Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
do-Sequence
tag
Phirosat érdemel Kandur_Bandi kolléga ezért az üzletért. Megbízható, korrekt üzletfél ajánlom mindenkinek.
Másokra bízzuk, hogy tájékoztassanak minket de bölcsességet senkinek sem lehet tanítani. Ezért mindig mi döntsük el magunkban, hogy mi az igazság! "Ez a kemény, nem a fa***m Öreg" - Mondta egyszer Stanley Tucci :)
-
Tothgera30
Ármester
mx/z-nek jár egy nagy piros pötty, ezért ez üzletért. Személyesen oldottuk meg a tranzakciót. Korrekt, megbízható, gyors illetőt ismertem meg benne. Ajánlom mindenkinek a vele való üzletkötést.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
mx/z
csendes tag
Szeretnék kérni egy piros pontot Tothgera30 -nak ezért az üzletért.Korrekt eladó.
[ Szerkesztve ]
-
kaszas19
senior tag
Pirosat érdemelgunsnorbikollégaezt a hibás kártyát vette meg tőlemmeg bízható és gyors így jellemezném, köszönöm is a vásárlást.
-
addikt
pcmindenkollégának kérnék 1 nagy piros pontot A jófajta E4600-as prociért.
-
hoho34
tag
Kérnék pirosat mhif kollégának ezért az adás-vételért.
-
N_A_S
veterán
bebeago fórumtársnak küldenék egy pirosat. Ezt vette tőlem: 2x1GB Kingston DDR400 párban eladó
Minden rendben zajlott!
https://tinyurl.com/phnas
-
maxxenergie
senior tag
Lalaland részére jár egy pirospont, előre utalt, ezt küldtem érte cserébe, korrekt gyors partner csak ajánlani tudom.
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
Ádibádi
tag
ChRiS_RS-nek jár a piros pont a korrekt üzletért [link]
A NŐKNEK ÁLLÍTÓLAG 70 HÁZIMUNKÁHOZ KELL ÉRTENI: A FŐZÉS ÉS 69...
-
vitya06
csendes tag
Kérnék egy pirosat amdamdamd kolegának, egy videókártyát vettem tőle. Nagyon korrekt és gyors eladó.
-
Gwen1977
csendes tag
szigeti0509...Kérnék egy piros Pontos a Sikeres adás vétel Miatt...Az adás-vétel tárgya egy Samsung telefon volt! Ajánlom minden PH-ás kollegának! nagyon korekt és rendes Partner!
[ Szerkesztve ]
Shabbat Shalom
-
Kandur_Bandi
csendes tag
Piros pontot szavazok do-Sequence kollégának ezért az üzletért. Megbízható, korrekt üzletfél ajánlom mindenkinek, bár mindenkivel ilyen egyszerű lenne.
-
brtlaci
csendes tag
Kérnék egy pirost --HARDCORE-- kollégának ezért az üzletért.
Gyors, pontos vevő. -
überfaller
aktív tag
Pirospont simhun kollégának egy laptop hdd-ért.
nem veszünk semmit
-
citrom18
csendes tag
Szeretnék kérni 2db piros pontot [Tigermax] kollégámnak az alábbi termékekért [IBM T30] és egy [Amd Athlon 64 X2 4200+] ért!
-
Speedhs
őstag
Kérnék egy pirosat ezért az üzletért karczt kollégának.
Megbízható, gyors, ajánlom mindenkinek! -
vigyori78
őstag
Kérnék egy pirosat Frost82 kolégának Alaplapot,procit,ramot vett tőlem ,csak ajánlani tudom korrekt gyors.
-
Lalaland
tag
válasz maxxenergie #44215 üzenetére
maxxenergie számára is jár a piros. Gyors, pontos üzletet bonyolított le.
N o S o u n d J u s t S p e e d
-
GergőBp
tag
hcs0924 kollégának jár a piros pont az MSI CX600x-ért.
"Jót s jól! Ebben áll a nagy titok. Ezt ha nem érted, szánts és vess, s hagyjad másnak az áldozatot."
-
GergőBp
tag
Macskajancsi kollégának egy piros jár a ezért a kártyáért.
"Jót s jól! Ebben áll a nagy titok. Ezt ha nem érted, szánts és vess, s hagyjad másnak az áldozatot."
-
GergőBp
tag
Anubys_HUN kollégának szeretnék egy pirosat adni a PS3-ért. Korrekt, megbízható személy. Megbeszélt időpontban, helyen megjelent. Jót beszélgettünk.
-
vili88
csendes tag
Kérnék egy pirosat crazi -nak, ezért:
http://hardverapro.hu/apro/ealdo_250gb_2_5_os_hdd_winchester_pecsen/hsz_1-50.html
Korrekt, megbízható vásárló.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vili88
-
Vorennaal
csendes tag
Pirospont rendel sznrbt kollégának a csodás BluRay író miatt.
-
darkdead
tag
válasz --HARDCORE-- #44059 üzenetére
Kérnék egy pirosat --HARDCORE---nak!
Procit és hűtőt políroztam neki....
Minden a megbeszéltek szerint történt!
Remélem lesz még közös üzletünk!!! -
asderr
aktív tag
Küldenék egy NAGY FEKETÉT Pekker99 úrnak.
Sony x10a telefonja volt,az ő elmondása szerint szoftverhibás volt, iPhone 3g 16gbot adtam ha volna érte,karcmentes,repedésmentesen,fóliázva is volt.
Elküldte a telefonját,frissitettem rajta szoftvert(flashtoolal,értek hozzá),és lefagyott állandóan.
Elvittem szervizbe és kiderült hogy ott már volt ez a telefon és flashmemoria hibás.
Errefel mert nem küldtem neki el az iphonet fenyegetett hogy feljelent stb..
Megirtam neki hogy ha kell neki a Sony telefonja,eljön érte,postára nem adom.
Nemjelzett vissza semmit,így olcsó áron árulom a telefont.
A ráadás,kutyarágott telefonról beszélünk,a hátlapján,és az akiján is látszott.
Kijelzö,érintö egészébe lett cserélve a szakemberek szerint.
Szerintem jogos voltam.Úgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
HEMOND
csendes tag
Egy hatalmas pirosat kérek orion64 kollégának ezért a korrekt üzletért.
Gyorsvolt, pontos és korrekt, csak ajánlani tudom mindenkinek orion64 kollégát!!!
orion64 kolléga elnézésed kérem azért, hogy késve küldöm a pirosat, de össze jöttek a dolgok és meg csúsztam, de most pótoltam a mulasztásom
Ne feledjétek én gyűjtöm a piros pontokat, ha üzleteléseink során ki érdemeltem és adtok azt meg köszönöm. De legyetek szívesek az üzleti topicot is belinkelni mert különben nem íródik jóvá a piros pont.
-
vatomi
aktív tag
Egy pirosat kérek cserkésznek e jóféle telefonbiszniszért!
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Rendszergazda topic
- ASUS routerek
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest