Hirdetés
Aktív témák
-
beers
addikt
maxxenergie részére kérnék pirosat, korrekt üzletfél, csak ajánlani tudom!
Ezekért az üzletekért:
1.
2.[ Szerkesztve ]
M&N
-
hybrid26
tag
Kérnék egy Senator.hu kollégának [ezért] az üzletért. Megbízható vásárló, személyesen jött el a termékért. Remélem még összefutunk néhány üzlet során. Csakis ajánlani tudom mindenkinek!
-
maxxenergie
senior tag
Piros danih kollégának DLC2 kódokért. Mint mindig most is a gyorsaság korrektség jellemezte, csak ajánlani tudom, nagyon segítőkész.
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
laceeeboy
tag
RI/OS kollégának kérnék egy pirosat, egy FX-8120-at vettem tőle + M5A99X EVO lapot, minden rendben ment.
-
MobilosFeca
tag
themebuilder ismét tökéletesen kezelt egy xears-es fülhallgató eladást
-
LaptopSystem
őstag
Szeretnék egy piros pontot kérni buca84 Fórum társnak korrekt megbízható csere üzletem volt vele bátran ajánlom!
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
nagyúr
válasz pityuco #48601 üzenetére
Kérnék egy NAGY piros pontot Geri8 kollégának! Korrekt megbízható vásárló az üzlet tárgya Sapphire 6870. VGA volt!
-
emiki6
veterán
KTU-nak és Shkiz0-nak egy-egy pirosat legyetek szívesek!
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
törölt tag
üdv!
toyone számára kérnék egy pirosat ezért az alaplap üzletért
-
Cobb
tag
Nagy pirospont blacksmoke kollégának ezért az üzletért!!
performance, cool and quiet
-
MBazsee
tag
Piros pontot kérnék blackvinyl fórumtársnak ezért az üzletért: [link]
Korrekt, megbízható partner, bátran ajánlom!
-
teglasz
tag
Kérnék egy piros pontot Csabi8507 kollégának ezért az üzletért!
Korrekt megbízható kolléga! Köszönöm neki!teglasz felhasználónak 238 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése a fórumon! ------ Eladó termékeim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/teglasz/index.html
-
qamu74
őstag
Kérnék egy hatalmas piros pontot vikingsanyinak ezért az üzletért !Megbízható, korrekt,becsületes üzletfélnek bizonyult, csak ajánlani tudom!
-
duc
aktív tag
Kérek egy pirosat Savaria_01-nek a gyors ügymenetért egérbizniszben.
üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
-
blacksmoke
csendes tag
Kérek egy piros pontot Cobb fórumtársnak,innen vásárolt tőlem,mindenkinek ajánlom!
Köszönöm! -
izohipsza
csendes tag
Egy hatalmas pirosat kérek szépen lista_x kollégának ezért az MSI GTX570-es vga eladásáért. Nagyon korrekt és megbízható eladó. Ajánlom mindenkinek.
TK
-
haxxika
senior tag
Kérnék Eddie141 kollégának egy óriási piros pöttyöt, amiért sikeresen leüzleteltünk egy Logitech G5 Refresh egeret. Ajánlom bárkinek, nyugodtan üzleteljetek vele!
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
kriso666
csendes tag
hatalmas piros ezért a elixir memóriáért,s a rugalmas hozzáállása miatt atharas4244 fó rumtársnak.nyugodt lelki ismerettel ajánlom mindenkinek
nem vagyok soviniszta,de előre ritkán utalok
-
Eddie141
senior tag
válasz haxxika #48728 üzenetére
Én is kérnék egy hatalmas piros pontot haxxika kollégának, aki egy Logitech G5 refresh egeret vásárolt tőlem. Előre utalt, én postáztam. Csak ajánlani tudom! Gyors, pontos és megbízható vevő. Köszönöm szépen. Remélem még lesz alkalmunk üzletelni
-
pierpont
csendes tag
piros pontot kérek 5teve-nek mint vevőnek ezért a prociért
és pirosat racis-nak ezért az alaplapért mint eladónak
-
izohipsza
csendes tag
Egy hatalmas pirosat kérek szépen zsanreno73 kollégának ezért a Sapphire HD4870 Vapor-X vga vásárlásért.
TK
-
Creep
tag
-
atharas4244
csendes tag
szép nagy piros pontot kérek kriso666 -nak, a gyors és korrekt vásárlásért.
hétvégén általában nem vagyok elérhető
-
izohipsza
csendes tag
Egy hatalmas pirosat kérek szépen Shkiz0 kollégának ezért a Battlefield 3 Premium Pack üzletért. Korrekt és megbízható eladó.
TK
-
izohipsza
csendes tag
Két hatalmas pirosat kérek szépen fortune kollégának ezért a 16GB-os pendrive és 32GB-os pendrive eladásáért. Korrekt és megbízható eladó.
TK
-
Tirexi
addikt
Piros pont jár KonzolKartel kollégának ezért az üzletért.
-
sz.istván
tag
Nagy-nagy pirosat kérek: fórumtársnak, ezért az üzletért: [link]
[ Szerkesztve ]
-
ToMmY_hun
senior tag
Kérnék egy pirosat P.e.t.y.a. kollégának ezért. Minden rendben ment, korrekt, gyors és kommunikatív eladó.
[ Szerkesztve ]
C programmers never die, they are just cast into void.
-
Geri8
tag
Sziasztok!
DroiDMester számára kérnék +1 piros pontot!
Tőle vásároltam egy Sapphire HD6870 - at.
Korrekt, megbízható eladó. Az árucsere gyorsan és zökkenőmentesen zajlott le! -
pocokxx
Közösségépítő
Egy piros pontot kérnék v!ct0y kollégának EZÉRT az üzletért. Gamepadot vettem tőle, állta a postát, sőt még az elsőbbségi felárat is! Hálás köszönet a kiváló termékért, és a gyors üzletért!
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
Aktív témák
Hirdetés
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest