Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
válasz Fall-N #252444 üzenetére
Ah jó is hogy ezeket beszélitek. Nekem semmit nem mondanak ezek a Tourney Altus stb nevek - óutis háttérrel...
Került a családba most egy e-monti, Tourney és Shimano hidrós tárcsával. Ki tudom dobálni a Tourneys alkatrészeket vajh' és egy Tiagra szettet rátenni a polcról? Szervizelhetőség szempontjából jó lenne nem megtanulni egy más architektúrát.
PSN: xszabikax
-
andrisbandi
őstag
válasz Fall-N #252444 üzenetére
Nevetséges magyar webshopról van saját tapasztalatom is... használt láncot kűldek. Írásban, udvariasan, fényképekkel reklamáltam... nem fogadták el. Vásárlástól elállással oldottam meg. Végül a bolt tulaj is megkeresett, elnézést kért, kártalanított. Persze csak telefonon, és magán bankszámláról, ne legyen nyoma.
A külföldi webshopok mindent le fognak tarolni. Igazából már most is így van. Naívság azt gondolni, h készletben, vagy árakban, alkupoziban a beszállítókkal bármilyen esélye lehet egy magyarnak pl a némettel szemben.
░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin topic
- Gumi és felni topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gitáros topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen videókártyát?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest