Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hiányzik a gamer érzés
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Fáraó
őstag
válasz hakos1987 #31996 üzenetére
Igen, komplett szett + még egy adag érzékelőhalmaz a második bicajra. Kezelhetősége sztem könnyű, 3 sor - 3 gomb elv. A beállítása időigényes, eszméletlenül sokat tud, a használati útmutató több oldalas apróbetűvel és a színes rajzos ábrák miatt elsőre kb. egy IQ tesztnek tűnik . Néztem a bikemarketen én is, de inkább boltban vettem a jobb gariztatás miatt, 64-be fájt + a második érzékelőkészlet. Elemről este tudok mondani vmit.
dqdb:
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
válasz hakos1987 #31999 üzenetére
Szhely azért nem kicsi város, nincs ott egy rendes kereskedő aki beszerezne egyet? Az óra angol rövidítéseket használ, de még nem néztem meg tud e más nyelvet . Magyar a használati útmutató, összetűzött A4-es színes lapok, a CD-t még nem skubiztam. Második szett 7 körül volt, ha jól emlékszem.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
válasz rétisün #32223 üzenetére
"apropó, eladó fekete 105-ös cuccok:
hajtómű, 52/39, 172,5-es hajtókarhossz, új, 14000 ft"
Szia!
Ez engem érdekelne, csak egy kicsit hezitálok. Cross-ba szeretném beletenni, és abban most egy 175-ös (48-as) LX van.
Kérdeznélek téged és a többieket, hogy ez a 2.5mm hajtásnál mennyire fontos? Mert sztem nem elhanyagolható, mivel outinál más a geo is, kicsit másképpen teker az ember is, testmagassághoz is kell igazodnia.
Fényképet tudnál küldeni róla?Üdv!
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Bár nem leszek itt szombaton, és ez nem is az én stílusom, de hátha érdekel vkit: Pasaréti CC eliminátor.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
-
Fáraó
őstag
válasz venember83 #35871 üzenetére
Fogas kérdés, őszintén szólva nem emlékszem (EL-520 és EL-530-asunk van). Talán az 530-as volt nálad -aminek kiszélesedik a teste az optika felé, illetve nem gomb-, hanem tolókapcsolós.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
-
Fáraó
őstag
Ébresztő supportot szívesen vállalnék, jó lehet éjjel bekiabálni meg ráborítani a sátrat a következőre. Lehet, kicsit szadista vagyok?
Egyszer szívesen bevállalnék egy ilyen support szerepet, de akkor meg azért fájna a szívem, hogy nem versenyzek. Versenyzőként régóta azért fáj a szívem, hogy nem tudok elkolbászolni a környéken és nézelődni, vagy fényképezgetni.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
válasz venember83 #37798 üzenetére
Bár amikor elkapja az embert a versenyszellem már nem ez jár a fejében.
rekid: én is mélyen alszom, amikor nagyon fáradt vagyok horkolgatok is. Ezt tavaly a 0. nap estéjén meg is jegyezték a csapattársak: konkrétan 1 fő alig tudott, elaludni, majd aludni mert éjszakánként időnként felkelt. Mai napig kapom érte a szidást.De a legjobb eset még egyetemista koromból származik: éjjel sokáig CS-ztem, hajnalba mentem aludni, délben felkeltem. Másnap röhögve mesélte a szobatársam, hogy 10 körül kiporszívózott. A szoba min a ~40 m2-ét! RAKÉTA porszívóval!!! És én csak átfordultam és aludtam tovább.
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
válasz venember83 #38147 üzenetére
Persze-persze. Marha jó áron van, tuti vétel, csak vmi átlátszó kifogást kerestem.
"Valami hegységhez közeli faluban vagy városban viszont már lenne létjogosultsága."
Mondjuk te pont tudnád használni, nálatok vannak ilyen jó kis hosszú zúzosabb enduro/freeride szerű terepek, nem?
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
2 fő különbség van a Sport és a Comp között: 1. a Comp talpának az elején van 2 cserélhető stopli, 2. a Compon a felső rögzítés csatos. A talpuk ua a body geometry-s talp, ami sztem a legkényelmesebb (még a SIDI-s is bejön nekem).
Comp-ot használok bő 2 éve. A recés pánt már az első év végére engedett egy kicsit (kopott a fog a pánton), de nem annyira zavaró mértékben.A Sport sztem jó választás -mert 1. idegesít ez a pántkopás és néha utána kell húzni, 2. olcsóbb, 3. a tépőzárral jobban a lábméretedre tudod húzni a cipőt, 4. nagyon jó a talpa.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Igen, nekem is nagyobb van. Tekerés közben kicsit "megdagad" a láb is.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Bocsi, félreértettem.
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Esik.
Pedig délután meg akartam keresni a kéket a 10-es út környékén.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Nagy gratula minden 24h-s topik- és nem-topik lakónak! Emlékezetes verseny volt.
11-kor a váltózóna előtti részen, ahol kijön az ember az erdőből, ácsorogtunk és néztük a versenyzőket. Olyan 30-45 perc alatt legalább 8 váltófültörött kerót láttunk. Volt egy srác, aki váltófültörés+rugóstag meghalt+folyt belőle az olaj+hátsó kerék kuka kombóval jött be, nem kicsit idegesen. De az a sármennyiség, ami a hajtásokban, a lánc- és támvillán volt, leírhatatlan.
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
válasz body007 #44863 üzenetére
Szia!
Sztem is jó villa az új Recon, de mihez képest. Nem mindegy, hogy ha Reba-t veszel, még ha pl. 2006-osat is, az 2 légkamrás, és az egyáltalán nem rossz.
Az is jó, ha tudod zárni a villát. De ha hosszabbat teszel be előre nagyon könnyen fel fog emelkedni a keród eleje, nem csak egy meredekebb aszfalton, de főleg terepen, főleg lezárt villa esetén.100-as villát kívánó klasszikus geójú XC géppel kezdtem, most egy 120-as van a 120-ast kívánó új vázban és nagyon érzem az eltérést. Néha a kiülés a nyereg elejére sem segít és rendesen rá kell feküdni az elejére. Szóval még hogy ha a geó tükéletes is, mint nálam, elég nehéz néha rajta a felfeléken. Persze az is kérdés mire fogod használni, mert ha pl. földutas túrákra vagy aszfaltra városban akkor nagyon kényelmes lesz.
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Elég rossz az a kereszteződés. Forgalmas, mindenki kapkodja a fejét, minden irányba nézni kell. Nemegyszer lehet ott látni felborult autót is. Szerencsére megúsztad!
Egyszer velem is történt egy hasonló eset: tekertem hazafelé a Király utcán -belváros felől jöttem-, elsőként értem az Erzsébet körúthoz. Rendben beálltam a sávba -a trolimegálló mellett, a Pizza Hut oldalánál. Szemem sarkából látom, hogy beáll mögém egy batár nagy SUV. Kb. 10-15 mp múlva meg nagy lökés hátulról, majdnem elestem: mint kiderült a külföldi sofőr nem figyelt és megtolt hátulról. Szerencsére nem történt sérülés a bicajban s bennem sem, de akkor volt új a kerékszett, nem kicsit lettem ideges. A sofőr meg sűrűn kért bocsánatot.
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
válasz venember83 #45745 üzenetére
Természetfilm keretében az erdő bemutatása filozófikus gondolatokkal tálalva kb. 4-7 perc, majd jön 1-2 kerós és végigmegy a bemutatott tájon kb. 5-8 perc alatt. Majd újra és újra ez a két motívum ismétlődik.
Nekem nem annyira jött be, rövid (~ 60 perc) és sztem egy NWD színvonalat nem ért el. Lehet, hogy csak rossz hangulatban voltam . Egyszer viszont érdemes megnézni, mert vkinek esetleg pont ez kell majd és neki tetszeni fog neki. Azért az operatőr jó munkát végzett benne.VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
A Dirt bicajokra kell/tesznek láncvezetőt? Szokásos bele az ilyen nagy villa ami nehezebb is, mármint nem rossz ez az ugráláshoz?
Nem értek nagyon hozzá, de ez egy összerakott vminek tűnik igazából, talán DH felé? A Tiagra váltót pedig végképp nem vágom.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Köszi!
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Üdv!
Felteszem itt is a kérdést: nem igazán tudom, hogy van e teljesítménybeli/tartóssági különbség a CR2032-es drágább/olcsóbb gombelemek között. Van e erről vkinek vmi infója?VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
válasz venember83 #46573 üzenetére
Dehát a felvonulás nem ott és nem ilyenkor szokott lenni.
No offense!
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
A Tabánban van a Kereszt utca. Mellette van egy járda, amiben szakaszosan vannak lépcsők. Valamikor 2, valamikor 3, valamikor 5 és nem magasak, elég hosszúak. A lépcsősorok közben ki lehet menni oldalra a fűre, nem kell folyamatosan végigrombolni. A gyakorlás végén, a stressz levezetése végett, pedig fel lehet tekerni a Citadellába.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Nekem is irtóra hiányzik a terepes kerózás, de Nyúl Béla vagyok : ilyenkor csak a gyalogtúra vagy az erdészeti aszfaltos tekergés jön szóba nálam.
venember83: Ejjj, remélem nem fáztunk rá. Mihelyst hazamegyek azonnal beleteszek egy kereket.
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
válasz venember83 #47336 üzenetére
A két verseny helyszínileg nem ugyanaz. Az Underworldöt a Merkapt a saját sporttelepén (Maglódi u.), a hozzá tartozó bányarésszel, rendezte. Ez a Bány utcában van. Más az alagút belseje is a képek alapján. Az Under majd májusban lesz.
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Fáraó
őstag
Trans Hungária Maratonra a nevezési díj 38.000 HUF lesz 05.01-ig, utána 43.000 HUF.
VIGYORRRGAZMUS.....
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest