Hirdetés
Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Ó, és még szép is, sőőőt V fék tüske is van rajta... Csak az az alsócsőbe fúrt lyuk, amiben a rugóstag van, hát, az nagyon faramuci megoldás nekem, láttam már ilyet élőben.
Egyelőre 250-ben gondolkodom, de még így is necces, hogy feltétlenül kompromisszum nélküli jó váz legyen benne meg kormányról lockolható nemmanitou teló meg dual control fékváltókarok. Extra igények, de megszoktam a jót a mostani jószágon. A többi cuccban viszont meg kell alkudnom rendesen, ez biztos, aztán majd szép sorban cserélem őket. Legalább Deore szintű cuccokkal számolva építve tuti nem jön ki, viszont reménykedem, hátha lehet olyat, hogy mondjuk Magellan Serpens vagy Crux felszereltséggel veszek vázat, úgy akár össze is jöhet a dolog.
Köszönöm a sok segítséget egyébként.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Windows 11
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- Újszerű Apple MacBook Air 13" Retina 2020 (M1 Chip / 256GB SSD / 8GB RAM / Magyar)
- Eladó telefonpakk
- Új 18650 Samsung 35E és LG HG2 3000 mAh s cellák eladóak. Eredeti, forrasztás mentes
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti WindForce OC
- Liitokala Lii-500 profi akku töltő tesztelő 18650 liion AA AAA 12V/5A adapterrel és Lii 402 töltő
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest