Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manitou
veterán
Na ezaz, én is szivesen kipróbálnám, már évek óta akarnám, de nincs egy ismerős se, illetve most talán egy haveromat majd rábeszélem.
Venni felszerelést nem akarok, nem is értek hozzá hogy milyen a jó, mit kell nézni rajta. Multkor a retekklubbon láttam Kokónak
azt a havazós vagy milyen című műsorát, abból merítettem egy kis tudást
Szóval elsőre kölcsönzésben gondolkodnék. Meg itt a környékünkön hegy se igazán van
Ez is nehezíti a dolgot
-
piqla
őstag
minden komolyabb siparadicsomban van ilyen oktatas, de szerveznek itthonrol is sb taborokat, bar azok sem olcsoak, de talan olcsobbak.vedd meg az offline magazint, hatha abban hirdetnek ilyet. vagy keress ra, oneill snowboard academy
vagy bemesz egy nagyobb sb boltba, lehet, hogy ok maguk is szerveznek ilyet..
mondjuk tarsasag nelkul menni sielni?!?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- PlayStation 5
- Apple Watch
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Gaming notebook topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Küszöbön az androidos PC-k
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest