Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcel2000
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni 2 piros pöttyöt tiboo kollégának
1. S3 as kijelzőkért
2. S3 as mini kijelzőértKorrekt kolléga! Először én postáztam és ő utalta a pénzt! Csak ajánlani tudom!
Köszöntem!
Alku nélkül nincs üzlet! // "Sok hal úszik a vízben kukacra vadászva, de az én kukacomat nem kaphatja be csakis a maga halacskája."
-
mtade
aktív tag
Ki szeretnék osztani néhány pirosat, ha szabad...
Blade4-nek ezért az Fm2 kombóért
Postán jött, klasszul becsomagolva, de nagyon gyorsan. Korrekt, ajánlom mindenkinek.Sido819-nek ezért a memóriakittért. Posta kicsit csúszott, kicsit döcögősen indult, de mindent összevetve nagyon meg vagyok elégedve a jó áruval és a klassz árral.
Jaja1981 gondolom nem szorul reklámra, de mégis kérnék neki is egyet egy ilyen kuckót hoztam tőle, 2. üzletünk volt, most is korrekt, gyors volt.
Köszönöm.
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
Dominó85
addikt
válasz zolee5016 #14204 üzenetére
zolee5016 kollégának is kérném a viszont PHiros pontot a venticseréért (Corsair 20cm <->BeQuiet táp venti + kp)
Továbbá DaveJr kollégának is kérem a pozitívat, aki szakszerűen beépítette nekem a kapott BeQuiet tápventit a donor tápba (FSP Bluestorm II 500W).
Mind a kettejüknek köszönöm a hozzájárulást!
* Péter - 06302461862 *
-
1 among many
tag
quasi2 részére kérek egy piros pontot. Ezeket a ramokat vette meg tőlem. Mindenben a megbeszéltek szerint járt el, korrekt üzletfél.
Köszönöm! -
SteveK88
tag
-
baboss
őstag
Szeretnék egy nagy -ot adni Mezey Lipót kollégának ezért az üzletért.Korrekt megbízható.Az üzletet hamar lebonyolítottuk.Mindenkinek szívesen ajánlom.
[ Szerkesztve ]
-
bolond7
csendes tag
Piros pontot szeretnék kérni----- N-vidi-A----- fórum társnak a korrekt üzletért és a kielégítő válaszokért!!
-
xcel2000
aktív tag
Sziasztok megin!
Szeretnék kérni ismételten egy pirosat Zimmi91 kollégának ezért a 480W os ketyegőértKorrekt volt ahogy megbeszéltük!
Köszöntem!
Alku nélkül nincs üzlet! // "Sok hal úszik a vízben kukacra vadászva, de az én kukacomat nem kaphatja be csakis a maga halacskája."
-
aveos
tag
Szeretnék kérni egy pirosat [sotho] kollégának,
[ezért az alaplapért és gyors üzletért], korrekt, megbízható, csak ajánlani tudom mindenkinek!06302081105
-
Misi 007
Közösségépítő
Frissítve
-
Eszeanna
csendes tag
kjani18-nak szeretnék küldeni egy pirosat ezért az üzletért.
"...az éhség örök, az őrjöngés megfojt, a vágy eltompít, a büszkeség szétzúz..."
-
sagvari
csendes tag
B-Man072 kollégának szeretnék kérni egy pirospontot ezért az üzletért: I4 8gb orange......
Korrekt pontos vevő, csak ajánlani tudom!
sagvari 06308590487
Mivel dolgozom, telefonon gyorsabb!
-
Ocsi13
csendes tag
Szeretnék adni egy piros pontot SeniorTilla kollégának a korrekt üzletért.
-
törölt tag
Kérnék egy pirosat[b05styp][link] a tvért [link]
-
törölt tag
Kérnék egy pirosat b05styp a tvért [link]
[ Szerkesztve ]
-
Rémusz bácsi
tag
válasz ShallowBay #13893 üzenetére
ShallowBay-nek piros pont jár az üzletért, nagyon korrekt volt, minden időben megtörtént az üzletünk során.
-
Coolmen
csendes tag
zolee5016 pirospont ezért
http://hardverapro.hu/apro/tt_tughpower_750w_aug_10_tol/hsz_1-50.html
-
csiribacsi
tag
nagyon nagy piros pont istore kollegának az IPhone 4 S készülék vásárlásáért, a garanciáztatást is 1-2 napon belül megoldotta, megbízható eladó!
Üdv. Ádám
-
freebazsi
csendes tag
Kérnék egy pirosat kérni Kolge007 részére ezért az üzletért , korrekt, gyors, megbízható, ajánlom!
-
retina
tag
Piros pontot kérnék Pikkolo^^ kollégának,ezért az üzletért!
Korrekt,becsületes,barátságos!retinamotors Bt.robogó alkatrészek,robogó bontó,robogó szervíz.Motorok itt:https://www.facebook.com/retinamotors
-
rento
őstag
válasz barca4ever #14276 üzenetére
Szeretném viszonozni a pirospontot barca4ever kollégának. Minden rendben zajlott, nagyon korrekt üzletfelet ismertem meg a személyében, egy Galaxy S3-at adtam el neki, illetve beszámítottam az ő HTC Sensation telefonját.
-
sebietele
csendes tag
válasz sorcerer86 #14288 üzenetére
pirosat szeretnék kérni [khron78] kollégának WII nunchuk üzlet lebonyolitásáért.
[ Szerkesztve ]
-
adam002
tag
Kérnék egy pirosat Almafej-nek ezért az iPhone kábelért
adam002 felhasználónak 10 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
csendes tag
válasz Intruder2k5 #14060 üzenetére
Ezért kérek egy pirosat Intruder2k5-nek.
Köszönöm.
-
Nuri fórumtársnak kérek egy pirospontot a 2x1GB ramért!
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
jozsixi
csendes tag
piros amdkiller kolléga számára. Segítőkész, rugalmas
a tegnap a ma múltja
-
StillFlying
csendes tag
Szeretnék kérni egy nagy pirosat LeC -nek ezért az üzletért XFX HD7750 Core Edition 1GB GDDR5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások