./30. azoknak akik elsején előfizetők voltak)

-Június 5.-éig kedvezményes a régión belüli karaktertranszfer (90CC), a transzregionális ( EU-US között) elvileg 1500CC maradt.

-Június elsején fog megérkezni a Vaylin ihlette Wicked Huntress Armor Set (link) (mondjuk ha az egyedi hajmodell is járna mellé, még meggondolná az ember a vásárlást…)

-A következő, Revenge Pack tartalma : Dulfy, TorCommunity (ez tartalmazza a 4.5-ös update adatbányász által kinyert részleteit is)

-Elvileg hamarosan visszatér a Cantinás kódosztogatós játék, amikkel ingyen mountokat szerezhetünk. (Korrealis Sheriff/Viceroy/Viscount)

-Végül pedig hallgassátok meg a következő fejezet “új” zenéit (khm, elvileg némi Republic Commando áthallás van)

(#4879) br.rak


br.rak
őstag

Elvileg újra van Rakghoul event, most mindenki kedvenc homokdűnéje a soros

(#4880) bigrob


bigrob
őstag

Csak én érzékelem úgy, hogy tom of freedon nadd eléggé kihalt?
Warzonera se tudok bejutni..

Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!

(#4881) x_o_n válasza bigrob (#4880) üzenetére


x_o_n
veterán

jó kérdés,én nem nagyon nézem de tény hogy régebben mindig megtámadtak most simán mászkálok a régen veszélyes helyeken

(#4882) bigrob válasza x_o_n (#4881) üzenetére


bigrob
őstag

Most akciós a kari transfer 90/kari annyit megérne nekem hogy populárisabb lehetőleg magyar lakta szeróra költözzek.

Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!

(#4883) br.rak válasza x_o_n (#4881) üzenetére


br.rak
őstag

Nem lehet, hogy PvE instance-ben vagy? egy ideje már nincsenek dedikált PvE /PvP serverek.
Amúgy is, ilyenkor szokott elkezdődni a nyári pangás, nem véletlenül próbálnak bedobni valamit.
Tavaly, ha jól rémlik 12x xp volt, most kicsit összesűrítik a fejezetek megjelenését illetve remélem visszajön a kaszinós event is :D

szerk:igen, vasárnapig van kedvezményes transzfer.

[ Szerkesztve ]

(#4884) bigrob válasza br.rak (#4883) üzenetére


bigrob
őstag

Most hogy mondod pve instanceban vagyok, de attól még nem kéne találnia warzone meccset?

Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!

(#4885) br.rak válasza bigrob (#4884) üzenetére


br.rak
őstag

igen, elvileg kellene, de a matchmakingben (már ha a premade vs randomot annak lehet nevezni) voltak gubancok.

A PvE insta csak annyit jelent, hogy nyista open world PvP (magyarán nem gankolnak le és "véletlenül" nem tudsz beflaggelődni mondjuk most a Rakghoul alagutban, ami kissé növeli az event élvezeti értékét , szerintem) se az ellenfél bázisán se az Outlaw's Den-nél

(#4886) bigrob válasza br.rak (#4885) üzenetére


bigrob
őstag

2 órát vártam most egy wz que-ra és nem hívott be.. ezalatt fejlődtem kb 44-48-ra..

Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!

(#4887) br.rak válasza bigrob (#4886) üzenetére


br.rak
őstag

ja hogy mid tier PvP. Szerintem 65 alatt teljesen hektikus, mikor dob be. Mostanában veszettül gyorsan lehet fejlődni, szóval a low és mid tier ezért is tűnhet kihaltnak. Ha a pvp a dedikált cél, akkor gyorsan nyomj le pár heroicot és szintezd fel magad 65-re.

(#4888) bigrob válasza br.rak (#4887) üzenetére


bigrob
őstag

Van még két kari amit csak 50-ig szeretnék felnyomni, de az elmúlt fél évben simán meg tudtam a többivel csinálni a napi pvp küldiket mert max 5 perc alatt behívott, de most nem akar összejönni :(
Akkor marad 65-re :(((

Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!

(#4889) br.rak


br.rak
őstag

Update 4.6, Chapter XV., Light vs. Dark event

A hosszú csendet és az uborkaszezont megtörve ejtünk pár szót az új eventről és vészesen közeledik a Fallen Empire fináléja is. Részletek lentebb.

Június 28.-án kedden 14:00 és 18:00 között nem lesznek elérhetőek a serverek, a hivatalos oldal és launcher sem.
A maintenance után elkezdhetjük letölteni a 4.6-os updatet és elkezdődik a korai hozzáférés a következő Fallen Empire fejezethez.

A saját érdekedben ne indítsd el a launchert, míg hivatalos értesítés nem érkezik az indulásról!

A friss helyzetjelentéseket leggyorsabban most is a játék Twitter-oldalán találhatjátok majd meg.

A patchnotes itt megtalálható.

-Ha minden igaz, június 28.-tól egy hétig ismét visszatér a Relics of the Gree event.

-Bár sokan vártuk a Shining Jedi Man-t, de jó szokásához híven, megint átvert majdnem mindenkit. Magyarul Guss toborzóküldetése nem lesz elérhető holnap. (link)

-Aki július elején előfizető, ez egy HK-55 témájú stronghold dekorációt ( Victory Poster)

-A Fallen Empire első felvonásának utolsó fejezete valamikor július végén válik elérhetővé.

-Az idei Nar Shadda Nightlife eventről egyelőre semmi infó nem jött ki, lehet hogy elmarad, vagy a szokásosnál később kezdődik.

-Datamineolt információk és tárgyak az új Gemini Cartel Packból. (link1, link2)

Chapter XV. : The GEMINI Deception

Jöjjön egy kis előzetes a következő fejezetből(link):

Light vs. Dark event:

És végül pár szóban az új eventről:

-Június 28.-án kezdődik az event , aminek kifejezett célja, hogy minél több időt öljünk a játékba.

Nagyon röviden, az event során 6 szintet érhetünk el, s ezek alapján fogunk az event során jutalmakat kapni. Most csak felsorolás szinten, hogy az egyes szintek elérésekor milyen jutalmakat kaphatunk.

Heroic:

5 Force-Bound Dark vs. Light Packs
In-Game Title: “The Heroic Victor”

Legacy

Shade Stalker Runt Mini-pet
Victorious Pioneer’s Armor: Helm, Chest, Legs
10 Force-Bound Dark vs. Light Packs
Title: “The Destined Victor”

Valiant

Victorious Trailblazer’s Bike Mount
Victorious Pioneer’s Armor: Belt, Bracer
10 Force-Bound Dark vs. Light Packs
Title: “The Valiant Victor”

Champion

Victorious Trailblazer’s Armor Set*
Victorious Pioneer’s Armor: Gloves, Boots
15 Force-Bound Dark vs. Light Packs
In Game Title: “The Champion Victor”

Eternal

Darth Hexid vagy Master Ranos Companion
15 Force-Bound Dark vs. Light Packs
Title: “The Eternal Victor”

Legendary

Victor’s Titan Turret Tank Mount*
Victorious Titan’s Armor Set*
30 Force-Bound Dark vs. Light Packs
Title: “The Legendary Victor”

Részletesebb leírást az eventről a hét folyamán olvashattok majd magyarul.

(#4890) x_o_n


x_o_n
veterán

óó nooo ezek szerint a Light vs. Dark eventhez egy zsir uj karakter kell?

(#4891) br.rak válasza x_o_n (#4890) üzenetére


br.rak
őstag

Röviden: igen
Egy kis ikon jelzi, hogy a karakter részt vesz-e az eventben.
Még a héten lesz magyarul leírás róla, türelem :)

(#4892) x_o_n válasza br.rak (#4891) üzenetére


x_o_n
veterán

Inditottam egyet,de nem lelek ikont :)oké,szuper,köszi :)

(#4893) x_o_n


x_o_n
veterán

This Application has encountered an unspecified error please try this patch again

ezt hogy lehet helyre rakni?tegnap elszállt a net,most belépnék és ez fogad

(#4894) br.rak válasza x_o_n (#4893) üzenetére


br.rak
őstag

bocsi, hogy csak linkelek, de innen lehet pár megoldást találni

https://www.reddit.com/r/swtor/comments/48lag0/swtor_launcher_this_application_has_encountered/

(#4895) br.rak


br.rak
őstag

Light versus Dark event ismertető

Nemrég kezdődött egy új "event", aminek segítségével hozzájuthatunk pár hasznos illetve kevésbé hasznos felszereléshez. Lássuk a részleteket.

Az eventen való "részvétel" feltétele egy új, az update 4.6 után (június 26.) kreált karakter. Ezen új Dark vs. Light (DvL) karaktereket a karakterválasztó képernyőn egy új kis ikon különbözteti meg a régi, eventen nem résztvevő társaiktól.

Az eventen különböző szinteket lehet elérni, melyekhez különböző jutalmak társulnak, pl legacy titulusok, mountok,petek új companion és Dark vs. Light Pack. (ezen packból elég sok minden eshet, és ami fontos, hogy kilockolhatjuk a kollekciónkba az így megszerzett tárgyakat.

Ami még fontos, hogy az új companiont (az előzetes ígéretek szerint) a játékban hozott light/dark döntéseink alapján fogjuk megkapni. Annyi csavar van a dologban, hogy a L/D pontokat globálisan számolja a rendszer és ezt meg lehet tekinteni az event hivatalos oldalán. (link)

Mivel egy legacy-n belül kell teljesíteni a kitűzött célokat, azért megemelték a karakterlimitet szerverenként 22/26/50-re.

Maga az event valamikor ősszel fog véget érni, pontos dátum még nem ismert.

Szintek és hozzájuk kapcsolódó jutalmak:

HEROIC:

-Egy DvL karakterrel el kell érni a 25-ös szintet, ezt F2P játékosok is egyszerűen teljesíthetik.

Jutalom:
5 Dark vs Light Pack
“The Heroic Victor” title

LEGACY:

-Egy DvL karakterrel el kell érni az 50-es szintet, valamint 3 konkrét flashpointot is teljesíteni kell.

Empire: Black Talon, Boarding Party, Foundry
Republic: Esseles, Taral V, Maelstrom Prison

-Ezen flashpointokat akár solo, tactical vagy hard módban is teljesíthetjük.

-Ezt a szintet F2P játékosok is még egyszerűen teljesíthetik.

Jutalom:
10 Dark vs Light Pack
Victorious Pioneer’s Armor Set: Helm, Chest és Legs
Shade Stalker Runt Mini-Pet
“The Destined Victor” title

VALIANT:

-Innentől már szükséges a Knights of the Fallen Empire kiegészítő megléte is.

-Egy DvL karakterrel teljesíteni kell a Shadow of Revan kiegészítőt (és a biztonság kedvéért a Forged Alliances/Prelude küldetéseket is)

-Egy DvL karakterrel teljesíteni kell a Fallen Empire első 9 fejezetét.

-Teljesíteni kell a Galactic Stronghold bevezető küldetését.

Jutalom:
10 Dark vs Light Pack
Victor’s Trailblazer Bike Mount
Victorious Pioneer’s Armor Set: Belt és Bracer
“The Valiant Victor” title

CHAMPION:

-Itt már szükséges, hogy legyen egy-egy DvL karakter mindkét oldalon!

-Fallen Empire 1-16 fejezeteinek teljesítése ( az utolsó fejezet július 26/28-án érkezik majd)

- 5 Allaince "toborzó" (vagyis nem a fő történetszálban lévő) küldetés teljesítése. (To Find A Findsman /Yuun/ küldetéssel kedve)

-Az összes Flashpoint teljesítése solo v. tactical módban , kivéve a Collicoid War Games, de a Thyton/Korriban fpk-et mindkét oldalon teljesíteni kell.

Jutalom:
15 bound Dark vs Light Pack
Victorious Trailblazer’s Armor Set
Victorious Pioneer’s Armor Set: Gloves és Boots
“The Champion Victor” title

ETERNAL:

- Egy-egy 65-ös szintű DvL karakter mind birodalmi, mind köztársasági oldalon, valamint az Eternal Championship első 5 körének teljesítése.

Jutalom:
15 bound Dark vs Light Pack
Új companion: vagy a kegyetlen Darth Hexid, vagy a bátor Ranos Jedi Mester
“The Eternal Victor” title

LEGENDARY:

A kőkemény grindelés igazából szerencsére csak itt feltétel:

-50 Gree droid elpusztítása a gree event alatt ( elvileg van kerülőút, a máshol előforduló gree droidok is beleszámítanak, de csak az event alatt)

-50 Rakghoul eliminálása ( a fenti "bug" itt is él)

-5 (öt) játékos megfertőzése a rakghoul vírussal :D

-3 bounty contract teljesítése a Bounty Contract Weekek alatt (lehet sima vagy kingpin)

-50 NPC eliminálása Oriconon

-5 World Boss eliminálása:

Rogue Cartel Warbot (Quesh)
Snowblind (Hoth)
Primal Destroyer (Belsavis)
Ulgo Siegebreaker (Alderaan)
Worldbreaker Monolith (Ziost)

-A következő operation bossok eliminálása (bármely nehézségi fokon):
Karagga the Unyielding (Karagga’s Palace)
Operator IX (Terror From Beyond)
Sparky (Ravagers)
Gate Commander Draxus (Dread Fortress)
Titan 6 (Scum and Villainy)

-Mind a 10 kör teljesítése az Eternal Championship során

-Az összes Flashpoint teljesítése hard fokozaton ( Thyton/Korriban szintén mindkét oldalon, a Collicoid FP-nek nincs hard módja és talán a Kuat Yardnak se)

-5 Galactic Starfighter (GSF) teljesítése

-15 Warzone teljesítése

-Ziost történetszál teljesítése.

-Mind a 8 karakterosztállyal (knight,warrior, stb AC nem számít) el kell érni az 50-es szinten (annyi könnyítés, hogy amint egy karakterrel elérted az 50-es szintet, lehet törölni)

-550-es szintet elérni a következő crew skillekkel:
Armormech
Armstech
Artifice
Biochem
Cybertech
Synthweaving

-Elérni a Light 5 és Dark 5 fokozatot (nyilván nem egy karakterrel és elvileg a diplomacy crew skill is használható hozzá)

-5 új datacron megtalálása (leírás: link1, link2)

-1 millió kredit egy karakternél (lehet tradelni, nem kell "friss" krediteknek lenniük)

-Stronghold Decoration Datacron: Dark vs Light : Ezt kell megvenni az Alliance Camp Headquarter-nél található Gwhirrye Nekor-tól és mily véletlen, pont 1 millió kreditbe kerül....

-HK-51 megszerzése ( Section X napi zóna elérése szükséges, de ha már megvan egy régi karakternél, akkor kreditért v. cc-ért kilockolható és így is érvényes, de persze újra lehet csinálni a komplett küldetésláncot is)

Jutalom:
30 bound Dark vs Light Pack
Victor’s Titan Turret Tank Mount
Victorious Titan’s Armor Set
“The Legendary Victor” title

A következő jutalmak csak az event végén kerülnek kiosztásra, a többit azonnal megkapjuk, amint teljesítettük a szükséges feltételeket:

Shade Stalker Runt Mini-pet
Victorious Trailblazer’s Bike Mount
Victorious Trailblazer’s Armor Set
új light vagy dark companion
Victor’s Titan Turret Tank Mount
Victorious Titan’s Armor Set

- A legacy titulusokat nyilván minden karakter megkapja, ahogy a levélben érkező jutalmakat is. A packokat elvileg csak az a karakter, amelyikkel az adott szint utolsó feltételét teljesítettük.

A Light vs. Dark aktuális állapotát itt leshetitek meg. (link)

Ez az útmutató Dulfy és TORCommunity leírásán alapult.

