Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1051) prmcsk


prmcsk
addikt

Sziasztok '' gyerekek '' ! A verziószámom: 1959.05.04

"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?

(#1052) nyuzoka


nyuzoka
tag

Születési időm: 1991 10 30

(#1053) RIV


RIV
tag

Én a '79-cel szerintem középosztályt képviselem.

Ez a viccrovatba volnas az igazi, de úgy gondolom ide is beillik.
Bocsi attól akit ez zavar!
Egy este egy unoka a nagyapjával beszélgetett aktuális eseményekrol.
Egyszer csak hirtelen megkérdezte:
- Nagyapa, hány éves is vagy?
A nagyapa így válaszolt:
- Hadd gondolkozzam egy kicsit. A televízió, a gyermekbénulás elleni védooltás, a fénymásológép, a kontaktlencse és a fogamzásgátló tabletta elott születtem. Nem volt még radar, hitelkártya, lézersugár és pengekorcsolya. Még nem találták fel a légkondicionálót, a mosogatógépet, a szárítógépet (a ruhát egyszeruen kitették száradni a friss levegore).
Az ember még nem lépett a Holdra, és nem léteztek sugárhajtású utasszállító repülogépek.
Nagyanyád és én összeházasodtunk és azután együtt éltünk, és minden családban volt apuka és anyuka. A ''meleg szívu'' tisztességes szó volt, amely elégedett, vidám, jólelku és jókedvu embert jelentett, nem pedig homoszexuálist. Leszbikusokról sosem hallottunk, a fiúknak pedig nem volt fülbevalójuk. Én a számítógép, a kétszakos egyetemi képzés és a csoportterápia elott születtem. Az emberek nem analizáltatták magukat, legfeljebb amikor az orvos vér- vagy vizeletvizsgálatra küldte oket. 25 éves koromig minden rendort és férfit uram-nak szólítottam, minden not pedig asszonyom-nak vagy kisasszony-nak. Párjuk a galamboknak és a nyulaknak volt, de nem az embereknek. Az én idomben ha egy hölgy felszállt az autóbuszra vagy a villamosra, a gyerekek és a fiatalok mindenki másnál hamarabb álltak fel, hogy átadják neki a helyüket, de ha terhes volt, a helyére kísérték és ha kellett megváltották a jegyét és odavitték neki. A férfiak a járdaszegély, a nok a házfal mentén mentek, a lépcson a noé volt a korlát melletti oldal, elsoként lépett be a liftbe és onnan ki; alátolták a széket, hogy leülhessen; egy férfi sosem üdvözölt úgy egy not, hogy ne állt volna fel, ha éppen ült, amit akkor is megtett, ha a no állt fel hacsak egy pillanatra is az asztaltól, kinyitotta elotte az autó vagy bármi más ajtaját, és a férfi segített neki levenni a kabátját. Az én idomben a szüzesség nem okozott rákot, és a családi erény bizonyítéka volt a lány és a tisztaságé a férj számára. A mi életünket a tízparancsolat, a józan ész, az idosebbek és az érvényes törvények tisztelete szabályozta, késobb teremto együttélésben és felelos szabadságban telt. Bennünket megtanítottak arra, hogy különbséget tegyünk jó és rossz között, és hogy felelosek vagyunk tetteinkért és következményeikért. A fast foodról azt hittük, azt akkor eszik az emberek, amikor sietnek. A komoly kapcsolat azt jelentette, hogy jóban voltunk unokatestvérekkel és barátokkal. A time sharing azt jelentette, hogy a család másokkal együtt nyaralt, nem pedig idegenekkel közös nyaralót. Ismeretlen volt a vezeték nélküli telefon, a mobiltelefonról nem is beszélve.
Sosem hallottunk sztereó zenérol, URH-ú rádióról, kazettákról, CD-rol, DVD-rol, elektromos írógépekrol, számológépekrol (még mechanikusakról sem, hát még hordozhatókról). A notebook jegyzetfüzet volt. Az órákat naponta felhúzták. Semmi digitális nem létezett, sem órák, sem világító számos kijelzok a háztartási gépeken. Gépeknél tartva, nem voltak pénzkiadó automaták, se mikrohullámú sütok, se ébresztoórás rádiók. Hogy videomagnókról és videokamerákról ne is beszéljünk. Nem léteztek azonnal elohívott színes fényképek. Csak fekete-fehér képek voltak, elohívásuk és másolásuk több mint 3 napig tartott. Színes képek nem léteztek. Ha valamin a Made in Japan szöveg volt, az rossz minoséget jelentett, és nem létezett Made in Korea, se Made in Taiwan, se Made in Thailand, még kevésbé Made in China. Sosem hallottunk Pizza Hutról vagy McDonaldsról, se az instant kávéról, se a mesterséges édesítokrol. Olyan üzletek voltak, ahol 5-10 forintért is lehetett vásárolni. A fagylalt, a buszjegy, az üdíto: mind fillérekbe került. Új autót százezrekért lehetett venni... de kinek volt annyi pénze? Az én idomben a fu olyasmit jelentett, amit nyírtak, nem szívtak. Mi voltunk az utolsó nemzedék, amely azt hitte, hogy egy asszonynak férjre van szüksége ahhoz, hogy gyereke legyen.
És most mondd, szerinted hány éves vagyok?
- Hát, nagyapó több mint 200! - felelt az unoka.
- Nem, kedvesem, csak 60!

A titoktartás egy olyan szilárd halmazállapotú anyag, amely alkoholban oldódik.

(#1054) VoDaFoNe


VoDaFoNe
aktív tag

Akko ány gőztem! 12,5 évemmel! :DDD

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

(#1055) L_ajos


L_ajos
őstag

1981 második hava :) Borból is a legjobb évjárat :D

PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit

(#1056) Kain


Kain
senior tag

'83 közepe.Ekkor még nem tudtam h már csak 3 év Csernobilig.....

(#1057) Whaskes


Whaskes
senior tag

Ez lehet a legidősebb PH-s... :C
[link]

[Szerkesztve]

|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?

(#1058) D.Orion válasza Whaskes (#1057) üzenetére


D.Orion
veterán

Nah azért ez egy kicsit erős...

(#1059) VoDaFoNe


VoDaFoNe
aktív tag

1993.07.23 azaz?

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

(#1060) szicsu


szicsu
őstag

Én sztem találkoztam már a legidősebb PH! -s fórumtárssal:D [link] Pontos adatokat nem tudok:D

''Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét.''

(#1061) ronaldo válasza VoDaFoNe (#1059) üzenetére


ronaldo
őstag

azaz nemsok ;)

(#1062) cosmo


cosmo
tag

ICH bin 20 yahre alt :)

Powered by AMD

(#1063) zolees


zolees
tag

1980-szerintem a legjobb évjárat! :DD basszus 26 vagyok!!!!!

(#1064) nemcso válasza zolees (#1063) üzenetére


nemcso
senior tag

Jó neked, én már 39 leszek májusban. ;)

Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"

(#1065) Whaskes válasza nemcso (#1064) üzenetére


Whaskes
senior tag

francba.... 18 múltam januárban és még mindig nincs hawain egy üdölő házam.... :( :O elvesztegettem az életem!!

|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?

(#1066) Koban


Koban
tag

1977.03.18.hihetetlen h jővőre 30 leszek. :O

(#1067) Nimda válasza Whaskes (#1065) üzenetére


Nimda
addikt

Ó te szegény...:DDD...Bárcsak én lennék ennyi idös...

(#1068) Nimda válasza Koban (#1066) üzenetére


Nimda
addikt

Hidd el túl fogod élni...:)..a legszebb kor...

(#1069) Markgx10 válasza Koban (#1066) üzenetére


Markgx10
őstag

Én csak picivel vagyok idősebb nálad, de most érzem a legjobb formában magam, szóval abszolút nem szeretnék fiatalabb lenni. Indoklás: ilyenkor még nem fáj semmi ;] de már van pénze is az embernek, míg mondjuk 18 évesen sem fájt, de akkor meg még lóvé nem volt :D 50 évesen meg ha lesz lóvé az sem kárpótol, ha már semmi sem megy úgy mint régen ;] :DDD

(#1070) Xelo


Xelo
addikt

nahhh hi mindenki... még máig Ph!zok, ami azért nem gyenge ahhoz képest hogy 11-12évesen kezdtem pályafutásom itt, igaz kezdetben még kicsit sem figyeltem arra hogy mások itt fórumozni szeretnének, kérdésre választ szeretnének, stb. akkori gyerekes fejemmel az volt a fun hogy a szomcédsráccal itt baxogattunk mindenkit... hát: MÉG 1× BOCSÁNAT MINDENKINEK! igaz rég volt már, és hála, kaptam még 1lehetőséget.. ez a lehetőség volt KonfigÚr. ekkor kezdtek el igazni a videokártyák és egyéb hardwerek, ekkor kezdődtek a gépfejlesztések, és a sok tudás begyüjtése... sajnos, nemtudom miért, átneveztem a KonfigÚr nicket Bálintsznak, ami több dolog miatt is rossz döntés volt: pl azért mert senki nem ismert meg.. de el is felejtettem a jelszavát szóval újat kellet regisztrálnom, és igy lettem Xelo. azóta próbálok segítani ahol tudok, főleg a videokártyák érdekelnek és ezekhez értek.. persze kicsi botlásaim voltak, wareztémaügyileg, de semmi komoly.. mármitn nem terjesztettem semmi wrzlinket, se semmi ilyesmit csak hát néha kicsuszott a számon az a szó, vagy másik nevén a virágbolt.. DE most augusztus 29-én 14 éves leszek! ez már nem kis szám, legalábbis számomra.
EZ ÚTON IS SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI HOGY TAGJA LEHETEK A PH! FÓRUMÁNAK, ÉS KÖSZÖNÖM HOGY MIATTATOK, AKIK OLYAN SOK DOLOGHOZ ÉRTETEK FELNYITOTTÁTOK A SZEMEM, SEGÍTETTETEK, ÉS ''TANÍTOTTATOK! KÖSZÖNÖM
:R
szerk: mivel annyit írtam a ph!ra, igy magtanultam a gyorsírást, és társaságban is sokkal könnyebben beilleszkedek idősebb emberek köző minthogy velem egykoruakkal baromkodjak... szal tleg sok dolgot köszönhetek a PH!nek :C

(#1071) Padawan33


Padawan33
tag

Szasztok. 1975.05.30.

Bakker....mindjárt 31 leszek.Pedig csak most ballagtam nem rég.
:F

Az Erő legyen veletek!

(#1072) Tangerine válasza Markgx10 (#1069) üzenetére


Tangerine
senior tag

Akkor nekem volt a legjobb, mert 18 évesen (hú de rég volt) már melóztam, és volt lóvém. :)) Igaz nem sok. Kb 5000 Ft havonta ('89)

Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?

(#1073) zolynet


zolynet
addikt

1981.04.27 bulizással azért repül az idő rendesen :D

Life is too short to stay stock!

(#1074) athomi


athomi
veterán

1985

(#1075) marsu válasza Padawan33 (#1071) üzenetére


marsu
addikt

Ilyen sokszor megbuktál? :F :F

Én 1974.09.13.

idén már 33 leszek ....

Jó rég ballagtam.

:D :D

Az utolsó hozzászólások már hónapokkal ezelőtt voltak ... Azóta csak telik az idő ....

[Szerkesztve]

Press any key to continue ...

(#1076) Gh0sT


Gh0sT
addikt

Höhö, egy szezonális topic... :) Mindig is érdekelt, hogy ezeket hogyan tudják egyesek előbányászni hónapok távlatából.

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#1077) marsu válasza Gh0sT (#1076) üzenetére


marsu
addikt

:D :D

Csak, hogy ne aludjon el a topik ....

:) ;)

Press any key to continue ...

(#1078) zolynet válasza Gh0sT (#1076) üzenetére


zolynet
addikt

épp erre terelődött a téma és nem akartam h szétoff legyen a topik.

Life is too short to stay stock!

(#1079) zolynet válasza Gh0sT (#1076) üzenetére


zolynet
addikt

szkúzi...

[Szerkesztve]

Life is too short to stay stock!

(#1080) Andie


Andie
őstag

Én kiváncsi lennék, de most nézzek át több, mint ezer hsz-t, hogy kiderüljön?
Egy adminnal irassátok már be az aktuális szélsőértékeket! :R

Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

(#1081) Kicker


Kicker
senior tag

váááá ilyen van?


szerintem tippeljünk/csalni nem ér, hogy gyorsan reggeljük a szomszéd csecsemőt :DDD /

legfiatalabb: 13 éves
legidősebb: 59 éves

Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha

(#1082) doc válasza Kicker (#1081) üzenetére


doc
nagyúr

szerintem 13-nál kevesebb lesz a min, én olyan 9-10-re tippelnék. vagy nagyon bízom az új generációban? :DD

(#1083) Kicker válasza doc (#1082) üzenetére


Kicker
senior tag

hátha itt van köztünk a jelenkori Szász Marcika... ;]

Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha

(#1084) Andie


Andie
őstag

Itt sztem épp az a lényeg, hogy nem tippelni kell, hanem VÁRJUK a legfiatalabb és legidősebb ph-s jelentkezését itt, ebben a topicban.
Mint ahogy jelentkezgettek is az elsö néhány hsz-t megnézve, de 1000 db-ot nem nézek most át hirtelen :) Ezér lett volna jó, ha legalább havonta 1x egy moddal közlik, hogy ugyan tegye már be az #1-be a min és max nyertest.
Node hátha. pl a topic inditója kezébe vehetné a dolgot :)

Én a 28-al (2 hét múlva 29! :D ) asszem erős középkategóriát képviselek, igy nem nyerhetek semmi dijat :(

Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

(#1085) Kicker válasza Andie (#1084) üzenetére


Kicker
senior tag

vén farkas vagy, ez is díj... ;]

Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha

(#1086) Andie válasza Kicker (#1085) üzenetére


Andie
őstag

Ez jó, teccik a cim :D
Köszi :R

Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

(#1087) nike_


nike_
addikt

Én 12 éves vagyok. Nemsokára leszek 13.

(#1088) eastsider


eastsider
nagyúr

199101.10... 17 :)

(#1089) Gh0sT válasza eastsider (#1088) üzenetére


Gh0sT
addikt

Mi ez, IP cím? ;] ;)

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#1090) Satan_Claus válasza nike_ (#1087) üzenetére


Satan_Claus
senior tag

Hogy találtad meg ezt a topciot pont egy évvel az utolsó hsz. után? :Y

'76 novemberi vagyok, hogy ne legyek off :))

Védd az állatokat! Egyél embert.

(#1091) nike_ válasza Satan_Claus (#1090) üzenetére


nike_
addikt

Benéztem az egyik topikba és ott volt linkelve.

(#1092) eastsider válasza Gh0sT (#1089) üzenetére


eastsider
nagyúr

basszus véletlen azt írtam be :W :DDD

(#1093) Makaveli


Makaveli
senior tag

Hy. 15 leszek szeptember 4-én.

Eddig ki tartja a rekordot? Fiatalban, és öregben?

CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola

(#1094) nike_ válasza Makaveli (#1093) üzenetére


nike_
addikt

Szerintem fiatalban én, öregben nem tudom.

(#1095) Winner_hun válasza nike_ (#1094) üzenetére


Winner_hun
félisten

[link]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#1096) nike_ válasza Winner_hun (#1095) üzenetére


nike_
addikt

Pff, 67? :Y Mind2 nagypapám annyi lenne, ha egyik nem halt volna meg. A másik annyi is most. :D

[ Szerkesztve ]

(#1097) Winner_hun válasza nike_ (#1096) üzenetére


Winner_hun
félisten

69

[ Szerkesztve ]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#1098) nike_ válasza Winner_hun (#1097) üzenetére


nike_
addikt

Ja, igen mert ezt két éve írta. Már ha egyáltalán még él most, akkor ő a rekorder.

(#1099) Thrawn válasza nike_ (#1098) üzenetére


Thrawn
félisten

Él hát :K
És még éljen is sokáig épségben egészségben :)
Link

[ Szerkesztve ]

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#1100) nike_ válasza Thrawn (#1099) üzenetére


nike_
addikt

Akkor éljen! :D Csak gondoltam, hogy már esetleg.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.