Hirdetés
Aktív témák
-
greatchaos
addikt
128-s ddr ramra lenne igény?
-
kiborg
aktív tag
Ésszel él az ember - mondá a kannibál!
-
-
george11
addikt
Van valakinek emberi áron S478-as 3.0 prescottja eladó?
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
ekrisztian
őstag
-
vashal
tag
2x1 gb ddr1 ramot keresek
-
DeltaPower
addikt
zsírkirály előreláthatólag február első hetében megyek legközelebb Kecsóra, akkor igényt tartanék 1re.
(mod)vashal lekésted, nekem volt 4x512 500-as ddr-em, de már elkelt
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
KTU
addikt
válasz DeltaPower #6959 üzenetére
OK
privi ment"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Ramius
őstag
-
***HG***
aktív tag
Eladó:
- 256Mb SD(133) kétoldalas
- ABIT Siluro Gef4 Ti4200 128/128 (a coolere megállt) dobozos
- ATI 9600XT 128/128
- S478 Celeron 2,1Ghz/128/400 processzor
- CMI8738 6csat. PCI hangkártya6600GT AGP érdekelne megvételre, vagy 9600XT + kp.
"Aki a világot akarja jobbítani, kezdje mindjárt saját magával!" :D
-
Ramius
őstag
-
riov
tag
válasz God Vazzeg #6872 üzenetére
A cég székhelye Hódmezővásárhely, de engem az élet Kecskeméthez köt
*** Home office ***
-
vikcsi
senior tag
valakinek van szüksége sony 512-es mp3 lejátszóra, 512-es ddr2 ramra, házimozira, robogóra, skt A proc hűtőre, 300w-os 12cm tápra... ?
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
Ramius
őstag
E!
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
fero02
nagyúr
Ilyen Tranzitja van a KTU bácsinak
Vagyis ettől még egyel rövidebb kiadás ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
Egy versenyautónál ez nem szempont. Márpedig ez nem tuning transit, hanem egy gyári atomgép. Amúgy a transithoz annyi köze van, hogy itt-ott hasonlít rá a kaszni
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
fero02
nagyúr
válasz greatchaos #6987 üzenetére
Fasza!
Csak közben azon agyalok, h itthon hol van Cib bank (vagy milyen az a tököm bank)
-
fero02
nagyúr
válasz DeltaPower #6989 üzenetére
Ronda az mind. Meg Francia is...
-
aXXon
őstag
Mostmár mondjátok meg, hogy ki tud nekem Xbox classicot Kecskeméten, vagy környékén flashelni, még Szegedre is hajlandó vagyok elmenni, de már tök reménytelennek látom a dolgot. Pest kizárva. Vagy érdekel még Kecsón olyan hely, ahol erdeti Xbox játékot lehet kapni....
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
vikcsi
senior tag
válasz greatchaos #6986 üzenetére
greatchaos : ram + táp 2*3500HUF
garanciát adok rá mindkettőre egy-egy hetet.ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
aXXon
őstag
Nos, az auchanban még nem néztem, de a tescoban egy darab nincs!! A malomban az 586ban meg pláne, sőt, ott azt mondta a fazon, hogy Magyarországon nem is forgalmazták a régi xboxot, ezért nincs is nekik hozzá játékuk.
Egyéb ötlet?
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
vikcsi
senior tag
válasz greatchaos #6996 üzenetére
direkt megnéztem, hogy 4440ft az új 512-es ddr2 667-es memcsi.
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
DeltaPower
addikt
valaki tud Arctic 120x120x25-ös (lehetőleg TC-s) ventit? (vagy hogy hol lehet kapni)
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
aXXon
őstag
Ahhoz képest én pénteken 8800ért vettem 2*1giga 800as ramot a lingvinben, adata és 3 év gari...
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest