Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Gabi 8906
senior tag
Szeretnék kérni egy nagy piros pontot revo996 fórumtárs részére. Egy fehér LG Optimus 2X-et vásárolt tőlem. Minden a megbeszéltek szerint ment. A készüléket személyesen vásárolta meg. Megbízható és gyors vevő, csak ajánlani tudom!
Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
adi mester
aktív tag
Kérnék egy pirosat mo_csa kollégának, egy monitort és még pár alkatrészt cseréltem egy 9300 GS-re.
Korrekt, segítőkész eladó, mindenkinek csak ajánlani tudom a vele való üzletelést.Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
boeing
senior tag
Egy nagy pirosat érdemel zomg2k9 kolléga ezért az vásárlásért
Korrekt, megbízható! -
gabo9201
senior tag
Pirosat kérnék gyilok85-nek.
Ezt és a hozzá tartozó CPU-t vette meg tőlem.Minden a megszokott módon rendben zajlott.
Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201
-
revo996
csendes tag
Kérnék egy pirosat Gabi 8906-nak mivel vásároltam tőle egy Lg optimus 2x-et, minden rendben ment a készülék a leirtaknak megfelel(sőt még jobb is)
-
bagó
tag
szeretnék pirospontot kérni Griffin3.0
-nak ezért az üzletértpontos, korrekt, segítőkész, figyelmes, szimpatikus srác!! ajánlom mindenkinek!
-
beluschi
tag
Egy piros pontot kérnék gagakriszti fórumtársnak a Fuji S5800 gépért.
A hirdetésben is megjelölt hibáján kívül kifogástalan a gép, az előre megbeszéltek szerint gond nélkül megköttetett az üzlet.
Homeworld forever
-
lori80
tag
Sziasztok.
Szeretnek kerni egy pirosat leonel kolleganak,a remek 20-as ventikertVannak olyanok akik arulgatnak,es vannak olyanok akik eladni szeretnenek,es minden csak annyit er amennyiert el lehet adni...
-
gangster_68
csendes tag
Piros pont vinibalinak a jó kis tápért
[ Szerkesztve ]
-
gangster_68
csendes tag
Piros pont toxee kollégának a kiváló minőségű alaplapért.
[ Szerkesztve ]
-
Padree
senior tag
Piros pont Rawulf fórumtársnak egy 2600PRO VGA-ért. Teljesen korrektül ment minden.
"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
MoneyHunter
csendes tag
Piros pont horvathric kollégának ezért az üzletért. Teljesen korrektül zajlott le az adás vétel!
-
Lágymíves
csendes tag
Pirospont gyulaszu kollégának a DELL C640 CMOS akku bizniszért: jó cucc, jó ár, villámgyors és rugalmas szállítás. Recommended.
-
N_A_S
veterán
Lezuziusz kollégának utalnék egy pirospontot, ezt vette tőlem: GIGABYTE GA-MA74GM-S2H + Ajándék processzorral
Korrekt, megbízható üzletfél!
https://tinyurl.com/phnas
-
kozák
csendes tag
piros pontot kérnék Ákos 97-nek ezért az üzletért.
[link]Gps,flottakövetés,üzemanyagfigyelés,biztonságtechnika,személy-vagyonvédelem,nővérhívó,távfelügyeleti eszközök-garantáltan a legjobb árakkal.
-
GEO001
aktív tag
Piros pontot kérnék M1k133 kollegának a gyorsan lefolytatott bizniszért, megbízhatóságáért.
[ Szerkesztve ]
"Az élet csak egy pillanat. De ez a pillanat elég, hogy örökkévaló dolgokat cselekedjünk..." - E. Bersot
-
kozák
csendes tag
pirosat kérek Carlas kollegának.
Gps,flottakövetés,üzemanyagfigyelés,biztonságtechnika,személy-vagyonvédelem,nővérhívó,távfelügyeleti eszközök-garantáltan a legjobb árakkal.
-
palzol0411
csendes tag
Szeretnék kérni egy nagy pirosat gyurikabmx-nek ezért!
Rugalmas, megbízható korrekt eladó, ajánlani tudom mindenkinek! -
gyurikabmx
csendes tag
Szeretnék kérni egy hatalmas pirospontot palzol0411 nek ezért az ütletért. Korrekt vevő.
-
Griffin3.0
csendes tag
Pirosat kérnék szépen bagó-nak a korrekt s gyors üzletért. Minden a megbeszéltek szerint lezajlott!
Megbizhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Griffin3.0
-
Viktoár
addikt
válasz Syracusa17 #44491 üzenetére
Viszonoznám a pirosat Syracusa17 -nek,pontosan ott volt a megbeszélt helyen és minden ment mint a karikacsapás.Ezt a hdd-t vásárolta,köszönöm a gyors üzletet.
Üdv:Viktor
-
Markec
csendes tag
Piros pontot kérek [Navyblue-nak] [ezért] a boltért! Pontos, rugalmas, egyértelmű és nem akadékoskodik. Köszöntem!
-
G4b0r
csendes tag
Smani: piros pont mert korrekt eladó. Azt kaptam ami a hirdetésben szerepelt.
[link] -
Vincent_
aktív tag
Pirosat kérnék kopaszraszta kollégának, ennek korrekt eladásáért.
Első hirdetésem: https://hardverapro.hu/apro/vadiuj_magyar_kiosztasu_dell_noti-billentyuzet_d62/hsz_1-200.html
Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest