Hirdetés
Aktív témák
-
smiti
veterán
Szeretnék egy piros pontot adományozni LeC fórumtársnak az ebben a hirdetésében árúba bocsájtott MICRON 2GB 1333MHz DDR3 PC10600 - 2.990Ft/db memória eladása során tanúsított gyorsaságáért és korrektségéért.
Az áru hibátlan, az üzlet makulátlan.
Mégegyszer köszönet érte!
-
smiti
veterán
Kérnék egy pirosat skitzoo fórumtársnak az Itt hirdetett portékám megvásárlásáért és a korrekt hozzáállásáért!
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Szeretnék egy hatalmas piros pontot adományozni sestertius fórumtársnak, ebből a hirdetéséből vásároltam meg a használt ventit.
Az áru és az üzletmenet is hibátlan, mindenkinek bátran ajánlom a vele történő üzletkötést!
-
smiti
veterán
Szerencsére ismét ide írhatok, szeretnék piros pontot kérni
*Electra* fórumtársnak ezért a hűtőért![ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
Szeretnék piros pontot kérni G@be22-nek Ezért az alaplapért!
Hibátlan és gyors üzlet volt, köszönöm!
-
smiti
veterán
Ismét kérnék egy hatalmas nagy pirosat LeC fórumtársnak az Ebből a hirdetéséből vásárolt 2 db KINGSTON 1GB 400MHz DDR1 PC3200-ért.
Az áru tökéletes, a kiszolgálás és a hozzáállás kifogástalan. Mindenkinek ajánlom a kollegát!
A második pirosat ha megoldható akkor még szintén kérnék neki egy C2D E6300 prociért is de azt sajnos nem hirdette itt, privát megkeresésemre produkált egy ilyet.
Gyors pontos és megbízható, mi kellhet ennél több?
-
smiti
veterán
válasz DroiDMester #11408 üzenetére
Természetesen viszont is jár a piros DroiDMester-nek ennek a portékámnak a megvásárlásáért.
Amit ígért azt úgy teljesítette, pontos megbízható üzletfélnek bizonyult!
Még egyszer köszönöm a vásárlást!
-
smiti
veterán
Szeretnék egy piros pontot kérni
gabor0628 fórumtársnak ebből a hirdetéséből vásároltam.Gyors és megbízható partner, mindenkinek ajánlom!
-
smiti
veterán
válasz balazs9703 #21038 üzenetére
Természetesen viszont is jár a piros balazs9703-nak a vásárlásért!
-
smiti
veterán
válasz babianka5 #23830 üzenetére
Természetesen viszont is jár a piros ( esetleg 3? ) babianka5 fórumtársnak, 3 db. dvd íróm megvásárlásáért!
1:Plextor
2:Sony-Optiarc
3:SamsungMégegyszer köszönöm a vásárlást!
mod.: 3 különálló termék 3 hirdetésből az 3 piros? Az illetékesek majd eldöntik!
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
Ismét szeretnék kérni egy piros pontot. Most engusz fórumtársunknak egy Akasa FC.Six ventilátorszabályzó-ért!
-
smiti
veterán
válasz rayoliviero #37563 üzenetére
Ugyenezen ügyletért viszont kérem én is a Nagy Piros Pontot Gazsi00-nak , a NOCTUA NH-D14 hűtőm elüzletelése során tanúsított korrekt, pontos és megbízható hozzáállásáért!
Csak ajánlani tudom!
Aktív témák
Hirdetés
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest