Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ALZA vagy eMAG?
- Mennyi az AnTuTU maxija a POCO X6 PRO 5G-ben a Mediatek Dimensity 8300 Ultrának?
- Hiányzik a gamer érzés
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- A fintech árnyoldalai - a fordított bankrablás
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Runner_fxr #115353 üzenetére
Nem állítottam, hogy mindennél jobbak. Csak annyit, hogy SZERINTEM egy 200 ezres Merida/Cube stb. (ami a palettájuk alja gyakorlatilag) Claris szettel tuti nem jobb vétel, mint egy ÚJ (nem 5 éves) Triban 540, ami minden porcikájában legalább két kategóriával feljebb van a neves gyártók fapados modelljénél. Biztosan van az a szint, ahol már jobbak, de azok meg jóval drágábbak. Azt döntse el mindenki magában, hogy +150 ezret megér-e neki, hogy a Triban 540 felszereltségét mondjuk Meridában vegye meg.
Persze, tudom, hogy nem azért olcsó mert jótündérek. Biztos nem a leújabb fejlesztések vannak a vázban, de aki tart a váztól, annak megnyugtatásul ott az örökélet garancia rá.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Akciófigyelő: Ma indul a Steam őszi leárazása
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Politika
- ALZA vagy eMAG?
- Külpolitika
- Mennyi az AnTuTU maxija a POCO X6 PRO 5G-ben a Mediatek Dimensity 8300 Ultrának?
- Cyberpunk 2077 - Túl a 30 millión
- További aktív témák...
- DJi Mavic air 1 Drón
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- Seiko The Black Series Limited Edition
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - ÚJ drón, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest