Hirdetés
- Mi történik egy netes csalás után?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #22577 üzenetére
Betett neki a topik
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #22646 üzenetére
Lassúnak érzed? Sokan feleslegesen a nagy számok bűvöletében élnek. Rendszernek a kis fájlok olvasása a legfontosabb. Szekvenciális olvasás meg írás akkor fontos ha valaki videót vág pl, az meg 128GB alatt elég necces.
WunderKinder: Ez OCZ lesz, talán petrol, vertex2?
És igen, a samu külön chipet használ, nem véletlen mondtam párszor hogy olyat kell venni. Régebben intel is sajátot használ, ma már nem nagyon. SF-fel csak egy baj van, minél több adat van rajta annál lassabb az üres állapotához képest és válogatósabb lapi vezérlőkben.
Sunát lehet még linkelni?
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz faragojof #22668 üzenetére
Kéne csinálni egy Kmét stbstb Night Club topikot Mittomén este 9-től reggel 5-ig élne és lehetne linkelni mindent Nappal meg pihenőre menne, hogy anyuci kedvencei nehogy olyat lássanak amit egyébként bárhol láthatnak napközben is ha rákattintanak a "18 elmúltam" gombra, v ált-ban kattintaniuk sem kell.
-
Chaser
legenda
válasz faragojof #22676 üzenetére
Tényleg nem. Ha hardsexet akarok nézni én azt előtte leforgatom
Csak annyi lenne, hogy este 9-től lehetne képeket linkelni mint eddig. Ergo ez a topik meghalna és reggel feléledne újra. Kis kompromisszum mind2 fél részéről._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #22838 üzenetére
Tedd el, majd eladod pár év múlva. Most gombokat ér
-
Chaser
legenda
válasz daninet #22911 üzenetére
830 vs 840 vs 840 pro.
Lehet én is vennék egy 64-est, nyáron még majdnem duplája volt_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz george11 #22930 üzenetére
Nem normálisak Még a végén ki kell fizetnie a börtönben megevett kaját is, mert nem jogosan volt benn? Asszem én 2.5 év után rövid úton fejükre gyújtanám a házat ha ilyen szöveggel jönnének, akkor legalább lenne miért visszavinniük de -2.5 évről indulnék
-
Chaser
legenda
válasz Fantomas80 #22939 üzenetére
27690... kapják be nem baj, veszek samu 840 120-ast, úgyis elég jó ára van
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #23251 üzenetére
"Sajnos hiába tettem kosárba a terméket, és kattintottam a megrendelés gombra, majd a vásárlás folytatása gombra, nem vitt tovább a megrendelés lezárásához, hanem az akciós áruk oldalára továbbított. Nem tudom megrendelni a terméket, pedig szándékomban áll!"
Te próbáltad?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz poffsoft #23278 üzenetére
DEdiginél hónapok óta 15k bruttó volt Meg volt valami kártyás akció, akkor 2db meglett volna 10k/db-ért, de nem volt olyan kártyám
szerk: a 830-nak harangoztak, pár db maradhatott, vagy ha még tányleg tudnak hozni vigye a bolond dupla áron Nem baj, jövőre már 512-es lesz 50k körül
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Mi az a f@szbuk? Jó tudom, ott is fel lehet mondani
Kellene sürgébe 19" wide v nonwide lcd monitor. Csak 100% hibátlan, leharcolt vagy talp/kábelek nélküli nem érdekel. Akinek van eladó privát. Thx.
-
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
4670-96GT kb egy kutya
szerk: Honda_Fire: Ha már matrica. Nekem olyan kellene amit borítékra lehet ragasztani, kurtára unom napi sokszor leírni a nevemet Hol csinálnak ilyen "névjegy" matricát?
faragojof: Már nem bírsz el 16 évesekkel? Csalódtam benned mester
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Tévedsz, sávszél csak egy dolog. A 2 vga ua. tudja, egyik játékban egyik, másikban másik a jobb. 4670 viszont legalább kevesebbet eszik és modernebb UVD rendszere van. Bármilyen vga-nál érzed a javulást ha 20+ %-ot nyomsz rá
KTU: Azt feladószelvényekre gondoltam. Csomagra/levélre meg matrinyát. Volt is olyan hengeres matricám, csak fogalmam nincs hogy lehet rányomtatni, lehet mezei nyomtató is meg tudná oldani.
szerk: poffsoft Olyan rossz nyomon akkor nem járok, már csak matrinyát kell szerezni. Talán papírboltban van vagy KTU-nál Jah meg egy lézernyomtatót
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Bélyegzőt mennyiért tudsz csinálni? Nekem borítékos cucc ált-ban légpárnás, arra nem lehet nyomtatni. Szóval marad bélyegző vagy matrica.
szerk: daninet: Köszipuszi ezt tudom Ami most van már vagy 5 éve vettük, több is. Kis canon MP140, célnak megfelelt, működik még mindig. akkor még nem volt tervben hogy nagyobb igénybevételnek lesz kitéve. Most ezért keresek lézert, de megnézem amiket KTU mondott. sürgősnek nem sürgős, de jövőre már nem szeretnék ennyit írogatni ha nem muszáj.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz M_o_g_y_i #23793 üzenetére
Köszi, mivel nézted? 10 követővel néztem, de amelyik mond is valamit csak annyit hogy elküldve. F@szé nem tudnak svédpostával postázni ami alig drágább mint a sima. Sima után már csak valami 50$-os lehetőség van No nem baj, majd ma jól írok nekik.
-
Chaser
legenda
válasz M_o_g_y_i #23796 üzenetére
Néztem ezen is, de akkor nem volt elérhető. Ez is csak annyit mond hogy elküldve. Mondjuk azt nem értem, mért azt mondja hogy már rég Mo-n van a csomag Pont ma van egy hónapja a rendelésnek, ennyit a 2-3 hét szállítási időről.
-
Chaser
legenda
válasz laci80 #23834 üzenetére
Próbáld megjavíttatni valami szakival a vga-t. 10k körül már megcsinálják ha tudják. Döglött lappal nem sokat ér a gép. Külső monitoron is ezt csinálja? Ha nem, akkor viszont csak kisebb gondja van.
-
Chaser
legenda
válasz Jodanovich #24021 üzenetére
Adok érte 5k-t.
Irányár!_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Ha elvágódsz iccaka meg reggel foschol az neked nem baLY hát akkor én kérek elnézést
Nemrég nekem is sikerült mutatványoznom csak nappal frekventált' helyen. Ellenben mivel nekem nincs f@szbukom, nem is lett baLYom / de még mindig visszaintenek a városban, szóval jó buli lehetett, kár hogy nem emlékszek rá/_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz poffsoft #24047 üzenetére
Nekem van, de majd akkor akkor adom el ha használtan 4k/db alatt sehol se kapni. Sok helyet nem foglal, ennél többet már úgyse fog romlani az ára..de föl még mehet
fero02: Pont ilyen hologramos kép van mellettem levő öltözőszekrényben, az a csóka is benne van minden rosszBAN
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz TeeBee73 #24087 üzenetére
Már ők is? Amíg ott volt a csajszi azért ilyenek nem voltak. Volt hogy le is osztotta a hosszú hajú fiúkat előttem amióta nincs ott néhány alkalommal voltam bent. De b+ haverja vagy és 2 hónap alatt cserél ki egy 3 nap cseregaros tápot az András? én nem vagyok haverja de:
1. beperlem a getzibe amit 100% megnyerek, minden járulékos ktsg-emmel együtt
2. úgy pofán verem ha nem látja senki hogy anyuja se ismer rá_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz alázógyík #24090 üzenetére
Hús lesz holnap ebédre, mér' ne lennék?
Pontleszarom az 5 évet, utána úgyis fizetni fog, de akkor már nem pár ezer ft-ot
2. Ha nem látja senki akkor 0 nap és azért odamondanám neki hogy Alázógyíkkal ilyet nem csinálsz kiskötsögTeeBee73: A vörös hajú csajszi nem a felesége volt tudtommal, vagy nem tudom te kire gondolsz.
Royallal vigyázzál, már az is a Marsé, jönnek azt visznek, rework lesz belőled isszerk: épp nézem a total recall reloaded verziót, tegnap este bealudtam rajta, de már ma is sikerült, pedig nem annyira rossz, hátha az utolsó harmadot meg tudom nézni szundi nélkül
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Norb3rto #24095 üzenetére
Láttam, mesének jó volt
TeeBee73: Volt ott egy vörös csaj, oder fekete? Régvót'. Utoljára a Nyíl utcai boltban láttam, de a végén már ott se volt. Már a nevét se tudom. Mondjuk a gépekhez nem értett kb semmit, de korrekt volt mindig.
szerk: Cloud atlas már tékás?, minnyá megnézem, én csak kis tékában vagyok
Jó ez a totel reload, de nem az igazi, jó filmeken nem alszok be, ezen meg már harmadszor
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I NVIDIA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme eladó!!!
- XIAOMI Pro 2 - 385 KM - 10" GUMIKKAL - 100% AKSI
- Nintendo Switch V2 vagy OLED-et keresek
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest