Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz george11 #42239 üzenetére
még nem, és sajna fény derült arra is hogy elgörbült a lengéscsillapítóm, mert igen szarul áll a kerekem, de ezt csak tegnap du. vették észre az autópálya melletti nagy gumis cégnél a dunafökdvári úton, futóművet állítttam volna, mert elötte is szarul állt a kormány, az ütközés után meg még....,
de nem húz semerre még 130nál semja és nagyon korrekt cég, sajna a nevük nem jut eszembe
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
válasz george11 #42243 üzenetére
Szét kéne szedni, de nem tudok beálni az udvarba se a pincébe mert most csinálják a szilárd útburkolatot
az utcánkban 50cm-rel a szint alatt lehet közlekedni, pont most"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
DeltaPower
addikt
válasz george11 #42225 üzenetére
dzsordzs te valóban búza vagy? amúgy melyik a fiú, melyik a lány, és melyik vagy te?
csézer: szakmaiban nem elsőztél, vagy mégis? mert csak a szakmaiból meglenne neked az őstag
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
-
mephi666
nagyúr
válasz george11 #42353 üzenetére
ez a cég vásárol szerintem a szegedi telephelyünkről... makói a telephelyük mindig jót röhögök magamban, ha hozzám kerül valami számlájuk vagy hasonló "ASS Berendezési Rendszerek" vagy valami ilyesmi a teljes nevük... szó szerint magyarítva: "seggberendezési rendszerek", nagyon LOL
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
OTee
aktív tag
válasz george11 #42483 üzenetére
Ez való neked, nem a csajok: Polírozzad
OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
Steve1979
aktív tag
-
mephi666
nagyúr
válasz george11 #42553 üzenetére
több ismerősöm is ott végzett, nem rossz suli... sokan közülük a gamf-on folytatták eredményesen... nem tudom, hogy negatív irányba változott-e a helyzet az elmúlt években, de szerintem nem...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
vikcsi
senior tag
válasz george11 #42553 üzenetére
Elvileg nem sok csaj van arrafelé... ha mégis, akkor zsák nélkül nem érdemes...
De ha csak a suliról van szó, akkor egész jól kiokosítja a nebulókat - azt mondjákELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
-
vikcsi
senior tag
-
bartucc
addikt
-
faragojof
őstag
válasz george11 #42562 üzenetére
Mint te??! Mióta pörög forog füstöl egy P5B alaplap a nem megfelelő memóriák miatt??! Zizeg egy videokártya hűtés, csattog egy táp hűtés?! A sok hibbant meg morog, mert azt képzelték, hogy egy gariztatás a szervízben 1 hét?! Óhhhh... Majdnem pályát tévesztettél!
"Formicate Under Command of the King,,
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- BMW topik
- Apple notebookok
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- BestBuy topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.