Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Xantomas

őstag

válasz Jeannie #3254 üzenetére

Bevallom, igen, jóleső érzés női bringás mögött menni, pláne, ha látszik rajta, hogy napi rutinnal üzi eme sportot, igaz, heveny koncentrációs zavarok léphetnek fel.
    Sisakot, nem mindíg hordok. Ha pl 1-2 Km távolságba ugrok el, valahova, akkor majd hogy nem felesleges is. Bicikli út van, külön a gyalogosoktól, ilyenkor nem a is a cross-t kapom elő, amivel átlag 34Km/h-val megyek, hanem a bevásárlós bringát, ami kimerül a ma már tescobájknak nevezett kategóriában.
    Ha egy fikarcnyi esély is van rá, hogy főút lesz belőle, akkor a sisakot kapom is fel. Alap.

Régebben hatalmasakat estem, törtem is a sisakokat, mert úgy gondoltam, hogy nekem mindenáron a dirt királyának kell lenni 90kiló feletti bálna testalkatommal. Az utolsó eséskor lényegült át a régi bevásárlós bringává.
    Első villám menetes csapágyastúl kiszakadt, és elhajlott, jobb pedál hajtókarostul kitört, első felnim derékszöbge hajlott, és ha 10 cm-rel arrébb esek, egy 40 cm hosszú rozsdás szemeteskuka tartó vasidomra nyársalom a szívem. Az oldalamat így is végigkarcolta.

Lámpát meg ne hordjon aki donorjelölt. Minimum egy villogó mindíg a táskámban van, még akkor is, ha nem bringázni megyek. Vettem minap kemény 1500 Ft-ért a madaras teszkoban egy új kínai lámpát elemekkel együtt. 5 ledes, bitang erős fénye van, és zseblámpaként is használható. Piacon ugyanazt 1700-re alkudta le egy haverom. :)

"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

Aktív témák

Hirdetés