Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Hiányzik a gamer érzés
Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz whiskey #48319 üzenetére
Köszi, meglesem - egyelőre nem találom az oldalon, aktiváló meg nem kaptam még meg.
Van egy sima órám, pillanatnyira jó (bikemate, vezetéknélküli km órás; főleg emiatt vettem hogy aszfaltos gépre néha mikor kéne legyen m órám is; lecelluxozva az izzadság ellen jól mér), de visszanézném, összehasonlítanám leginkább az eredményeket.
Sajnos nem engedhetem meg magamnak a 20K-s mérőt - viszont nézegetem az aukciós oldalakon (most is van fenn egy HxM, ha féláron megállna használtba (~45€) akkor az még beleférne...)Köszi a tippet, akkor marad a kétnagy vadászata...
ludsimon: Akkor a hiba az ön készülékében van, és minden nap nyeregbe pattanok 2×3,5km-re (hja, utcai ruhába), ill hétvégén is gyilkos tempóban mentünk 73at, mégse fázok... pár apróságra kell csak figyelni hogy ne fázz (meg)...
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hova tűnt Kína a legjobb szuperszámítógépek versenyében?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bundle topik
- Viccrovat
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest