Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mg105
senior tag
-
pocokxx
Közösségépítő
Hát ezen még lehet dolgozni... Ahogy látom, neked a minimal lesz a stílusod. Egyszerű háttér, jó kiindulási alap, csak egy kis ikoncsere + Rainmeter kell, és szép lesz.
Egy kicsit én is módosítottam rajta, nekem így jobban tetszik, de várom a véleményeket. (A középső csík most nem egészen ér össze, de annyira nem zavaró. Szerintem csak karlkani szúrta volnaki... )"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
p3rgam3nt
tag
"Elég szar a helyzet mostanában. Férges az alma, savanyú a narancs, csak a dió kemény és hozza a formáját." -grelekin
-
pocokxx
Közösségépítő
-
Recon666
Közösségépítő
Boldog valentin napot:
[ Szerkesztve ]
-
IBasterd
tag
válasz Recon666 #18911 üzenetére
Hogy az a Balatonberényben napvilágot látott, sikoltozásokba öltöztetett, ködmönbe bújtatott, rézhasú, nagyfejű, szultán udvarát megjárt, csőszkunyhóban elrejtett, pikkelypáncélt hordó, fafogú rézfűrésszel megsebzett, bronztérdű, repedtsarkú, büdösszájú, ritkafogú, csempeszobában felneveltetett, mocskos tetves rabló Mari néni!
-
Recon666
Közösségépítő
Ez kimerítő válasz volt.
-
pincehely
addikt
Pusztít a Valentin-napi mánia?!
http://kefetemap.deviantart.com/
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Már korábban rátaláltam erre a topikra, de mivel nemrégóta van win7 em, most jutott időm a csinosításra. Követtem a cikkben leírtakat, köszi a hasznos linkeket.
De ez a tálcán ikon középrehelyezés nem jön össze, mindent úgycsinálok ahogy kell, és a végén visszaugrik szélre.
Tipp ötlet?"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
pincehely
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #18920 üzenetére
Csinálsz egy új eszköztárat a tálcán, majd rejteda feliratait.
És akkor azt a megfelelő helyre helyezve, tudod szabályozni az ikonok helyzetét.http://kefetemap.deviantart.com/
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Ł-IceRocK-Ł #18920 üzenetére
Át kell húzni az összes ikonon, egészen a start gomb mellé az üres eszköztárat.
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
mg105
senior tag
sziasztok! próbáltam lecserélni a start gombot a logoutos cikkben leírtak szerint, de amikor a rendszergazdáknak kéne jogokat adnom, valami hibaüzenetet ír, hogy nem végrehajtható, és nem is módosít semmit. találkoztatok már a problémával, van rá megoldás?
-
pocokxx
Közösségépítő
Előbb saját tulajdonba kell venni az explorer.exet.
Így próbáld!
Ha így sem megy, akkor IBasterd képes leírását keresd, azt most nem találtam...
Ha még mindig nem megy, akkor explorer jobb klikk-tulajdonságok-bizonság fül-alul speciális-tulajdonos fül-szerkesztés-kijelölöd magad - alkalmaz/ok -> most már tuti hogy meg tudod adni a teljes hozzáférést. (tulajdonságok / biztonság /szerkesztés /pipa a teljes hozzáféréshez ). Így már a csere is működni fog."Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pincehely
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #18932 üzenetére
Dehogynem!
Hamar megy, csak az eleje döcögős!http://kefetemap.deviantart.com/
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz pincehely #18933 üzenetére
A win7 gomb lecserélés nem megy. frissíti az asztalt, de nem változik semmit. mindent a leírás szerint csináltam. ötlet?
Köszönet pocokxx - nak a leírásért, az explorer témát illetően.
[ Szerkesztve ]
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Ł-IceRocK-Ł #18934 üzenetére
Nyomj egy restartot.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Ł-IceRocK-Ł #18938 üzenetére
Köszönöm.
-
3aTi3
tag
válasz pocokxx #18928 üzenetére
Jáj, mit tettél! Megkérdőjelezted a mágikus tükröződős óra helyét? Elméletem szerint létezik egy deszk-modder szubkultúra, aminek tagjai misztikus hatalmat tulajdonítanak neki, és kitartóan alkalmazzák újra és újra. Az isteni óra haragjától tartva nem merik levenni, és áthelyezni sem.
Látod pincehely is inkább hátteret cserélt, hogy az óra háborítatlan legyen
én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!
-
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Ł-IceRocK-Ł #18943 üzenetére
Valószínűleg azért, mert van ott egy láthatatlan határ.... Ha kiveszed a pipát a Keep On Screen mellől, akkor bárhova teheted.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Ł-IceRocK-Ł #18945 üzenetére
Nem egészen, valószínűleg van ott egy olyan meter (mondjuk image), ami "láthatatlan"=> SolidColor=0,0,0,1 vagy ilyesmi, és annak a h és w értékei azok, amelyek miatt nem tudod a képernyő széléhez igazítani.
-
caizzz
senior tag
http://snipes2.deviantart.com/art/Static-197165221 ez a téma. az ikonokat ide feltettem: http://d.pr/L1Ni
marakujás kőbányai
-
vans?
őstag
Ramjott a moddingolhatnek, de sem ikonokat, sem hatteret nem talaltam, ugyhogy errol ennyit ismet fel evre.
hábm bábm
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest