Hirdetés
- Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- Notepad++
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- ALZA vagy eMAG?
- Hiányzik a gamer érzés
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Én elvetném az ötletet. Agyváltó commuter és bikepacking túra gépekre való. Terepen csak hátránya lenne. Eleve terhelés alatt nem lehet váltani. A nehéz hátsó kerék sem előny terepen. Pinion lenne jó szíjhajtással, de a láncváltó azt is veri hatékonyságában. Enyhe terepre olcsóbb egy Deore váltás + integrált hajtómű.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
cyclingabout.com-ot nézd meg, az touring bike-okra szakosodott.
The Incredible $199 Internal Gear Bicycle Hub: Shimano Alfine Explained
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Runner_fxr
Ármester
A kiállva tekerést szerintem bírnia kéne, inkább a terhelés alatt váltással lennél gondba, mint ahogy említették már előttem. Normál minőségű, erdei turista utakra szerintem simán be lehet vele menni. Elég masszív szerkezet, a tengely is erős. Viszont nyilván XC monti szintű lefelé menetek már kárt okozhatnak benne. Ezt neked kell tudni, hogy milyen helyekre szeretnél menni vele. Könnyű terepre, túrista utakra úgy gondolom, hogy alkalmas, nem fog attól tönkre menni, hogy néha elhagyod az aszfaltot, de a gödrösebb, köves, gyökeres terepen már ne akarj lemenni vele. Mert tényleg nem oda való. Az erdővel az a "baj", hogy nagyon változatos, és a barátságos utak bármikor durvára tudnak váltani. Ha jól ismert útvonalakon mennél, ahol tudod, hogy jó a minőség, akkor nincs gond, de kalandozni az erdőben biztos nem tudnál, mert sokszor kéne tolni a bringát, vagy kockáztatsz.
Terep szempontjából biztos, hogy a pinion lenne a tuti egy szíjjal, de az más árkategória.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest