Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz slick-adam #8827 üzenetére
@ mufi: mi csak a jéghegy csúcsánál járunk, odébb lesz mikor fordul a kocka
Nekem lét nő ismerősöm van, akik imádják az illatokat. Őket mondjuk én nem tudom, meg nem is akarom űberelni. De van benne valami, amit mondasz.
Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz orrlyuk #8835 üzenetére
Örülök, hogy hozzá tudtam járulni, hogy Neked és Mercutionak örömet szerezzek, meg az asszonyoknak is.
Azért rosszul én sem jártam, mert 15 milleit félretettem magamnak, valamint a ma eladott "maradékon" még kerestem is pár forintot.
Szóval a kecske is jól lakott, meg egy kis káposzta is maradt.Ha lesz még valami, szoljatok nyugodtan, ha másban nem is, de a beszerzésben bármikor tudok segíteni.
Én pedig sonkabencének köszönöm az Acqua di Sale parfümöt, amit már az asszonypajtás is elvisel. (Jobb a békesség. Jóban kell lenni a nőkkel, mert náluk az összes p**ci!)
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Helló!
Akinek van Versace Eau Fraiche illata eladó, azt írjon nekem privátban!
Köszönöm.Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz sonkabence #9013 üzenetére
Mercutio-nak van 120 millije.
Én még mindig keresek Eau Fraiche-t! Senkienk nincs eladó??? Esetleg Eros?
-
Fr@nkieWilde
senior tag
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Profumum Roma Acqua di Sale helyett olcsóbb, bár kevésbé tartós illat: Reminiscence REM (edt).
De a Mugler-féle Womanity is nagyon hajaz rá, legalábbis az orrom szerint. Igaz utóbbi női parfüm, mire még a neve is erőteljesen utal, mégis el tudnám képzelni magamon is. Érdekes.[ Szerkesztve ]
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Itt van egy lista (a sok közül), melyek a nők által kedvelt top 5 férfi parfüm aromákat tartalmazza.
Ebből én az első 3-mal egyet is értek, a többivel csak azért nem, mert még nem próbáltam ilyen tartalmú illatokat, legalábbis olyanokat nem, amikben ezek dominálnának.Az elsőhöz egyértelműen a Versace Eau Fraiche Man-t ajánlom. Nem nagyon lehet vele mellélőni. Közkedvelt, így nem fogsz a sorból kilógni, de hogy szeretni fogják az tuti. Nyárra bomba ajánlat. Nem drága: 100 milli kb. 10 pénz.
Másodikhoz Montale Intense Pepper. Drágább, niche kategória. Igazi bors bomba (ráadásul némi citrommal keverve)! Ritkább illat ez már. Szintén nem lehet vele mellélőni. Őszi, téli szezonra. 100 millis kb. 20-25 ezer körül mozog.
Harmadikhoz pedig Profumum Roma Acqua di Sale. Szintén niche kategória. Én nem éreztem még senkin. De aki érezte rajtam, azoknak tetszett. Tengeri sós illat, szintén csak nyári, őszi szezonra. Drága. 100 milli 65 ezer, bárhol veszed. Viszont nagyon durva olajtartalma van, ruhára ne fújd, mert ez már képes nyomot hagyni, 12 óra + hatás. Viszont jó hír, hogy van egy olcsóbb megfelelője, igaz csak pár órás hatással (4-5). Rem REMINISCENCE. Szintén niche kategória. Olcsóbb, de nagyon finom sós tengeri illata van.
Másik kettőhöz nem tudok mit szólni, amint feljebb írtam.
Én ezeket imádom, magamból és abból kiindulva, hogy édeseket nem szereted ezeket tudom ajánlani, figyelembe véve a linkelt cikkemet is.Más, az mindig nagy kérdés, hogy az ember kinek a tetszését szeretné elnyerni 1-1 illattal.
Szerintem az a jó, ha a viselő és a társaságában lévők is szeretik azt amit hord a viselő.
Olyan viszont sosem lesz, hogy 1 illat mindig, mindenkinek, mindenhol tetsszen!Itt a fórumon általában az édesebb, nehezebb, füstösebb, extravagánsabb illatokról esik a szó. A vizes, citrusos illatokat kevésbé kedvelik. Csak megjegyzem, hogy általában pedig elmondható, hogy a nagy tömegnek ezek az illatok kevésbé jönnek be, míg a cikkben szereplő illatok tényleg nagyobb számban kedveltek. Ízlés kérdése csupán, vitatkozni erről gáz, mint ahogy a zenéről ízlésről is.
[ Szerkesztve ]
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Köszönöm az értelmes megnyilvánulásod. De először az első mondatod próbáld meg értelmezni és utána okoskodj! Köszi. Az, hogy a cikk végén mit ajánlanak csak egy csepp a tengerben, mellesleg az én ajánlataim nem Rád vonatkoztak szóval nem értelek... Vicc...
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Kiki!
Ha rám hallgatsz inkább lelépsz ebből a topikból és vagy keresel egy másikat, vagy autodidakta módon kezdesz ismerkedni az illatokkal. Sajnos ez a topik (mint ahogy általában a legtöbb), alkalmatlan a kulturált szóváltásra. Kérdezni meg teljesen felesleges is, mert értelmes választ, ami előre is segítene nem kapsz.
Ide nincs értelme feljönni, mert csak unatkozó vérpistikék osztják az észt, mintha ők szarták volna a spanyol viaszt. Azon csodálkozom, hogy a maximum FPS szó eddig nem került elő ebben a topikban...
Én is lépek, értelmetlen erre a topikra időt vesztegetni!
Akinek nem inge, nem veszi magára!
-
Fr@nkieWilde
senior tag
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Montale Aoud Leather-t cserélnék Montale Intense Pepper-re érték-egyeztetve.
Notino-s vásárlás, kb 70 milli van még benne.
Akinek van és szívesen cserélne, kérem, hogy privátban keressen meg.Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Helló!
Pesten X. és XIV. kerületben esetleg valaki nem tudna eladni 2db 5ml-es, normális szórófejes üvegcsét?
Vagy ezekben a kerületekben esetleg tudok valahol venni, ismertek jó helyet?
Köszi.Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Vendéglátóipari kávégépek, automata kávéfőzők, kávédarálók, stb.
- Xiaomi 4 Lite Electric Scooter (elektromos roller) // Újszerű // Hivatalos garancia 2025.06-ig
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- ÚJ - KRUPS EA8738 Intuition automata kávéfőző tejtartállyal
- Carista Evo autós hibakód olvasó 6hó jótállással/számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest