Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
belaazallat
addikt
Hali!
Én egy ilyenre cseréltem a hajtást, érezhető a különbség.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
KaraDani
addikt
Milyen külső gumi van fent? A montis hajtómű nagytányérja is elég síkra bőven (hacsak nem vagy valami Cancellara ), attól gyorsabb nem leszel, maximum lefelelé nem tudsz még akkora tempónál rátekerni. Amivel tempót tudsz nyerni aszfalton, azok vékony slick-semi slick gumik.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dirtyz
őstag
Az lehet, hogy ha trekking bicajokon mtb-s áttétel van, de a kerékátmérő is más.
A helyedben nem kínlódnék ezzel tovább, max. annyit, hogy felraknék egy vékony külsőt, azzal könnyebben tudsz haladni aszfalton.
Nekem 44-es a nagytányérom hátul 34-11-et használok, még nem éreztem kevésnek (11, 13-at ritkán tudom elhajtani).Szvsz, inkább gyűjtögess, és nézz egy trekkinget, használtan is bele lehet futni jó minőségbe.
Védd a fákat, egyél hódot!
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest