Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintbaba
tag
válasz ReFleXx #259045 üzenetére
Rosszul karbantartott, viseltes hajtásnál könnyebb elszakítani a láncot. Tönkretenni meg igazából bármit tönkre lehet. 60 kilós hegyimakik nem nagyon fognak sprintnél láncot szakítani, de akinek megvan a súlya meg a lába is hozzá, könnyen előfordulhat.
Fehérváron gyerekeknek szánt kis KRESZ körön rugdostam, harmadiknál elszakadt a lánc én meg át a kormányon.fulton kollégának meg másik kerékpár a dekából, van hátul 16-os is.
[ Szerkesztve ]
-
-
flash-
veterán
nekem még sose volt lánc szakadás, szerintem ha a world tour versenyzők másodpercekre kb 2000 wattokat tudnak leadni és általában nem szakad el ettől nekik a lánc, akkor egy 100 kilós hobbistának sem kell félnie , hiába túlsúly nem fog ilyen wattot beletenni, a váltás közbeni terhelés mindenképpen jobban igénybe veszi(olyankoat tudok többet akiknek akkor szakadt), azt mindenképpen kerülni kell (gondolom egy versenyen ahol 5cm dönt és nem szempont a bringa megóvása, ott gondolom váltanak terhelés közben is, senki sem fog emiatt elbukni egy végső sprintet mert inkább nem vált sprint közen stb,
de ez csak feltevés, ezt nem figyeltem eddig sosem, aki járatos itt a versenyzésben az majd fogja megerősiteni vagy cáfolni[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Meglehet ez csak lábaim erejét minősíti, de nekem olyan sosem volt a ~45 év kerékpározásom alatt. Gyári hiba, korábbi ütés (durván felütöd az első tányért a lánccal rajta), extrém elhanyagolás (kenés hiánya, rozsda, lenyúlás stb.), esetleg erőteljes, alacsony csapásszámon történő megindulások erős lábakkal és nagy súllyal lehetnek az okok, másképp láncot el nem nagyon szakítasz.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest