Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
válasz ForgacsB #24140 üzenetére
Hát sajna ennyiből nincs nagy választék, nem is nagyon térnek el felszereltségben sem egymástól. Én ezt a bringát nem ismerem, de más típust sem fogsz ennyiből jobb szettel megkapni. Hány kg vagy? Gepida Alboin 100 vagy Alboin 200-as bringák sem rosszak amúgy, nézd meg azokat is. Nem tudok neked linkelni, mert nem tudom a méreted, de hátha ki tudsz fogni valami bent ragadt darabot nagy akcióval.
-
lsebestyen
addikt
válasz ForgacsB #24156 üzenetére
Hát csepelt inkább ne. Jó ez hobby szintre, persze karbantartást ez is igényel! Ismersz valami megbízható szervizest a közeledben? Azt ajánlom, hogyha megveszed a bringát, az első utad egyből a szervizbe menjen, és mond meg nekik h zsírozzák újra amit kell + adjanak kenést neki, mivel a gyárban ezt kihagyják, vagy szart sem ér. Ez nagyon fontos!
Azért kérdeztem, hogy hány kg vagy, mert ennek menetes a hátsó agya, számítani kell rá, hogy idővel megadja magát, el fog törni, de majd elég akkor cserélni, vagy ha lesz rá 15-20ezer forintod, hogy kicseréld a kereket egy olyanra aminek kazettás az agya, az jobban bírja a strapát. -
dqdb
nagyúr
válasz ForgacsB #24161 üzenetére
Speed-way, Probike, Bringaland, Alpinbike
hoffman_: 3D nyomtatóval készítesz magadnak egy kamu jobb teleszkóplábat, és probléma megoldva
Csak olyan szervizt írtam, ahol én jártam vagy közeli ismerős, és jó volt a tapasztalat, így a listám erőteljesen MTB központú.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
sanzi89
addikt
válasz ForgacsB #25537 üzenetére
Sok élvezetes kilométert! Nekem van egy ugyanilyen bringám, és rá kellett költeni majdnem a felét, mire értelmes gép lett belőle, annyira szar alkatrészek vannak rajta és annyira trehány az összeszerelés. Fél év idegeskedés, 60k elköltése után már használható, de még mindig nem az igazi. A 100k-s Caprine bringámhoz pedig 4 év alatt kopó alkatrészen kívül nem kellett nyúlni, pedig tízszer annyi van benne, mint az Elite-ben. Én nagyon megbántam, hogy megvettem, egy rakat szar a Schwinn ma már, pont mint a TP-Link .
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
sanzi89
addikt
válasz ForgacsB #26503 üzenetére
Valószínűleg, mikor alul tekered az imbuszt, akkor a felső anya, ami az imbusz csavar végén van, az is forog, így nem lazul ki a csavar. Valamilyen módon muszáj lesz megfognod az anyát, hogy ne tudjon elforogni miközben alul lazítani próbálod az imbusz csavart. És egy jó tanács, utána hajítsd ki az egészet a francba, ha tényleg nem tudsz hozzáférni az anyához.
Egyébként annyi ilyen selejtes termékkel találkozni a boltok kínálatában, hogy szinte csak szart lehet venni és azt is méregdrágán."Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Solad
addikt
válasz ForgacsB #26506 üzenetére
Próbáld T-imbusszal, azt jobban bele tudod nyomni miközben tekered, nem ugrik ki és nem nyalod el a csavart (amit javallott lesz cserélni utána mindenképpen). Ha meg tönkre ment a csavar akkor fúrd ki.
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android felhasználók OFF topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo FMC RC drón - 4/3" Hasselblad kamera - újszerű állapotban
- DJI AVATA Fly More Combo Kit - 2 akku, töltő
- Seiko The Black Series Limited Edition
- ELADÓ Quansheng UV-K5(8) kézi amatőr rádió
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - ÚJ drón, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest