Hirdetés
Aktív témák
-
ATtIs_80
tag
Hatalmas piros pontot szeretnék kérni eneasos-nak a korrekt, pontos üzletért és a remek prociért. Hihetetlenül becsületes és tisztességes embert ismertem meg a személyében! Megbízhatósága felöl pedig nincs kétségem! A pénztárcámat ugyanis véletlenül náluk hagytam és még mielőtt észrevettem volna a hiányát Ő jelentkezett, hogy megtalálta, amit másnap hiánytalanul át is adott anélkül, hogy akár 1 fillér jutalmat is elfogadott volna!!! A hálás köszönetemnél sokkal többel tartozom!
-
ATtIs_80
tag
Nagy Piros Pont jár az alábbi fórumtársaknak, a következőkért:
BandiT -nak a remek videókártyákért és memóriákért [link], a mindig figyelmes, korrekt üzleti magatartásáért, segítőkészségéért és a rendkívül gyors garanciális ügyintézésért.
kopy33 -nak a fergeteges alaplapért, segítőkészségéért és a jótanácsokért.
tome.jr -nek az atom prociért , korrektséréért és segítőkészségéért.
Scarface85 -nek a remek ramokért és a gyors, korrekt üzletért.
BirdPC -nek a tágas házért, kiegészítőkért [link] és nem mellékesen a kedves kiszolgálásért és jótanácsokért.
Nyugdíjas -nak a ventikért és gyorsaságáért.
nednez -nek a matricákért és a korrekt, gyors üzletért.
thumb -nak a hasznos szakmai tanácsokért, mindig gyors és konkrét válaszaiért és segítőkészségéért.Köszönöm Nekik segítségüket!!!
Remek emberek és üzleti partnerek, csak ajánlani tudom Őket!!![ Szerkesztve ]
-
ATtIs_80
tag
Sziasztok!
Cleinor-nak kérnék egy pirospontot bejegyezni, mivel korrekt és megbízható ügyfelem volt! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Az üzlet tárgya.[ Szerkesztve ]
-
ATtIs_80
tag
zsolesz010 -nek nagy pirospont jár a gyors és korrekt üzletért. Minden a megbeszéltek szerint, gond és várakozás nélkül zajlott!
Megbízható partner! Csak ajánlani tudom! -
ATtIs_80
tag
XtNz: pirospont jár a becsületes és korrekt üzleti hozzáállásért és a gyors ügyintézésért! Üzletünk tárgya egy átutalás + csere kombináción keresztül került végül hozzám, rendkívül rendezett módon. A gondos csomagolásnak hála hibátlan és hiánytalan állapotban kaptam meg a tápot! Öröm volt vele üzletelni!
-
ATtIs_80
tag
CptMisi-nek szeretnék kérni egy Pirosat, korrekt és pontos vevő!
-
ATtIs_80
tag
Pirospont jár w.daywalker -nek a remek üzletért. Gyors és megbízható eladó, csak ajánlani tudom! A türelméért pedig külön jár a köszönet.
Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest