Hirdetés

2020. április 2., csütörtök

Gyorskeresés

Legfrissebb anyagok

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-01-11 17:49:51

LOGOUT.hu

1. CSAK az írjon, akit anyagi kár ért, CSAK az válaszoljon, akire panaszt tett
2. Ami kell: üzletfél nickneve, apróhirdetés linkje! Milyen módon és mikor vetted át a terméket? Hogyan és mikor fizetted ki? Mi volt a probléma (nem küldte el, hibás a termék, letiltották, stb.)? Mikor jelezted ezt a másik félnek és mit reagált rá?
3. Ha lehet, a Hardverapró "Jelentés" gombját használd, ide akkor írj, ha azt nem tudod (ha már jelentetted a Hardveraprón, itt nem kell)
4. Válaszunk a hozzászólásodban lesz.
5. Rendőrségi feljelentés menete 👮
6. Más felhasználóról (kitiltásáról) adatvédelmi okokból nem adunk felvilágosítást.
7. Személyes adatok, privát üzenetek közzététele tilos (utóbbit nem látjuk).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16001) roland_17 válasza Kalandor (#16000) üzenetére


roland_17
(tag)

Rendben van , szeretném megoldani a dolgot , de ehhez ő is kell !
Még pedig , azért , mert a laptopot nem úgy hirdette meg , hogy a laptop kerete félig le van válva a képernyötől + össze van ragasztva kétóldalú ragasztóval, a töltőről meg ne is beszéljünk 20 percet nem tud ki bírni az akkumlátor a töltő végett .
Szeretnék én is már mihamarabb le rendezni ezt a dolgot ,mert nekem is elegem van ebből roli meg igérte , hogy hétfőn álja a javítási kölcséget + a gyári töltőt utánna részemről lezártnak tekintem az ügyet :)

--> Hirdetéseim: http://href.hu/x/inio <-- --> Megbízhatóságom: http://href.hu/x/inin <-- -->06-30/368-12-71<--

(#16002) #08668160


#08668160
(törölt tag)

Érdeklődnék,hogy Tyuma felhasználó,mikor fogja megkapni a fekete pontokat ????
Mert már két napja irtam ide,de még mindig nem kapta meg .

Szóltam neki.

[ Módosította: Kalandor ]

(#16003) tyuma válasza #08668160 (#15996) üzenetére


tyuma
(csendes tag)

Szia.Ott kezdeném a dolgot,hogy 1hónapja vásároltad tölem az alaplapot és a nemóriát.3nap próba garit adtam rájuk.Annyiban tartom magam hibásnak hogy nem néztem meg az alaplap dobozát.Látam ujforma szép fehér azt ennyi.Az alaplapon nem volt semi változtatás külsérelmi nyom,mert ha lett volna rajta én sem veszem meg.Én meg nem forasztgatok semit se,de ha lett is volna ijen akkor tájékoztatlak róla.Csak azért adtam el mert ujabbat szeretem volna (z77).NEM AZÉRT ,MERT NEM VOLT JÓ.A ramot abban a lapban használtam,de bf3-hoz kevés volt ezért váltam meg töle.Senkit se vertem át és nem is szeretnék,de nyugodtan utánam lehet nézni,de a közelemben lakó ph-s kolégát(Sondi1986) is meg lehet kérdezni mert láta müködés közben.Töbet is utaltak elöre és nem csalodtak,de ha kell küld neveket kivel üzleteltem.
Befejezés képpen annyit hogy a próba gari alatt rám irtál volna ,hogy nem megfelelö neked (nem jó),akkor gond nélkül vissza utaltam volna a kp-t.Nagyon sajnálom a dolgot,de 1hónap után szólsz.
Csak ennyit szeretem volna hozzá füzni. :R

(#16004) #08668160 válasza tyuma (#16003) üzenetére


#08668160
(törölt tag)

De még mindig nem fogod fel,amit már párszor leirtam neked basszus,boot hibás lapban,hogy tudjam tesztelni a memoriát,és vajon,miért kellett új lapot vennem,ha ez annyira jól műdödik ????
Aztán meg vissza irtak nekem,hogy a lapot nem fogják se cserélni,se megtéríteni,mert forrasztás van a lap hátulján !!
Te tényleg ennyire korlátolt vagy ?
És nem igazán érdekel,milyen és hány nevet fogsz felsorolni itt nekem,én se osztogattam még feketét senkinek,utána lehet járni,ha jól ment az üzlet,piros ment,feketét még tőlem senki nem kapott .
De ez a memoria hibás,akár csak a lap,attól mert te azt mondod,nem igazán érdekel,nálam nem megy,azért vettem ujjat,de ezzel a memoriával,meg nem lehet telepiteni,se játszani,mert hibákat csinál .

(#16005) tyuma válasza #08668160 (#16004) üzenetére


tyuma
(csendes tag)

Akkor miért 1hónap után szólsz?

(#16006) #08668160 válasza tyuma (#16005) üzenetére


#08668160
(törölt tag)

Nem 1 hónap után szóltam,ha vissza nézed a beszélgetéseket .
De ezt is leírtam már párszor,mert csak néha tudtam írni tesóméktól,mivel az alaplap nem volt itthon ugye bár .
Mert,ha müködött volna a lap,akkor nem szólok miatta .
Ezért nem tudtam tesztelni se a memoriát,amire egyébként,ha vissza olvasol,nem 3 napot írtál,ha nem 1 hetet,de lehet keversz valaki mással .
De tök mindegy,nem izgat,hogy vissza vedd,majd veszek másikat,de a két fekete pont menjen kész .

(#16007) #08668160


#08668160
(törölt tag)

Engem ért károsítás,nem téged,és amúgyis,ha olyan jó híred van itt,mit izgat téged két fekete pont .

(#16008) tyuma válasza #08668160 (#16007) üzenetére


tyuma
(csendes tag)

Annyit még ha észre veted hogy nem az eredeti a doboz,akkor észre kelett volna venned az álitolagos fórasztást.Egy teszt az álitolagosan hibás lapról és nemóriárol..Részemröl ennyi.

(#16009) roland_17 válasza tyuma (#16008) üzenetére


roland_17
(tag)

Üdv reméltem már csak akkor írok ide amikor végre rendezve lesz az egész átverés ügy , de sajnos nem így lett !
roli21 kolléga sajnos még mindig nem fizettet semmit se mondta hétfőn vigyem be a szervizbe és kérdezek utána az áraknak , 4 szervizbe vittem közötte az acer szervizbe közölték 20-30 ezer forint a keret rá a zsanérok teljesen tönkre mentek , első és hátlapot is cserélni kellet ezt írtam roli21 kollégának aki be vallta , hogy az ő hibája mivel akkor eleve nem írja hogy állja a javítási költségeket , sajnos roli21 kolléga olyan válasszal írt nekem vissza mint ha ő lenne át verve , ő abeyen kinézett egy keretet 8 ezer forintért , és hogy én szereljem össze , 1 nem értek hozzá 2 ne hogy már még én szenvedjek a laptoppal amit hibátlanul hirdetett de sajnos nem így lett , mondtam neki utolsó határ idő az a holnapi nap ha addig nem hajlandó a bankkártyámra rá tenni a megadott javítási összeget illetve ha ezt nem állja akkor vissza fizeti a pénzemet ha ez nem jön össze akkor azonnali határral rendőrségre viszem az ügyet , köszönőm szépen minden moderátornak a segítségét , üdv

[ Szerkesztve ]

--> Hirdetéseim: http://href.hu/x/inio <-- --> Megbízhatóságom: http://href.hu/x/inin <-- -->06-30/368-12-71<--

(#16010) roland_17 válasza roland_17 (#16009) üzenetére


roland_17
(tag)

Sajnos roli21 kolléga bejelentette , hogy nem hajlandó fizetni a laptopnak a javítási árát se a laptop vétel árát vissza fizetni , tudtam , hogy ez lesz moderátoroknak kérném a fiokja felfügesztését :R :R

--> Hirdetéseim: http://href.hu/x/inio <-- --> Megbízhatóságom: http://href.hu/x/inin <-- -->06-30/368-12-71<--

(#16011) roland_17 válasza roland_17 (#16010) üzenetére


roland_17
(tag)

Úgy látszik mégis dülöre tudunk jutni a holnapi nap folyamán renddel előlapot + hátlapot ha nem így lesz írok

--> Hirdetéseim: http://href.hu/x/inio <-- --> Megbízhatóságom: http://href.hu/x/inin <-- -->06-30/368-12-71<--

(#16012) kisselandras


kisselandras
(senior tag)

Tisztelt uraim Fönőkök !Kérném hogy szóljanak az [iletőnek]rendeze a [Sarát]mert nekem nem válaszol ez az ügy 2 hete megy fel adja közbe még nem adta fel írok neki nem válaszol ! köszönöm :R

Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !

(#16013) arty


arty
(addikt)

Megkérdezhetem, hogy miért van a pontozási rendszer, ha feketét LEHETETLEN adni egy illetőnek, aki megkárosított?

Megpróbálom értékelni a delikvenst, aki nyilván ezt nem hagyja.
Jelentem, miszerint jogtalanul nem hagyta, kapom a levelet, hogy "A HardverApró moderátorai kivizsgálták a(z) Ps3 játékok című apróhirdetés kapcsán tett jelentésedet, és értékelési szándékod nem találták indokoltnak. "

Mi az az eset, amikor valaki képes fekete pontot szerezni ebben a fantasztikus új rendszerben?

---

Téma röviden:

Másik fél:
http://hardverapro.hu/apro/ps3_jatekok_154
Én hirdetésem:
http://hardverapro.hu/apro/007_legends_2

Megbeszéltük privátba, hogy cserélünk, én adom a 007-es játékot, ő a szintén ugyan ennyiért árult Neverdeadet. (privátok lementve, kérésre át tudom adni)
Megbeszéltünk találkozót hétfőre, 16-17h közöttre adott helyen, ill. h hívom amikor megyek.

Mentem, hívtam. Telefont nem vette fel, amíg a helyszínre értem (ami nekem nem kis kerülő, így az anyagi károkozás is megáll), s természetesen ott sem jelent meg. Fényképet készítettem, hogy ott jártam, szintén át tudom adni. A hívásaimról készült képet (android screenshot, vagy 6x hívtam 40 perc alatt) szintén lementettem, rendelkezésre áll.
Előtte nem hívott, h nem lesz ott és nem is írt. 15 perc várakozás után hazaindultam, s mint kiderült jól tettem, mert később se ment oda.

Hirdetésében is írtam neki (miután ma reggel írtam egy anyázó privit, letiltottam az egyéb kommunikációs csatornákat), ott azt írja ő keddre emlékezett - holott a privátban látható, hogy nem erről volt szó.

Nem értem, ez miért nem érdemel meg egy feketét a hardverapró moderátorai szerint?

[ Szerkesztve ]

stadion, kisvasút, freemail

(#16014) .:Vision:.


.:Vision:.
(tag)

Én is próbáltam egy "vevőmet" értékelni, megrendelt egy processzort utánvéttel, nem vette át és még a vissza postázás költségét is én fizettem, próbáltam értékelni mint vevőt de az sehol nem jelenik meg. Látom hogy moderátor elolvasta, feldolgozta de nem történt érdemben semmi...

Értékelheted.

[ Módosította: Kalandor ]

(#16015) Kalandor válasza arty (#16013) üzenetére


Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog (1)

Pont egyszerre tettetek bejelentést a másikra, így kilőttem mind a két kérést, mert láthatóan mintha nem is egy dimenzióban lettetek volna.

Amit én ki tudtam bogozni a katyvaszból, az az, hogy számodra a "majd találkozunk, de előtte még beszélünk" az konkrét üzleti megbeszélés, számára pedig nem, hiszen majd még beszéltek előtte (mert dolgozik, stb.).

Őszintén szólva ez nem konkrét megbeszélés. Ha beszéltek telefonon vagy konkrét időt és helyet előre és akkor nem megy el, az az, akkor járhat a fekete. De nem ez történt.

[ Szerkesztve ]

We depend on each other's dream coming true.

(#16016) arty válasza Kalandor (#16015) üzenetére


arty
(addikt)

Igen, egyszerre.

Én, mert nem jött el (és de, le volt beszélve - bár valóban nem percre pontosan, hiszen a pontos érkezésem ilyen távolságból nem tudtam megjósolni, s mivel neki az közel volt, gondoltam ne várjon feleslegesen). Nem vette fel, nem hívott vissza, bár látta h 6x kerestem.

Ő, mert írtam neki EMIATT(!) egy anyázást.

Hát, ha ez szerinted, szerintetek egál és kioltják "egymást", akkor ... én valóban egy másik dimenzióban vagyok.

Gratulálok.

[ Szerkesztve ]

stadion, kisvasút, freemail

(#16017) LeC


LeC
(addikt)

Már nyomtam vevő jelentését is, de azért ide is beírom hogy aki itt rákeres, megtalálja.

kriegerhunde egy 2tb seagate vinyót rendelt tőlem utánvétellel.
november 1-én rendelte meg, megbeszéltük hogy hétfőn (nov 4.) feladom, keddre nála lesz.

November 5-én kedden írtam neki hogy sajnos hétfőn (nov4-én) nem tudtam feladni, de ma feladom és szerdára ott lesz. Telefonon is felhívtam mivel nem érkezett válasz. Édesapjával beszéltem, ő vette fel a megadott telefonszámon a telefont, ő biztosított benne hogy persze küldhetem, átveszik a csomagot.
Este kriegerhunde is válaszolt a privimre, hogy beszélt az édesapjával és másnap akkor át fogja venni.

Mindezek ellenére, hogy direkt rákérdeztem, hogy küldhetem-e, lebeszéltük a dolgot, pénteken (nov 8-án) visszajött hozzám a csomag, kriegerhunde aláírásával hogy "nem kérte".

Károm az utánvétel költsége valamint a visszaszállítási költség, durván 3000Ft.
Még annyit se írt hogy boccs valami

persze privikre azóta sem felel...

Értékelheted ott.

[ Módosította: Kalandor ]

◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄►               ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.uw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►

(#16018) Kalandor válasza arty (#16016) üzenetére


Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog (1)

Nem a te minősíthetetlen hangnemű anyázásod (amit egyszerűen kommentálni sem szeretnék, pedig tudnék) oltotta ki, hanem a meg nem beszélt találkozó.
Ha nincs fix időpont, és nem veszi fel a telefont, akkor nem szabad elmenni, mert valószínűleg más dolga van.

[ Szerkesztve ]

We depend on each other's dream coming true.

(#16019) czelu


czelu
(csendes tag)

Szeretném kérni nico76 kolléga kizárását ezért az üzletért.Személyes átvétel volt megbeszélve,ahova mást küldött maga helyett.A termék egy darab csomagolópapírban volt.A terméket 2 óra múlva kipróbáltam,ami hibásnak bizonyult,ezt jeleztem felé telefonon.A telefonban másnapra jelezte a találkozót,de ezen a napon a telefonja "pillanatnyilag nem kapcsolható". Nem ajánlom senkinek,kérném az illető figyelmeztetését,estleges kizárását.

Szóltam neki privát üzenetben, hogy válaszoljon a panaszodra.

[ Módosította: Kalandor ]

(#16020) pszihopata85 válasza arty (#16013) üzenetére


pszihopata85
(tag)

Erre én is kíváncsi lennék. Hogy a búbánatba lehet negatív véleményt adni?
És az egészben az a legszebb, hogy innentől ha azt látom hogy valakinek 100 pirosa van és 0 feketéje az nem jelent semmit, csak azt hogy volt már legalább 100 üzlete. Ehelyett többet érhet az is hogy mikor volt regisztrálva.

Hány olyan eset lehet amikor az ember negatívot adna, de miután nem megy hagyja az egészet a fenébe.

"Annyiszor van igazam, ahányszor csak akarom. Nem? De! NÉÉÉGY!!" Laár András

(#16021) Kalandor válasza pszihopata85 (#16020) üzenetére


Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog (1)

Normális (alátámasztható, akceptálható, objektív) indokkal, lásd 2 hsz-szel lejjebb.

[ Szerkesztve ]

We depend on each other's dream coming true.

(#16022) czelu válasza pszihopata85 (#16020) üzenetére


czelu
(csendes tag)

Én az értékelést kezdeményeztem az eladónál,amiben segítettek az adminok,így tudtam véleményezni az ő kezdeményezése nélkül is.Lásd nico76 kollégát.

(#16023) lhenrik


lhenrik
(csendes tag)

Tisztelt Admin-ok !

Clark18 nevű kedves eladó egy olyan VGA kártyát adott el , amin nem szabványos HDMI csatlakozó van.EZ a kapcsolódó hirdetés. Igaz, személyesen vettem át , de a mellékelt linken is látható (http://www.amazon.com/Dell-102A6290300-Radeon-DMS-59-Y-Cable/dp/B00450IAP8/ref=pd_sim_sbs_pc_1/176-9312970-0618750), hogy nincs nagy eltérés a normál HDMI-től és ott hirtelen nem tűnt fel az eltérés. Amikor ezt jeleztem neki (maximálisan udvariasan), akkor azt mondta, hogy a hozzá való csatlakozó + pénzért jár hozzá. Én nem akartam visszacsinálni a boltot, beértem volna egy rendes VGA kártyával, de a gyerek válaszra sem méltatott, holott láttam, hogy bejelentkezett a PH-ra. Mikor negatív értékeléssel fenyegettem ,akkor learchiválta a hirdetést.
Szeretnék neki negatív értékelést adni, és ebben kérem a segítségeteket. Természetesen az ide vonatkozó privát üzeneteket megnézhetitek.(http://hardverapro.hu/privat_uzenet/137042)
Várom mihamarabbi válaszotokat.
Üdvözlettel
lhenrik

Ezen űrlapot töltsd ki, és engedélyezzük az érékelést.

[ Módosította: Kalandor ]

(#16024) pszihopata85 válasza Kalandor (#16021) üzenetére


pszihopata85
(tag)

Most vagy nem ezt akartad linkelni vagy nem értem miért.

Ebből nekem max az jönne le, hogy használjam az "eladó/vevő jelentése" funkciót.
Ha erre céloztál, akkor van két kérdésem:

1. Mi a búbánatnak van egy olyan lehetőség, hogy adjak negatív értékelést de csak akkor ha az a kedves üzletfelemnek tetszik?

2. Ha a jelentés funkcióval lehet negatívat adni, akkor azzal hogyan? Már jelentettem kedves üzletpartneremet mint egy jól megérdemelt fekete leendő gazdáját legalább egy hete és nem történt semmi.

"Annyiszor van igazam, ahányszor csak akarom. Nem? De! NÉÉÉGY!!" Laár András

(#16025) bolond7


bolond7
(csendes tag)

Fekete pontot kérnék ezért az üzletért mert nem küldött el minden tartozékot ami járt volna hozzá pedig külön rákérdeztem hogy meg vannak-e ------------ http://hardverapro.hu/apro/zalman_zm-mfc1_plus_1/ -------------- A nagyon tisztelt ------------ Stifler85 -----------úrnak.

(#16026) roland_17 válasza bolond7 (#16025) üzenetére


roland_17
(tag)

Üdv , minden moderátornak , roli21 kolléga már lassan 7 napja , hogy átvert a laptoppal , nem akar fizetni állandóan csak húzza a laptop rendezését , megállapodtunk , hogy a javítási költségeket fizeti ami egy hivatalos szervizbe 2x 8 ezer forint lenne az az 16 ezer nem képes ennyit kifizetni , ő azt mondta 5 ezerért talált egy előlapot + egy hátlapot az ebayen de mit kell mondanom fixen vagy valami baja van , vagy olyan le harcolt állapotban van hogy inkább ne venné meg , én nem szeretnék itt tovább írni mindig kitalál valami kifogást , hogy ne keljen fizetni , kérem a moderátorokat , hogy péntekig ha nem fizet akkor intézkedjenek valamit mert már elegem van , még engemet vertek át 70 ezer forinttal és én ígyam ennek a levét előre is köszönőm minden moderátor segítségét ! :R

--> Hirdetéseim: http://href.hu/x/inio <-- --> Megbízhatóságom: http://href.hu/x/inin <-- -->06-30/368-12-71<--

(#16027) rolii21 válasza roland_17 (#16026) üzenetére


rolii21
(aktív tag)

Neked nem felel meg semmi:D. pm be kultem kepet majdnem uj alapotu. Mindig varialsz megeggyezunk valamiben masnap mar nemjo... NEM MELLESLEG ARROL H KIDERULT H A NAGY UTAN GYARTOTT TOLTO EREDETI. Szerintem szavad sem lehet. Holnap utalnam a keret arat nem felel meg. Meg rendelnem nem felel meg. Ennyit errol.

ide is bemasolom:D Szerinted ez utanzat:D mint s tolto is ugye?:D
http://kepfeltoltes.hu/view/131113/IMG_20131113_173817_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

[ Szerkesztve ]

Az eladó dolga, hogy az árat meghatározza, a vevő dönt, hogy azt elfogadja vagy sem. "Jobs legnagyobb alkotása nem egy Apple termék, hanem maga az Apple." Pü re válaszoljá'

(#16028) roland_17 válasza rolii21 (#16027) üzenetére


roland_17
(tag)

Arról , volt szó ,hogy 25 ezret utalsz ,de a töltöt már annyira le szarom , hogy csak na így 2x8 ezert kellet volna utalnod a számlámra meg is beszéltük 2 napja , hogy te nekem utalsz 25 ezret !! privátban ott van minden, a másik fele ez is jó lett volna , de 1 . jövőhétig én már nem várok így is majdnem 8napja várok !!
2. után gyárott szar acer hátlap és ez csak a hátlap előlapja hol van ? a másik ha nem is után gyárot tuti , hogy a zsanéroknak van valami baja , mert ott fent jobb oldalt valami nincsen rendben a hátlappal , szóval , engem nem érdekel már tovább , meg egyeztünk valamiben te nem teljesitetted részemről ennyi
ui : És ne hogy már még te legyél fel háborodva !!
Holnap vagy a 16 ezer vagy a laptop vételi ára

[ Szerkesztve ]

--> Hirdetéseim: http://href.hu/x/inio <-- --> Megbízhatóságom: http://href.hu/x/inin <-- -->06-30/368-12-71<--

(#16029) roland_17 válasza roland_17 (#16028) üzenetére


roland_17
(tag)

Ha már átvágtál ennyi a legkevesebb , hogy fizeted a szervizbe vett előlapot + a hátlapot valaki mondja hogy nincsen igazam ?

Itt egy kép a moderátoroknak,hogy meglett beszélve ,hogy utal 25 ezret !

[ Szerkesztve ]

--> Hirdetéseim: http://href.hu/x/inio <-- --> Megbízhatóságom: http://href.hu/x/inin <-- -->06-30/368-12-71<--

(#16030) rolii21 válasza roland_17 (#16028) üzenetére


rolii21
(aktív tag)

Talaltam olcsobban. Nem fogom a draga ugyan olyat finanszirozni:D Holnap megrendelnem meg kapnad a bizonylatot nem kellene ketsegekben lenned... Elolap is benne van az arban meg rendelhetem azonnal csak nincs fenykepezve. Az elado szerint hibatlan kepet is kuldott rola. A zsaner ezekben nincsen benne az teljesen mas. Az nem a keret meg a hatlap resze az a kijelzovel van egybe epitve. A TOLTO MEG AZERT NEM ERDEKEL MAR TEGED MERT KIDERULT H EREDETI. Amugy meg mikor mondtam h 5 ezerert ezt meg tudom rendelni azt irtad h ZSIR aztan nem tudom a napi 20 kedely valtotasod egyiket bejott azt mar nem felel meg:D talald mar ki mit akarsz. Mindezt ugy h nem tartozok neked semmivel...

en is tudok kepeket mutogatni... itt arra bolintasz ra h megrendrlem a keretrt meg a hatlapjat. Ovodas kent videlkedsz.

[url=http://kepfeltoltes.hu/view/131113/Screenshot_2013-11-13-18-34-24_www.kepfeltoltes.hu_.png][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/131113/Screenshot_2013-11-13-18-34-24_www.kepfeltoltes.hu_.png[/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]

[ Szerkesztve ]

Az eladó dolga, hogy az árat meghatározza, a vevő dönt, hogy azt elfogadja vagy sem. "Jobs legnagyobb alkotása nem egy Apple termék, hanem maga az Apple." Pü re válaszoljá'

(#16032) Kalandor


Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog (1)

Akkor ezt a méltatlan vitát mind a két fél abbahagyja!

We depend on each other's dream coming true.

(#16038) nico76 válasza czelu (#16019) üzenetére


nico76
(csendes tag)

ez felháboritó nem adtam el neki semmit mert azt irta nem tud eljönni érte és minek küldtem volna mást nem értem minek ir v ki hazugságokat sz tem öt kéne kitiltani de rögtön én csak ugy adok el ha eljön érte v ki föleg 4 ezer ft os dolgot biztos nem fogok házhozszálitani kérem akitiltását mert megrágalmazott köszönöm szépen

(#16039) pszihopata85 válasza pszihopata85 (#15969) üzenetére


pszihopata85
(tag)

Letelt az egy hét. Azóta rendszeresen van megint a Hardveraprón, de engem egyszer sem keresett meg.
Hogyan tovább?

A holnapot megvárom ha nem jelentkezik kitiltom.Mi ennyit tehetünk a pénzt nem adhatjuk vissza helyette...

Kiraktam.Örök érvényű ha visszaregel újra tiltom.

[ Módosította: domperke ]

"Annyiszor van igazam, ahányszor csak akarom. Nem? De! NÉÉÉGY!!" Laár András

(#16040) czelu válasza nico76 (#16038) üzenetére


czelu
(csendes tag)

Van rá két bizonyítékom is,hogy nico76 igaztalan dolgokat állít.1. A mai nap a második telefoncsörgés után kinyomta a telefont,azóta megint "pillanatnyilag nem kapcsolható".2.Itt a kép a megvásárolt termékről..

U.i:ezek után sem vásároltam meg?Ez a papír alatta pedig a csomagolás amiben átadták.Egyébként a terméket Dunaújvárosi átvétellel hirdetted.A termékcserét 2 óra után kezdeményeztem,de a telefonod miért nem kapcsolható?

(#16041) czelu


czelu
(csendes tag)

Egyébként a kép perdöntő ebben az ügyben.Kérném a tisztelt adminokat nézzék meg a lefolytatott privát üzeneteinket,abban a kolléga pontosan leírta a ram adatait,én pedig nem hiszen ,hogy a világon van még egy ugyanilyen számú memóriamodul.Szeretném ezúttal kérni nico76 kollégát,hogy rendezze velem ez az ügyet,ha már sajnos idáig fajult.

Üzenetek itt található a privát beszélgetésünk.[link]

[ Szerkesztve ]

(#16043) Kalandor válasza czelu (#16041) üzenetére


Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog (1)

1. Nem látjuk a privát üzeneteket.
2. Hol van az ő hirdetésében ugyanilyen ram? Mert a hirdetésében levő ramnak egyiknek még csak a színe sem hasonlít, a másikon pedig a sorozatszám pedig kivehetetlen.

[ Szerkesztve ]

We depend on each other's dream coming true.

(#16044) czelu válasza Kalandor (#16043) üzenetére


czelu
(csendes tag)

Az a kék színű ram szerintem a ddr1-es ram képe,de ha lehetséges én abban is benne vagyok,hogy elküldőm neked privát üzenetben a belépési jelszómat/amit majd később megváltoztatok/ :R ,nem akarok én hazugnak feltűnni,mikor engem vertek át.

U.i: a ddr1-es ramnál is ugyanaz a kép szerepel.

[ Szerkesztve ]

(#16045) Kalandor válasza czelu (#16044) üzenetére


Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog (1)

Nem lépünk be senki fiókjába.

U.i: a ddr1-es ramnál is ugyanaz a kép szerepel.
Az egy stock kép a Google-ból, nem az övé.

We depend on each other's dream coming true.

(#16046) czelu válasza Kalandor (#16045) üzenetére


czelu
(csendes tag)

akkor most,hogyan bizonyítsam be az igazamat?

(#16047) Attila8006


Attila8006
(aktív tag)

Szép napot.
nov.11én vásároltam feho0523-tól itt hardveren egy Marantz SR4400-as házimozi erősítőt.Mint a leírása is jelzi távja mindene megvan remek állapotú.Jelezte hogy a távja eltünt de meglesz,így az árából levontunk 5ezret hogy azt majd akkor adjam oda amint hozza a távot.A találkozón pontosan megjelent,rendes,kommunikatív eladónak látszott.Az erősitő gondosan becsomagolva egy fóliába hogy ne porosodjon és társai.De az egyik hangfal csatlakozó leszoritó müanyag menetes csavarja hiányzott.mondta majd hoz egyet.még így is belementem mert ugy voltam vele ha nem hoz,akkor az egyik felesleges csatiját lecsavarom és átteszem arra amit használnék is.Kipróbálásra nem volt lehetőség mert feje tetején áll az egész lakás költözködés végett.De késő este sikerült kipróbálnom 5percet max 10percet ment igen halkan a gyerekek miatt.Másnap kapcsolnám be és már csak az erősitő jobb oldala szól.a bal oldali hangfalak meg sem nyikkantak.Ezt jeleztem az eladónak nov.12.-én este 18óra körül mire azt a választ kaptam hogy megkérdez egy szakit,mert ő nem ért hozzá.Kipróbáltama fejhallgatón mit produkál.ott is csak a jobb oldal szólt,a bal ott sem nyikkant meg.Közölte velem 12.-én 18:30 körül ((mikor megint felhívtam))hogy mindenképp még az nap hív hogy mire jutott.Csak vártam...tegnap este megelégeltem a várakozást és fel akartam hívni mire ki volt kapcsolva.Azóta sincs bekapcsolva.Nagyon úgy vélem belettem húzva.Azért 25k is pénz így nem tudom mit lehetne kezdeni ezzel a dologgal.
A fekete pont elrettentő példa lenne szerintem mindenkinek hisz látnák hiába rendes segítő kész..(látszólag) azért ott van valami ami nem stimmelhet...
Köszönöm hogy elolvastátok!

Az elv olyan, mint a fing:Tartja az ember, amíg tudja.

(#16049) Kalandor válasza czelu (#16048) üzenetére


Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog (1)

Továbbra sem osztunk meg privát beszélgetést és légy türelemmel, ne írogass!

We depend on each other's dream coming true.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.