Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Kínai mobilok (replika, klón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz HornedReaper #1104 üzenetére
Hello,
koszi a gyors választ. igne, nézegettem azt is, de nekem boven elég ez is. annyit mondok, hogy a jelenlegi teloim SE v630i és w880asok... s sztem belátod, hogy teljesen igazam van.
egyébként dx-rol rendeltek már régebben ismerőseim cuccokat, tudom, hogy szállitásban megbizhatoak, csak azt nem tudtam, hogy esetleg klonokat árulnak-e eredetiként stb. foleg, hogy a az a660as tipusra rákeresve kidob 2-3féle árat is eltéro specifikáciokkal.
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz HornedReaper #1106 üzenetére
Hello,
tegnapi nap nagy lendülettel elhatároztam, hogy megrendelem magamnak a Lenovo A660ast, de szomorúan láttam, hogy dx-en elfogyott a narancs színű. No, nem baj - gondoltam - rendelek akkor fekete-zöldet. Viszont dx-nél nincs kijelző védő fólia hozzá.
ezért a kérdésem az lenne, hogy esetleg tudnátok másik oldalt javasolni, ahonnan érdemes lenne megrendelni? (és persze védőfólia is van hozzá)
vagy akár olyan helyet, ahonnan csak fóliát tudnék rendelni hozzá, a készüléket pedig akkor dx-től rendelném.illetve esetleg van olyan oldal, ahonnan normális romot lehet leszedni ehhez a telóhoz? (elnézést, ha ez nagyon noob kérdés, de abszolút kezdő vagyok még tapitelók terén...)
előre s köszönöm a segítséget.
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
csabili74
aktív tag
válasz HornedReaper #1099 üzenetére
Nem hinném, hogy Exynos 4412 van benne
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
nagyúr
válasz HornedReaper #1679 üzenetére
Ez $-ban kifejezve max 120$. (ÁFÁ-val együtt)
Frissítésre lehinkáűbb a Zopo, THL, Lenovo, talán még a Jiayu az, ami hajlamos.
Persze A ZTE és a Huawei is lehet, de nem garantált.
Ebben a kategóriában MT6582-es processzorral szerelt telefont érdemes csak választani.
Ha a 25k-s kategóriát választanád (85$ max ÁFÁ-val), akkor az MT6572-vel kell beérned, amihez rendszerint 2MegaPixel-es kamera társul (vagy "feljavítva" 5MPX-re), kevés kivételtől eltekintve.Amit kerülj: Star W450. Az olyan óccó húsznak híjg a leve... Ipari hulladék.
Hirtelen tipp: [link]
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz HornedReaper #1679 üzenetére
Jiayu g3c/g3t
THL w100s
Star w450Megelőztek!
[ Szerkesztve ]
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."