Hirdetés
Aktív témák
-
fasyrt
őstag
MEGVETTEM!
Nagyon jó volt 4 év után újra nyeregben lenni! Nagyon tetszik a bicaj. Nem tudom leírni, de vmi aaaah... Holnap is elmegyek tekerek valamerre... Féltem a hátsóm, mert talán azt éreztem a leggyengébb pontnak, valamilyen géles sámlit tettek alám. Hiába 95 kiló, az 95 kiló. Ellenben a teleszkóp táncolt: azt hittem sokkal merevebb lesz, de nagyon tetszett, elég lágy volt. Fékek meg... Járdán (főútén) haladok, első méterek, vmi takony autós kivág elém, meglepődtem, megrántottam, és kiestem a nyeregből. Igaz, be kellett állítani, mert hozzáért a felnihez egy kicsit első körben az első. Persze, ha tudom, hogy csak 1 csavar kérdése lett volna az egész, akkor megcsináltam volna itthon. A felnik duplafalúak, és vmi Continental abroncs van rajtuk. Néha egy kicsit sikerül a hátulját megcsúsztatni még, de majd igyekszem kevésbé rángatni a féket. A váltók is ügyesen kapcsolgatnak ide-oda, elöl egy kicsit lomha, de hátul pofás. 3x8-as racsni, hazafele sík terepen 2x7-esben tudtam megerőltetés nélkül haladni, gondolom később majd tudok gyorsabban is haladni, de egy trolit így is sikerült utolérni. (Igaz, a busz már lehagyott. ) Néminemű gondba akkor kerültem, mikor 1x5-be sikerült váltanom, azt hittem, az még nincs keresztben. De már nem lett elég feszes a lánc, és elöl ledobta, úgyhogy megvolt az első szerelésem is... Aztán tarháltam egy pzs-t, mert még az se volt nálam. Majd erre figyelek, szerintem úgyis elöl ált. a 2. fogaskeréken fogom használni. Így laikusként ennyit tudok mondani egyelőre; köszönöm a segítségeteket!
Egyébként az Örsön vettem a Bigbike-ban, végtelenül segítőkészek voltak, a rengeteg vevő/érdeklődő ellenére is.
Lenne azért 1-2 kérdésem is még...
1.) A vázon hátra a két váltó bowdene keresztbe fut. Ez így normális? Kicsit hozzá is ér a vázhoz.
2.) Haladás közben elölről surrogó hang jön. Az első tengelynél van két gumiharang, az ér hozzá a forgó tengelyhez. Ez így normális?
3.) Mire kell figyelnem első körben? Mit kellene ellenőriznem a bicajon?
Jorus:
Köszi, de ezt meg pont megvettem, nem nagyon jön ez össze nekünk. '06-os vázra épülő bicót vettem, az utolsó utáni volt. (Félre volt rakva, csak nem mentek érte a 18''-as vázért, de azon más felszereltség volt. Így átszerelték egy 20''-ról a cuccokat, és félretették nekem. Persze 20''-ból is már csak 1 szabad van... )
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest