Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhero
tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Anya meglazít, magasság beállít, anya megfeszít. Mi ez ha nem kalibrálás?
Vagy ha nem így műkdnek ezek, akkor valamit félreértettem, nem volt még ilyen a markomban 
Nem láttam még senkit a fogai közé szorított tamperrel tömöríteni,
az én értelmezésemben minden tamper maroktamper ezért sem értettem anno amikor itt emlegettétek. Meg az utóbbi hetekben legalább még hárman kérdezték mi is az pontosan. Felőlem hívhatjátok akár papagájtojás keltetőnek is, csak az újabb olvasók dolgát szerettem volna megkönnyíteni, de aki mostantól használja a keresőt, fog elég referenciát találni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy ha nem így műkdnek ezek, akkor valamit félreértettem, nem volt még ilyen a markomban 
az én értelmezésemben minden tamper maroktamper ezért sem értettem anno amikor itt emlegettétek. Meg az utóbbi hetekben legalább még hárman kérdezték mi is az pontosan. Felőlem hívhatjátok akár papagájtojás keltetőnek is, csak az újabb olvasók dolgát szerettem volna megkönnyíteni, de aki mostantól használja a keresőt, fog elég referenciát találni.