Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
válasz Devid_81 #53595 üzenetére
Én annó úgy csináltam, h a Lloydnál nyitottam alap számlát.. ehhez járt egy rendes meg a megtakarítási kártya...
A megtakarítási kártyát hazaküldtem... és minimális kártyahasználati díj meg átváltásból fakadó veszteség volt csak...
Ja hogy 4 napod van rá?! Akkor kérdezz meg valakit hogy jön-e haza?!
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
bsh
addikt
-
TeeBee73
veterán
válasz Devid_81 #53766 üzenetére
"A vacsora elfogyasztása után, Mária lefekszik a karácsonyfa alá és megszüli kis Jézust. József sír."
Ezen sírok én is 5 perce.
1: Jézus születése előtt miért állítottak karácsonyfát?
2: Máriának nem a jászolban lenne a helye, hogy leikrázzon?
3: József miért sír? Nem kapott inni?
4:Ezt inkább nem írom le, mert leantiszemitáznának.MOD: Amúgy, Mária is fincsi vacsorát kaphat, ha attól jönnek meg a tolófájásai. Sólet?
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
-
-
daninet
veterán
válasz Devid_81 #54207 üzenetére
Amelyik úgy gondolja, hogy az #FFFFFF jó háttérnek megérdemelne egy análfisting-et boxkesztyűvel.
SG-t csak a csillagászos hírek miatt olvastam, és ott is a hozzászólások a legjobbak. Kb minden cikkhez beszabadult valami fénygyermekei vallásos gyökér, és iszonyat osztásba ment át az egész de nem sima kurvaanyázás ment, hanem fél oldalas hozzászólásokban minél konkrétabban próbálták egymást elküldeni a picsába. Kiváló esti program olvasgatni
Azt viszont a ph-sok kihangsúlyozták, hogy nem ők csinálták a dizájnt és semmiben nem fognak közösködni az sg-vel csak gondolom reklámpénzek mennek majd ide oda.
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest