- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibuuu
csendes tag
válasz
quailstorm #4194 üzenetére
Probléma megoldva
(én balgaságom, hogy nem a teszttel kezdtem eleve)
A memtest az egyik modulra teljesen bepirosította a képernyőt. Elképzelhető, hogy már az elejétől fogva hibás volt a memória modul és azért nem kavart be mert a 32 bites rendszer csak az egyiket látta és használta és ez majdnem 3 évig ...igyekezek hátha még garba ki tudom cserélni. Hiába 07.19-én jár le a garancia, tegnapi előzetes telefonbeszélgetés alkalmával arról tájékoztattak, hogy attól az időponttól ketyeg a garancia, amikor az eladó megvette a nagykertől...remélem, hogy beleférek. -
Malibuuu
csendes tag
válasz
quailstorm #4184 üzenetére
Eléggé randoom, játék közben (lányom elmondása szerint), netezés közben..vagy épp a konyhába voltam s hallottam, hogy újraindult, látom már nem is szükséges a jelenlétem
-
Malibuuu
csendes tag
válasz
quailstorm #4174 üzenetére
Hát nem sokat jutottam előre. Driver csere után is csinálja, sőt, kártya letiltva, maradt az Procis HD2500 és azzal is csinálja, igaz ritkábban. Ilyenkor ntoskrnl.exe-re hivatkozik,,,,
-
Malibuuu
csendes tag
válasz
quailstorm #4174 üzenetére
Ha driver, azt , hogy szűrjem ki ? a legfrissebbet tettem fel az Ati oldaláról...
-
rwin5
őstag
válasz
quailstorm #4073 üzenetére
Ez egy régebbi, nem olyan mint a mostaniak. Én már ebből a számteches gyakoriságból ki is estem, tehát nem is értek hozzá, de anno mikor próbáltam akkor sem sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- iPhone topik
- Mass Effect 3
- Hisense LCD és LED TV-k
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest