Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
válasz RaZroX #36042 üzenetére
Képernyőkímélőt állítsd be, és hogy kérjen jelszót 1mp után, és annyi. Én ezt használom zárolásra.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
atesz117
aktív tag
-
nagyúr
válasz RaZroX #36074 üzenetére
Íróasztalra helyezett mappákat, köteteket sosem értem. De egyébként szép kis bringás desk.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz RaZroX #36076 üzenetére
Én kirakom a dokkra az ilyesmiket, azt jóvan. Mondjuk nekem max szerverek vannak felcsatolva VPN-en kötetként, de olyankor igyekszem nem ránézni a deskre.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz RaZroX #35936 üzenetére
Ez is nevezés, meg ez is? Az elsőn, mintha olyan háttér lenne, amit nem adtunk meg...
Egyelőre csak a második van benn a cikkben. Az első kategóriába még nevezhetsz, ha gondolod.
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
spammer
veterán
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz RaZroX #36364 üzenetére
Mondhatnál róla többet... Ez egyetlen program volt, ami mindent megcsinált...? Esetleg screenshot nincs róla, valamelyik korábbi hozzászólásodban?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
-
Lathronos
őstag
válasz RaZroX #36374 üzenetére
Ezeknek a témáknak a többsége telepítős (32 és 64 bites is van). Vagyis automatikusan módosítja az ikonokat, háttérképet, bejelentkező képernyőt és hangokat.
Van belőle egy bővebb csomag is, további extrákkal ITT
[ Szerkesztve ]
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Chrome
- Gyári Adreno meghajtóval jelentkezett a Qualcomm
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egyéni arckép OFF
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Formula-1
- Vicces képek