Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
válasz Intruder A 6 #10290 üzenetére
Semmit!!! Találj ki mást..!! Kellemetlen 20-40.ft-ot kidobni az ablakon, neki is meg neked is...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
ödönke
aktív tag
Alapból sajtos parfümöt csajnak venni. De ha már igen akkor együtt elmenni szaglászni, így ő is kötődni fog a parfümhöz és hozzád fogja kötni az illatát.
Odavinni egy drága parfümöt amit magára fog fújni párszor kényszerből, mert esetleg nem jön be neki de fél neked megmondani utána meg elsüllyed majd a fiók alján, ilyet te sem akarhatsz.
-
Arcképgyáros
Ha Barátnőmből indulok ki, a női Hugo Boss The Scentért meg volt őrülve annyira bejött neki.
Férfi szaglással sem mondom, hogy rossz rajta szóval szerintem az bejövős lenne neki viszont ugye mindenkinek más jön be.
[ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
vidd el inkább vacsorázni.
amúgy meg szagolgatni együtt és azt vedd, aminél felcsillan a szeme, vagy amit még másnap is szagolgat+ "ismerős"-nek nem vennék parfümöt, főleg nem 20k+, de én smucig vagyok és csóró, meg antiszociális is.
[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
slick-adam
aktív tag
vegyé neki egy uj Chanel Gabrielle-t, elegge generic, nehez nem szeretni sztem es most menö is nagyon.
de tenyleg neki kene kiszagolnia...parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
Azie
őstag
viccet félre téve: Guerlain Shalimar Parfum Initial (müllerben van nagy ritkán szagolni, discontinued), Gucci II EDP (douglasban van nagy ritkán még maradék szagolni bamboo környékén, ha van, elvileg ez is discontinued), S. Ferragamo Signorina EDT (van mindenhol), Cavalli Acqua (müller).- ezek nem hivalkodóak, de kellemesek, irodai használatra mindennaposra alkalmasak. Ha meg fűrészáru logisztika a felhasználási terület, akkor a saját ízlésed alapján válassz.
[ Szerkesztve ]
-
Golota
aktív tag
válasz Intruder A 6 #10311 üzenetére
Szerintem hanyagold a parfümöt, mint ajándékot. Nem illik ilyen helyzetben, túl intim, még akkor is, ha 100 éve ismeritek egymást. Arról nem is beszélve, hogy nagyon szubjekítv is, kinek mi tetszik. Majdnem biztos, hogy nem megfelelőt fogsz választani, hiába tetszik itt a fórumon sokaknak. Ráadásul ebben a helyzetben nem is illendő ajándékot venni, hacsak nem valami különleges alkalom. Ha igen, akkor a kollektíva nevében kellene valami olyan programot ajándékozni (koncert, pl), amire a férjével elmehetnek...
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
Inkább csapatepiìő jellegű programot keresnek...
Olyat amivel ki tudod szakítani kicsit a munkabòl...Pl. Egy Exit jatek jò mòka tud lenni...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Azie
őstag
ha férje van, akkor nem mondom hogy illetlenség, de na. Akkor már olyat kéne, ami a férjének is tetszik
40-ig széles a kör, de ahogy mondod, a szándék a fontos: ha régóta ismered, akkor ismered a lakását is talán. Egy szép váza, ami illik oda, egy klassz toll, sál (ez már határeset), egy drágább likőr vagy bor, könyv, szobor, festmény. Én szeretek olyat adni, ami maradandó. Az utalvány az személytelen lehet, de ha pont eltalálod mi hiányzik az illetőnek, vagy mire vágyik, akkor az is szuper tud lenni.
-
slick-adam
aktív tag
válasz Intruder A 6 #12131 üzenetére
parfumo-n keress rajuk es csekkold a diagrammokat!
parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
rayoliviero
veterán
Az Amara 6 óra hosszáig is érezhető intenzíven, nyári illat, 35 fokban szerettem a legjobban használni.
-
Azie
őstag
bentley ősz-tél, bottled all-year, 212 nem ismerem, amara nyár, darej inkább hidegebb hónapok
ha nem tartós rajtad az amara, akkor próbáld ki a tdh eau fraichét, douglasbna van kirakva, hasonló, csak frissebb"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Arcképgyáros
Nalam a CH 212 VIP MEN nagyon tartos es intenziv.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Intruder A 6 #13135 üzenetére
Allure Homme Sport szerintem jó illat.
-
HurkaLES
tag
válasz Intruder A 6 #13135 üzenetére
Lassan én pont ezekért nem vagyok itt kívánatos személy..😂😂😂
Azzaro nálam egy jó nyári illat. Igazából ezt használom a hétköznapokra. Szerintem elég tartós. Én nem bántam meg hogy megvettem.
A 1 million helyett pedig én a Versace Erost ajánlanám. De ezt amúgy buli illatnak. Ez tényleg egy tipikus fiatalos és bitang jó illat. Én imádom a vaníliát és ebben simán érzem. Tartósság. Hát nálam ez simán 10es. 3 napja nem fújtam be magam vele és a parnamon még most is érzem.
Sőt valamelyik nap találtam meg a kabatomban egy teszter papírt. Majdnem kidobtam de mondom előtte megszagolom. És simán lehetett érezni rajta. Pedig több mint egy hónapos kis papír volt.
Minden napra nem használnám. Szerintem több van attól benne hogy egy átlagos napra elfujkaljam. Meg hát az illat felhő is elég nagy szóval egy irodát egy idő után ki lehet vele készíteni. De egy fiatalos buliban biztos lehetsz abban hogy megkerdezik mit használsz. Mert felfigyelnek rá. Számomra megerte a pénzét és egy jó ideig ez lesz a kedvenc.
Többiektől bocsi akik verszemet kapnak tőle. -
Mukucs
senior tag
válasz Intruder A 6 #14027 üzenetére
A három közül egyértelmű, hogy a Chanel, ha nem sokallod érte a pénzt. Allure Blanche.-t is próbáld ki, szerintem ez a leg finomabb az egész Allure családból.
A sima sportot pénzkidobásnak érzem, lévén hogy ez a Versace harmadáron hozza közel ugyanazt az illatot.
A másik kettőt húzd ki nyugodtan.
Melyik müllerben találtál Chanelt amúgy!?
-
slick-adam
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest