- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Godspeed
tag
Egy up!
-
Godspeed
tag
meg vki?
-
-
tigga
tag
Ha már itt tartunk olyan mint panaszkönyv nem létezik!
Amit ti emlegettek az biza a Vásárlók könyve c. alkotás. :D
üdv: tigga -
Vangelis
félisten
pedig nagyon megéri beírni mert én már párszor jól jártam
pl te.cóban volt miskolcon
vettem egy nyomtatót akciósan és be volt száradva a patron
vissza hív őket
nem cserélnek sem pénz vissza
panaszkönyv beír
visszakaptam a nyomtató árát de nem kellett visszavinnem
utánna feljelent fogy védelem
tesco küld levelet nekem vegyek egy patront és kifizetik az árát
amit meg is kaptam habár nem vettem patront csak megoldottam
tehát nyertem 14k-t és egy nyomtatót ingyen nem megéri
csak merj panaszkodni
metro
vettem egy laptopot és panaszkodtam erre kaptam egy pendrive-ot teljesen ingyen
kb 8-9-k értékben itt az volt az eset, hogy nem azt kaptam amit az eladó mondott.
mától mindig panaszkodni fogok
megéri -
chicken
senior tag
Nem panaszkönyv, de nagyon szánalmas történet.
Anyukám úgy gondolta, interneten keres mosógépszerelőt. Innen [L]http://www.iparosok.hu/[/L]. Egyik muksó kijön, elkezdi szétszedni, közben megjegyzéseket tesz anyámra, oroszul üvöltve mobiltelefonál, aztán kér egy zsilettpengét, majd később egy kalapácsot, majd egy elemlámpát. Félóra múlva, mikor nem bírjuk tovább a zajt, benézünk, mosógép atomokban, alkatrészek mindefele. Fickó kér még valami szerszámot, erre már mondja neki anyám, hogy az nincs, erre mindennek elhord minket, aztán egyszer csak gyanús lesz a nagy csend. Kinézünk, lakásajtó nyitva, szerelő meg sehol. Eccerűen lelécelt, szanaszét hagyva a mosógépünket.
Kihívtunk egy másikat, aki leakasztott 18ezer forintot, hoyg megcsinálja (fűtőszálcsere). Írtunk a fogyasztóvédelemnek: két hét múlva válaszoltak, hogy ez az Etikai Bizottságra tartozik. Írtunk azoknak is, akik elküldtek egy csomó nyomtatványt, hogy töltsük ki, meg fizessünk be tízezer forintot, akkor majd foglalkoznak vele.
A weboldal üzemeltetője nem reagát az emilekre :F -
renegade
aktív tag
A panaszkönyvet mindig látható helyen, tollal ellátva kell elhelyezni az üzlethelyiségben, kérésre át kell adni. A személyis ötlet nem tudom honnan jött de még elvben is rémisztő, természtesen a valósághoz semmi köze. A név, lakcím rubrikákat sem kötelező kitölteni, vagyis anonim módon is lehet bejelentést írni a panaszkönyvbe. A bejegyzéseket a fogyvéd köteles x napon belül (15 vagy 30 vagy vmi ilyesmi, ennél nem több) kivizsgálni, szabálysértés esetén a megfelelő szankciókat alkalmazni, és amennyiben hagytál a könyvben elérhetőséget, akkor minderről téged is írásban értesíteni.
Az indexen volt erről kb egy hete egy cikk, akit érdekel keresse meg, valamint a www.fvf.hu -n is megtalálható elvileg az erre vonatkotó törvényi szabályozás.
Igaz az fvf bek...tja, egyszer írtam nekik egy nagyon érdekes és korrekt levelet, b...tak még csak válaszolni is. Annyira nem volt lényeges a kérdés, hogy az Ő felügyeleti szervükhöz forduljak ezzel, bár lehet, hogy a hecc kedvéért megérte volna. -
Godspeed
tag
-
Godspeed
tag
Pont az a gond, hogy velem meg nem tortent hasonlo eset, es szeretnem tudni, hogy ha megis megtortene egyszer, akkor mit kene tenni, mi a legjobb lepes. Gondolom most hogy feldobtam a temat, bejott, es nem csak en tanultam belole, hanem sokan masok, akik bele olvastak a temaba, es leszurve a tapasztalatot. Segitseg onmagamnak, na meg sokan masoknak, miert lenne baj?
-
Mosqu!to
addikt
Nem tudom, én apámmal mentem egyszer garanciális ügyben, neki nem kérték el. a sztori röviden: nem voltak hajlandóak javítani, apám levette a falról a panaszkönyvet, kért egy tollat, erre visszakérdezünk, hogy megcsinálják e, vagy írjunk bele, és lőn, hatott a fenyegetés, ingyen megcsinálták 3 nap alatt(ami elötte 3 hétig ott volt, semmit sem cisnáltak vele, és pénzt kértek volna a javításáért garancián belül..:((()
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Mindenhol elkérik a személyidet amíg beleírsz a panaszkönyvbe ?
-
-
Panther
HÁZIGAZDA
Egyáltalán mire jó ez a panaszkönyv? Ki nézi ezt meg? Érdekel bárkit is hogy mit írok bele?
(...Mi van ha minden beírás után elégetik és kitesznek egy újat? Vagy azt ''nem szabad''? :DDD) -
Avicularia
veterán
upc-nél kb 1 év alatt kétszer kaptam meg a számlát ,a többi alkalommal elkallódott
többször jeleztem ezt a üf-en ,illetve telefonon is ,mindig az volt a válasz hogy a postás biztos nem dobja be:(
persze a késedelmi kamatot mindig felszámolták
aztán egyszer meguntam,bementem az üsz-ra és kicsit kiabáltam illetve beirtam a panaszkönyvbe
érdekes módon jóváírták a késedelmi kamatokat,és azóta rendesen megkapom a csekkeket :) -
ennél már csak az rosszabb, amikor az eladó 2 másodperen elül nekikezd paragrafusokat olvasni neked. előre be van neki készitve. :)) /száradjon ki az agya/
és ezután bármit mondasz neki, ő nyomja a rizsáját. boltot nem irok, mert végülis mindegyik egyforma.
mára már minden számtechboltnak van 1 fikázó topicja :D
Den: tök jó ez a topic, még ha nincs is kezdő komment. én már sokszor gondolkoztam, hogy bele kéne irni ebbe a könyvbe, de soha nem voltam benne biztos, hogy mit is kéne irni, és hogy mikortól vagyok erre jugosult. illetve mi van, ha egyszerüen kiveszik a kezemből...mert ugye találékony a magyar :) -
Nekem egyszer volt Panaszkönyves írásom bár semmi értelme nem volt utólag..
Mikor megjelent az abit is-7-e akkor vettem egyet rögtön, egy celeron procival..Akkor nem tudtam P4et venni, gondolván pár hónap múlva lecserélem.. Szívbaj nélkül eladták nekem ez így..:) 2 napig éjjel nappal gondolkodtam hogy miért nem működik:) (Akkor még tévesen volt kíírva az ABIT honlapra is... ) Aztán 3 nap visszavittem hogy nem jó, kérem vissza pénzt.. először megpróbáltak 2 másik cerka procit belerakni azzal sem ment.. Aztán mikor már 10en állták körbe a gépet vmelyik nagyokos rájött hogy lehet nem támogatja a 865Pe chip a Willmatte procikat...:C
És nem voltak hajlandók visszaadni a pénzt, pedig mindenáron azt szerettem volna, és 3 napon belül volt... Na azóta még a környékükre sem mentem, meg nem is fogok.:) -
Den
veterán
A téma adott, de köszönjük nincs szükségünk önjelölt témafeldobókra. Ellenben ha veled történt valami amit megosztanál azt írd le. Az ilyen ''a téma adott, lehet írni..'' kaliberü topicot legközelebb szó nélkül törlöm. Ha valamiről témát nyitsz, az a minimum hogy saját élményed és véleményed leírod.
-
Cane
őstag
Ez nem velem történt, csak hallottam, lehet kitaláció, de mindenesetre aranyos:
Bement egy ''tudományos munkatárs'', aki talán egy szerény egyetemi prof. volt a kisboltba, ahol évek óta nap mint nap vásárolta a reggelijét és kérte a megszokott dolgokat az új, fiatal pökhendi eladótól. A három szelet felvágottat még nagy unottan becsomagolta a maca és vásárlónk elötti pultra dobta, de amikor a vásárló kérdezte, hogy miért nincs a kitéve a zsemlének papír- vagy nylonzacskó, ekkor az eladó gúnyosan vállát vonogatva a vevő arcába mosolygott. Hősünk ekkor egy pillanatra tétován topogott, majd a pulthoz lépett és kérte a panaszkönyvet. Az eladó leány természetesen még jobban mosolygott, szinte már röhögcsélt és a falon levő kis szegről leakasztva azt is vásárlónk elé dobta a pulta, akárcsak a felvágottat. Ekkor hősünk fizetett, majd belelapozott a panaszkönyve, az ''írásokat keresve'' ,majd egy lezser mozdulattal három lapot kitépett, azokba egyenként belecsomagolta a zsemléit és zsebre rakta. Ekkor egy pillanatra tétován topogott az eladó, az arcára ráfagyott mosollyal, majd hősünk illedelmesen köszönve távozott. -
Esmein
nagyúr
Be kellene ide szúrni a bescannelt M*stral panaszkönyvet. Sztem nagyon jókat röhögnénk :) Vagy betelne a vinyónk.
Szegeden szerintem 1 korrekt hely van, és az az IDC. Igaz multkor belefutottam egy kezdő eladóba, de inkább jót vigyorogtam. Mondom ZM F2 van ? Azt se tudta mi az. Másik rávágta nincs én meg rámutattam a polcon :)
[Szerkesztve] -
Agyasima
őstag
Nos:
Anno, amikor még érvényben volt, hogy 14 nap alatt javítani/cserénli kell a hibás terméket, akkor:
1. Visszavittem, aszonták, jövő hét péntekre kicserélik jöjjek akkor.
2. Jövő hét pénteken: sajnos nem sikerült, de jövő hét pénteken jöjjek vissza. Ekkor már kicsit morcos voltam.
3. Nos már biztosra mentem: odatelefonáltam: kérdeztem mennyek: aszonták, persze ott a cucc mennyek. Odamentem: a kiszolgáló csávó asse tutta miről van szó.
Na itt bekattantam, szó nélkül lekaptam a vásárlók könyvét és elkeztem írni. Persze kb. 3 perc alatt előkerült az üzletvezető, és hirtelen k. készséges lett mindenki.
A hely neve: Free Sector, Szeged. Senkinek sem ajánlom. Kerüljétek messzire.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
szvsz nagy divat lett az ezekbe való irogatos kvázi fitogtatni fölénysségünket.
persze vannak olyan esetek amikor télleg indolkolt. -
_Volkovy_
nagyúr
Semmit.
A fenyegetőzés a fogyasztóvédelemmel általában megteszi hatását.:D -
jerry311
nagyúr
Inkább semmit :DDD
Mire eljut(hat)nék a panaszkönyvig addigra vagy meggondolta magát az üzlet vagy annyira felhúztam már magam, hogy amit írnék azzal csúnyán égetném magam minden tekintetben. :Y
Meg hát ugye panaszkönyvbe kézzel kell írni. Namost egy pár éve már nem írok kézzel, talán már nem is tudok. Néha a nevemet sem sikerül elsőre amikor valahol kártyával vásárolok :DDD
egy két helyen javítani kellett, korán van most, jöttem műszakból. :))
[Szerkesztve] -
Godspeed
tag
Adott a tema, ha vkinek esetleg kedve tamad megosztani bajtarsakkal eseteirol...
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest