Hirdetés
Aktív témák
-
whiskey
tag
válasz MC Pite #48291 üzenetére
A sportypal.com oldalon volt ennél olcsóbban de nem fele ennyiért, 59€ volt ha jól emlékszem, viszont lehet hogy posta nélkül. 70€ alatt postával nem tudom találsz-e...
Ne próbálkozz olcsó noname, vagy középkategóriás cuccal, többet is megvettem , de egyik se ért semmit. Volt nekem totál névtelen is , BikeMate is nem is tudom mi volt a harmadik, de végül a Polar mellet kötöttem ki. Az olcsó időnként nem is mért semmit, plusz még az kilóméterórát is zavarta, a BikeMate csak akkor mért, ha szorosra volt állítva, de akkor is csak addig amíg kicsit se mozdult el az ideális helyéről, akkor meg kényelmetlen volt. A Polar akkor is mér, ha olyan laza, hogy nem érzed, hogy rajtad van, nem kell pontosan beállítani a helyzetét, felteszed kényelmesen és müxik...
Ki dobtam egy csomó pénzt és a vége mégis egy drága cucc lett...
Aktív témák
Hirdetés
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- EVGA RTX 3060 Ti FTW3 Ultra 8Gb dobozos
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Samsung Galaxy tab A 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest