Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
Aktív témák
-
noryta9
csendes tag
Hát igen a bicikli... Én is imádom. tegnap jöttem ki a kórházból miatta.
Este volt...sötét... és nekem nem volt világításom,szépen felborutam fejre estem, és agyrázkódásom lett. De lehetett volna nagyobb baj is Szval ezután jól meg fogom gondolni h mikor és hol ülök fel rá!És azt ajánlom tegyen így mindenki!!!Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
noryta9
csendes tag
Hát igen a bicikli... Én is imádom. tegnap jöttem ki a kórházból miatta.
Este volt...sötét... és nekem nem volt világításom,szépen felborutam fejre estem, és agyrázkódásom lett. De lehetett volna nagyobb baj is Szval ezután jól meg fogom gondolni h mikor és hol ülök fel rá!És azt ajánlom tegyen így mindenki!!!Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
noryta9
csendes tag
Hát igen,nem ártana beszereznem egy sisakot+lámpát De az már úgy nem is izgi
Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
noryta9
csendes tag
Akkor gyertek ide kerékpározni.Falun azért máshogy van,mert ha magad hibájából nem bénázol el vmit,mint pl.én akkor talán nem kell félni...Dehát ki tudja.
Hát sisakba már nem is olyan jó,m nincs akkora veszélyérzet nemááámÉld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
noryta9
csendes tag
Sisak...Az egy olyan kis bigyó amit a fejedre kéne tenni mikor bicajozol.Látom te is sűrűn használod,akárcsak én
Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i3-4GEN I 6GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i3-4GEN I 8GB I 240SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I NVIDIA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- i5 10400 + RTX 3060 + 16GB DDR4 Igényes GAMER PC
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest