Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhero
tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Anya meglazít, magasság beállít, anya megfeszít. Mi ez ha nem kalibrálás?
Vagy ha nem így műkdnek ezek, akkor valamit félreértettem, nem volt még ilyen a markomban 
Nem láttam még senkit a fogai közé szorított tamperrel tömöríteni,
az én értelmezésemben minden tamper maroktamper ezért sem értettem anno amikor itt emlegettétek. Meg az utóbbi hetekben legalább még hárman kérdezték mi is az pontosan. Felőlem hívhatjátok akár papagájtojás keltetőnek is, csak az újabb olvasók dolgát szerettem volna megkönnyíteni, de aki mostantól használja a keresőt, fog elég referenciát találni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy ha nem így műkdnek ezek, akkor valamit félreértettem, nem volt még ilyen a markomban 
az én értelmezésemben minden tamper maroktamper ezért sem értettem anno amikor itt emlegettétek. Meg az utóbbi hetekben legalább még hárman kérdezték mi is az pontosan. Felőlem hívhatjátok akár papagájtojás keltetőnek is, csak az újabb olvasók dolgát szerettem volna megkönnyíteni, de aki mostantól használja a keresőt, fog elég referenciát találni.