(#4896) x_o_n válasza br.rak (#4895) üzenetére


x_o_n
veterán

Köszi szépen a cikket!
Jo cuccokat ad de sajnos mind bound még a packok is,még legacyn belül sem lehet pakolni

(#4897) br.rak válasza x_o_n (#4896) üzenetére


br.rak
őstag

Lehet, hogy legacyboundosra fogják változtatni, de nem 100% (sőt)
Ellenben kollekcióba ki lehet unlockolni, azért érdemes 1 karakterrel beszerezni a packokat

[ Szerkesztve ]

(#4898) x_o_n válasza br.rak (#4897) üzenetére


x_o_n
veterán

A franc essen bele. Szenvedtem egy új karaktert de annál nem adta a pakkot 😂
Azt hittem karakterenként adja .de nem dehogy 😃

(#4899) br.rak válasza x_o_n (#4898) üzenetére


br.rak
őstag

serverenként (legacynként lehet megszerezni, nem karakterenként sajnos)

Új kiegészítő, Fallen Empire utolsó fejezet, Cantina Tour ajándék mount és még pár apróság

Hétvégén volt Londonban az idei Star Wars Celebration event, melyhez kapcsolódóan SW játékokkal kapcsolatos bejelentések is voltak, valamint megvolt az idei első Cantina Tour is.

-Kezdjük talán a legfontosabbal: valamikor idén késő ősszel érkezik az új kiegészítő, amely Knights of the Eternal Throne (KotET) névre hallgat. (nyilván nem nevezhették KotFE season 2-nek :D)

-A kiegészítő kapott egy weboldalt is, melyen jelenleg nem sok minden van (link)

-Aki szeretné FulHD-ben letölteni a háttérképet, az innen megteheti (link1, link2)

-Mivel még nem jött ki a Falen Empire utolsó fejezete, így részletekkel csak később tudnak szolgálni.(erről bővebben alább)

-Nagyjából hasonló történetközpontú kiegészítőre számíthatunk, mint a Fallen Empire setén, de a csoportos tartalmakra nagyobb energiát fektetnek majd.

Fallen Empire XVI. fejezet:

-Az eredetileg kitűzött Július 28.-ai dátumról Augusztus 11.re módosult a megjelenés.

-Ez azonban most nem egy (újabb) pénzlehúzó akció a kedves fejlesztők részéről, mivel aki jogosult volt a júliusi előfizető jutalomra, az júliusban meg is fogja kapni, valamint, aki július elsején előfizető volt, az, ha előfizetése még tart augusztus 9.-én, két nappal hamarabb megkapja az utolsó fejezetet.

-Aki előfizetői státuszban lesz július 28.-án, az augusztus 9.-én megkapja az utolsó fejezetet.

Ajándék Cantina Mount:

-Nincs más dolgunk, csak a bejelentkezni a hivatalos oldalon majd a swtor.com/redeem-code aloldalon megadni az ajándék mountot adó kódot.

-A kód:CelebrationCantina16

-Maga a mount pedig: Korrealis Regent mount

SWTOR 5 éves évforduló és kollázs verseny:

-A fenti oldalon egy újabb fejlesztők által írt levelet valamint pár érdekes statisztikát olvashattok a játék elmúlt majd 5 évéével kapcsolatban olvashattok.

-Augusztus másodikától kezdődően Cartel Market akciók lesznek, melyek során ár ikonikus felszerelése tárgyat 55% kedvezménnyel szerezhetünk be.

Kollázs verseny:

Ajánlott felbontás 1920*1080
User Interface és szövegek kikapcsolva
deréktól felfelé legyen látható a karakter
maradj az alap testhelyzetben

-swtorsubmissions@swtor.com címre tudjuk majd beküldeni karakterünkről készült képet.

Egyelőre ennyi, részletekkel később jelentkezünk :)

(#4900) br.rak


br.rak
őstag

Redditen postolták, hogy páran, akik csak az első kilenc fejezetre fizettek elő, megkapták a 10.-14. fejezetet is, egyfajta promoként. Szóval érdemes ránézni az email fiókokra, ki tudja milyen elvek alapján küldik ezeket a promóciókat.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.