Hirdetés
Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
válasz Dirtyz #10210 üzenetére
Szerintem ez a Roswell.i katasztrófa után maradt itt és az Area 51-ből menekítették ki.
Reggel nem is írtam: tegnap tekerek haza Gazdagrétről és már Káposztáson voltam, amikor derült égből elég hülye hangot kezdett adni az első kerekem. A küllőket ütögeti valami, de nem látom mi. Egyre hangosabb, ezért megállok. Nézem, de semmit nem látok. Megtekerem a kereket, egy ponton akad, de nem vészes. Aztán nézem minden oldalról és újra megtekerem: ekkor látom, hogy a baloldali fékpofa teljesen laza és a teljesen lent van a küllők közözz majdnem. Szerintem kb 2 fordulat és megint dobtam volna egy előre szaltót , ha nem veszem észre vagy kicsit gyorsabban megyek.
Ma kaptam apósomtól 4 db "retró" könyvet. Felszámolta a bringaboltját és nekem ajándékozta őket. 1991-94 közötti kiadások és nagyon komoly cuccok vannak bennük :
Richard Ballantine & Richard Grant: Mindentudó Bicikli Könyv
Richard Ballantine & Richard Grant: Kerékpár: Szerelés, javítás, karbantartás
Karlovtiz Kristóf: Hegyikgép - A Mountain Bike Könyv
Kerékpáros útikalauz 1989Nem megyek Bükk Maratonnra. Neked sok sikert és jó időt!
Aktív témák
Hirdetés
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- EVGA RTX 3060 Ti FTW3 Ultra 8Gb dobozos
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Samsung Galaxy tab A 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest