Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
macimeister
aktív tag
válasz Jhonny06 #764 üzenetére
Köszi a válaszod!
Időközben beruháztam egy cologne változatra. A sok közül ez tetszett a legjobban. Elég sokat is járkáltam a boltba. Már kezdett ciki lenni számomra, hogy naponta nézegetem az illatokat. Viszont cserébe nem szemétkedtem, hogy egy ezres minuszért lerendelem netről. Mikor először bementem és nézegettem az illatokat 2 perc után tömve volt az orrom a sok minden keverékétől, de ez egyből "orronszúrt". Tényleg iszonyat minőség és tartósság jellemzi. Valóban elég borsos az ára, de megérte. -
zs.tom
tag
válasz Jhonny06 #764 üzenetére
Szerintem szégyen, hogy egy kommersz, nagyrészt szintetikus alapanyagokból álló kotyvalkért képesek elkérni 20k-t... szánalmas, hogy van pofájukon bőr, ugyanis egy ilyen parfüm alapanyagigénye filléres téma. Akérmilyen Chanel akkoris egy marketingfogás az egész és a pénzedért nem valódi minőséget kapsz, hanem egy szintetikumokból álló hadd ne mondjam mit...(ezt igazolja az is, hogy eltelik vele az orrod) Érdekes, hogy egy niche parfümériában járva 2 óra szaglászás után sincs tele a fejem.
Elnézést, ha ezzel sértettem valaki nézeteit is, de sajnos ez a valóságmod: Számomra egyedül a Dior parfümök érik meg az áruk felét a többi designer illat pedig semennyit... Nekem egy Chanel illat tetszett, mégpedig a pour monsieur, de mikor megláttam mi az ára egyből fordultam is ki a kommerszériából... Nekem is vannak designer illataim, de azokat minőségükhöz képest reális áron vettem.
Az abszolút kedvenc és kivétel designer illat az a Dior Fahrenheit(88)... sok-sok niche is elbújhat mellette[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest