Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #34200 üzenetére
jogos
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Olcsó' bolt. Notebook topikban tesztelte egy tag, notebook helyett féltéglát kapott de szó szerint...
szerk: a link
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #34559 üzenetére
Erre írtam, hogy 8 napos elállás ettől függetlenül él. De ilyen jogszabály sincs, ami őket védené más termék küldése esetén, az eladó vevő kárára semmiben nem térhet el a jogszabálytól...lol az egész.
-
Chaser
legenda
Hogy OFF is legyek:
2x256MB SD ram, kétoldalas BX ready eladó ezeöccáz' vagy csere 1GB DDR2-re.
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #34613 üzenetére
Ótlandör' kollega biztos, ha megcsinálja azzal már biztos nem vágod le az ujjad
-
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #34627 üzenetére
Nincs
PS-ben hol van a vízjel lehetősége
szerk: mint az ogrek, rétegek
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz bubi92 #34789 üzenetére
Az elsőbbségi nem azt jelenti, hogy másnapra odaér. 5 munkanap ha minden igaz. Ami másnapra odaér az az EMS, kb 3k Vagy start+ csomag, 2.2k. Sokszor elsőbbségi nélkül is ott van másnapra címzettnél a cucc, máskor meg elsőbbségivel is több nap. Az se mind1 hol adod fel, az se éppen helyettesítő postás van-e vagy a "körzeti", stb, sok minden függvénye. Mostanában azért elsőbbségi nélkül nem szoktak kapkodni, tavaly ilyenkor még azt mondtam mindenkinek ne fizessen érte felárat, most már azt mondom inkább fizessen.
és elsőőőőőőőőőőőőőőőőőő
-
-
Chaser
legenda
szerk: lehet teszek egy kéccáz' ft-os ajánlatot
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
OFF
Sodimm ddr2 ramot vennék, 1x2GB-ot, nem, 2x1 nem jó
OFF_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Outlander #34824 üzenetére
Persze, ami nem Kínában készül az hamisítvány, nekem bóvli nem kell
Devid_81 Ahhoz is, hogy párosodjon a teljesítménnyel
-
Chaser
legenda
válasz Outlander #34874 üzenetére
Én mikor először mentem terembe azért nem égtem így be Nyomtam rendesen vagy 2 órán át, aztán mentem zuhanyozni. Ott kezdődtek a gondok...nem tudtam felemelni a karjaimat Fekvőtámaszozz otthon és nem lesz izomláz. Mondjuk az neked izom híján nem is lehet vagy vegyél kettlebell golyót, azzal lehet edzeni.
-
Chaser
legenda
válasz Outlander #34878 üzenetére
Fekvőtámasz ingyé' van és menni se kell érte sehova. Az ALDI ajánlásával De a kettlebell se rossz, azt meg csak 1x kell megvenni. Aztán a következőt ha már kevés a kező. De esetedben sztem a 10kg-os 5 évig elég lenne
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz Outlander #34970 üzenetére
Hiszed te. Helyette van benne egy "könnyítő keret" ha minden igaz. Nem ez a surmóság, mert pár ezer ft egy DVD bele. A surmóság az, amikor olyan modellekben amikben nincs gyárilag 3G, SIM-en kívül a filléres kábelt se építik be, vagy ugyanez a kameránál. Aztán lehet komplett fedlapot cserélni esetenként. De ez van dellnél, lenovonál, mindenhol...
szerk: akom: Ha intel az USB3 vezérlő akkor passzolom, nem volt hozzá szerencsém. Sok NEC csinálja azt amit leírtál. ASMedia elvétve. Nézd meg a rackben levő vezérlő típusát is, és próbálj helyette más vezérlőset. Nekem noname rackjeim vannak ASM-mel ha minden igaz, de még eddig minden chipsettel összefértek, lehet nem volt köztük intel
Ez kurta jó vétel amúgy 5530-ból. Ha minden igaz HD modellbe utólag FHD panelt se lehet rakni, de minimum kábelcsere szükséges. Rosszabb esetben alaplapon sincsenek kivezetve a + tüsik és akkor sehogy. Na ezek a surmóságok
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Outlander #34975 üzenetére
Öööö..amúgy honnan vettétek? Mert amiket én láttam eddig azokban voltak. De ha ti külön szereztétek be flottában és a merci mesterek dvd nélkül kérték akkor nem csoda hogy nincs benne. Kollégáid meg frankó mesterek, ezt tudjuk. Onnantól kezdve hogy te ott dolgozol....
-
Chaser
legenda
Jut eszembe, egyik rajzfilmcsatornán, talán disney volt kb fél órája, órája egy testápoló reklám. Felváltva vágták be a reklámot meg műsorelőzetest. Valami megérzésem volt hogy odanézzek, csajnak a bimbijei telibe találtak Nem melltartó reklám volt az biztos, melltartó nem volt rajta...
-
Chaser
legenda
válasz God Vazzeg #35007 üzenetére
Kicsit drágább van.
T61CPU: T7500 ( 2x2,2GHz )
RAM: 2x1GB RAM
HDD: 80GB
VGA: NVS140M ( rev2 )a hibás széria utániak
1680x1050
magyar billentyűzet, bluetooth, stb
6 cellás gyári Panasonic 78%, gyári töltő
Vaami OS is van valszeg, nyilván vista lesz, magyar, de ez még nem biztos.
45kZsanér holtjáték 0.5-1cm.
Vannak fullos zsanérral, 9 cellás akkuval is drágábban. Kb jövő hét szerdától átvehetőek.Pont netezni, filmezni való a jó kijelző miatt. Ha olcsósítani akarod eladod a magyar billt, fele árán veszel pl egy németet.
Használt notesz bolt a szinfo vagy mobilshop, de ennél kicsit drágábban adják az ilyet.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #35014 üzenetére
Az a mobilshop nem?
-
Chaser
legenda
K&H-nál most csináltattam egyet, 650ft/hó. Benne van: netbank, 2 free kp felvét, 2 eseti és 2 rendszeres utalás free. Kártyáért kellett fizetni 5k-t, további díja nincs. Ezt mondjuk nem egészen értettem, mert én úgy vettem ki a leírásban hogy ingyenes az is.
-
Chaser
legenda
válasz M_o_g_y_i #35099 üzenetére
Hova lépsz? Senki nem csinál semmit Egy megoldás lenne..atomot nekik
faragojof: Nekem van egy 80-as p-ata pár bad sectorral, topikáron' vihető amióta hozzám került nem szaporodott rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz God Vazzeg #35108 üzenetére
Nem ezt jelenti. Mert nincs vízi mértékük, ezért pár centis síkbeli eltérések vannak a felújított útban a régi és új szakaszok között
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz faragojof #35244 üzenetére
De ez sajnos ilyen. Aki új autót vesz min. 10%-át elbukta azzal miután kihozta a szalonból, még aznap. Nyilván a banknak az lenne az érdeke, hogy minél több pénzt szedjen ki belőle, de ha piaci áron adja nem veszik meg a kereskedők. Akié a kocsi annak kéne vevőt keresni rá és a bankkal leegyeztetni. Azért nem hiszem azt, hogy ilyenbe ne menne bele egy bank, vagy ne lenne jogi útja ennek, ha valaki akarja.
Más...meglett mért kellett kártyadíjat fizetnem, bürokraikus marhaság. Az igénylés feltétele, hogy legyen 5000ft a számlán, de azt már ki is vehetném. Tehát semmi értelme nincs kb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- BestBuy topik
- Mi történik egy netes csalás után?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest