Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
Aktív témák
-
Csákk
senior tag
Délutáni első
Mindenkinek hosszú volt a szombat aste?
^^
-
george11
addikt
Mai első kommentem
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
aXXon
őstag
válasz Honda_Fire #22202 üzenetére
szerk : privi akart lenni
[ Szerkesztve ]
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Torry
addikt
[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
TDK dvd-r 25ös hengerben 60ft/db
Philips cdr 80min slimtok 10es kiszerelésben 85ft/db
Ramius : neked mikor lenne jó?
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
george11
addikt
válasz GrandeP #22264 üzenetére
Majd meglátjuk milyen kedvem lesz, mert a japán csaj is fogazott ... Ha ez is ilyen lesz, akkor neked adom
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
akom
őstag
Most hallottam hogy Burger King fog épülni Kecskeméten.
Hallott mar valaki erről valamit ?Úgy tudom hogy Mátyás tér környékén lesz. Be is zárták már az OIL kutat meg az autómosót.
-
george11
addikt
-
aXXon
őstag
válasz george11 #22270 üzenetére
Sőt, azon a kúton még etilt is lehetett tankolni! Egy hete voltam ott, akkor még nyitva volt én sajnálom...
-
fero02
nagyúr
Valakinek van vmi mp3-as fejegysége eladó emberi árban?
-
KTU
addikt
1."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Kloss
őstag
2.
-
distvan1
tag
3.
jaa és szerk:
Esetleg ha valakinek van otthon elfekvőben "box-os" hangszórója,írjon:-)
nem kell drága![ Szerkesztve ]
Szeretem a sört,szeretek vezetni,szeretek sörrel a kezemben vezetni :P 06706112288
-
GrandeP
addikt
JÓ reggelt....
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
Bammeg egy hét alatt többet keresnek mint én egy hónap alatt....
Gondolom a szop@s mennyisége számít...
10.000-20.000ft/nap budapesti plázákba promóciókra keresek egész éves munkára azonnali kezdéssel 18év feletti lányokat. Érd: 0620/591-07-71-es számon
Kicsit hihetetlennek tűnik nekem, vagy pedig napi 20 órás meló lehet....
-
Verus
senior tag
válasz Ramius #22267 üzenetére
Ach so! Nur meine Augen sind sehr gut. Du bist kleinchen grüner Junge.
Bitte, falls du die Antwort nicht auf Englisch schreibst, nur auf Deutsch schreiben.[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
GrandeP
addikt
...und zwei kleine ohren dann... vertig ist das Hampelmann...
Sprechen sie hanyatt homlok sehr gut... aber est is nicht eine romantische "topic"...
Antworten sie, in Ungarishe oder... oder lassen Sie ihn Bilder statt Wörter verwenden...
Danke...
ui: vagy mi a ...?
ui2: tekintsük el a helyesírási hibáktól.. nálad is voltak szép számmal..
[ Szerkesztve ]
-
Foolti
tag
Sziasztok!
Vásárolnék:
Videokártyát (PCIeXpress)
RAM -ot (DDDR1/400, és DDR2)
HDD -t 200GB+ főleg SATA
Házat és tápotFoolti
-
george11
addikt
Ezt a pörgést megint ...
-
Norb3rto
őstag
Was haben zie zűrzavar
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
GrandeP
addikt
válasz GrandeP #22060 üzenetére
Jut eszembe...
Annak ellenére hogy sokan megpróbáltátok felvásárolni a készletet...
Még mindig van "rengeteg" Mosóporocska...A mosópor 6000 ft / db (11,5 kg) a folyékony pedig 3300 ft /db (5l).... van raktáron jó sok mindből...
Több darab esetén alkudni is lehet..Van színes / fehér / van már Persil is... néhány qunto vagy mi, öblitő....
Akit érdekel privizzen.... Kecsón belül ingyenes a kiszállás...
-
vikcsi
senior tag
Na a lényeg:
Gáztűzhely
Gázkazán
4db téligumi (2 sava, 2 michelin), nagyon jó állapotúak, keveset futottak, 155/70/R13Ez mind ELADÓ
Ha valaki szeretne egy jó SUZUKI SWIFT-et is, akkor megkapja mellé a gumikat ajándékba.
A kocsi 600e Ft-ért vihető, aki előleget fizet, annak megtarjuk, ha műszakin valamit csinálni kell, akkor álljuk, de szerdáig dönteni kell, különben beszámítás lesz a sorsaÁrakat írjatok priviben, tűzhely, kazán jelképes áron, gumik pedig bolti ártól jóval olcsóbban, felni nincs hozzájuk.
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
george11
addikt
Keresek 2db 205/40 R17, vagy 205/45 R17 nyári gumit (használtat).
(extrajó ár esetén akár 4-et is)"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, 91%, Apple garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Zephyrus G GU502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Apple Iphone 13 Mini 128GB Starlight 3 Hónap Garancia
- Apple Iphone 11 Pro 64GB Green 99% Akku 3 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest