Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz csaszi72 #56287 üzenetére
Még 230-asom sincs, az már nagyfeszűccség' én csak 12V-ossal foglalkozom, táp van hozzá..de milyen kéne a sok közül? Holnap azért ne indulj érte, nem arra vagyok
szerk: jah bocs, most látom neked farok méret kell, 1m alatt nem vágok, de 2x30cm árán adok 1m-t
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Csaszinak, 1GB ram
-
Chaser
legenda
válasz alázógyík #56341 üzenetére
neröhögtess azt szeretem amikor benyöki a tag hogy van 100k-ja notebookra, de ha már ennyit rászán el is várja hogy 8-10 év múlva is használható legyen
Devid_81: ha bad sectort beszámítasz jöhet
-
Chaser
legenda
Én csak annyit tapasztaltam, hogy 60FPS-nél sz@rrá lőttek... 100 és afölött már jó volt. Ez Q3. Mivel ott számít a másodperc törtrésze sokszor, aki nem céltábla akar lenni annak nem mindegy az FPS, persze játszható 30-nál is..
-
Chaser
legenda
válasz faragojof #56564 üzenetére
"A sok prűd hozzászólónak üzenem, hogy jó ötletnek tartom az effajta újítást. Hiába áltatni az óvodásokat, 2-3 év múlva már ennél sokkal többet fognak tudni. Szembesüljenek a valósággal. XXI. században élünk, változnak a normák. És sokkal több az esély a túlélésre, ha ismerjük a valóságot!!! A felháborodó hozzászólókat se a gólya hözta. Minél korábban tudnak meg mindent annál jobb!!!"
vs
"Úgy is van! Neked is lóf@sz volt a jeled? És hátulról beillesztve hordtad, mint a pávatollat? Túlélted? Akkor mi félszavakból is megértjük egymást."Boldogot
pávatollatgeorgeba_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz daninet #56572 üzenetére
Lehet hát. Elb@sztad, ráhokiztál, belefolyt valami..választhatsz mért vonják meg a gart... 1 hét? simán írnak 2-3 hetet is. Még töltő cserére is, és ott sem elég beküldeni a töltőt persze lehet mákod lesz.
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #56574 üzenetére
Anus szerviz van itthon most? Tudtommal cseheknél van, vagy valahol másutt de nem itt - nem tudom, soha nem vennék anus notebookot -, oda jó business lenne kimenni keménykedni egyébként szerviz pont lesz@rja a fejed ha akarják, semmi közük hozzád, ők a gyártóval vannak szerződésben.
alázógyík: Már itthon javítanak?
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz daninet #56578 üzenetére
Boltnál támadhatsz, szerződésben velük vagy. De mivel nincs már fix intervallum javításra b@szhatod azt is... Olyan világban ahol HP elitebook javítása elhúzódhat több mint két hónapig hát nem tudom, valami nem kerek már.
alázógyík: Kár hogy ők gyíkok
-
Chaser
legenda
válasz alázógyík #56582 üzenetére
A sok éve hatályban levő ptk. ide vonatkozó pontjai szerint van. Ezzel úgy a kereskedők 99%-a nincs ugyan tisztában, de attól még így van. Hadd ne idézzem szó szerint Lényege az, hogy a kereskedő köteles minden a megvásárolt árúval kapcsolatos garanciás dolgot intézni. Az hogy közvetlen van call center vagy dellnél NBD az csak egy választási lehetősége a vevőnek, nem kötelessége. És mért jó ez a vevőnek? Mert ha xy futár útközben szétbarmolja a gépet, vagy a szervizben leejtik.. akkor a kiskeren leverheti, mivel ott tud kérni az átadásról elismervényt hogy sérülésmentes volt a gép, pl erre nagyon jó. Aztán boxolhat a kisker szervizzel vagy futárral, az már az ő baja nem véletlen ment el a kedvem notebook bolttól, szopacs ha valaki tudja a jogait
-
Chaser
legenda
5. § (1) A fogyasztó a kijavítás iránti igényét a forgalmazó által a jótállási jegyen feltüntetett
javítószolgálatnál közvetlenül is érvényesítheti.(2) Semmis az a megállapodás, amely az e rendeletben foglaltaktól a fogyasztó hátrányára tér el. Az
érvénytelen megállapodás helyébe e rendelet rendelkezései lépnek.
(3) A jótállási kötelezettség teljesítése azt terheli, akit a fogyasztói szerződés a szerződés tárgyát képező
szolgáltatás nyújtására kötelez (a továbbiakban: forgalmazó). A jótállási jogokat a fogyasztási cikk
tulajdonosa érvényesítheti, feltéve, hogy fogyasztónak minősül (a továbbiakban: fogyasztó).Bővebben itt. Kb mindenben a vevőt védi. Csak ezeket kb senki nem tudja, ha azt mondják neki vigyed a géped szervizbe és hess innen akkor viszi..de az meg az ő baja végül is
szerk: #56584: A külön intézés joga továbbra is egy plusz lehetőség. Ha bármilyen jellegű vásárló számára hátrányos dolgot tartalmaz a garpapír az semmis... Nem én írom a ptk-t, nem te, de mindenkire vonatkozik..evvan' Én is örülök neki hogy tisztában vagyok a jogaimmal
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz alázógyík #56586 üzenetére
Csak választási lehetőség ez is, ez a lényege, amelyik a vevőnek megfelelőbb/kényelmesebb...egyébként jó a példa, mert dellnél pl szerviz garnál nincs callcenter. Ha nem tetszik reklamálj a jogalkotóknálszerk: Outlander: Biztos hülye vagyok hozzá...életemben nem gariztattam még notit se
faragojof: Az mond valamit amíg nem jön ki helyette másik az a hatályos? Most már biztos
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz God Vazzeg #56615 üzenetére
nyaljásót menni is alig tudok...
-
Chaser
legenda
válasz Honda_Fire #56711 üzenetére
Nincs. De vehetek a piacon egy pénégyest', az mehet annyiért
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz God Vazzeg #56957 üzenetére
Remélem jobban izzadt mint én
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest