Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
stargazerhu
aktív tag
válasz rayoliviero #21421 üzenetére
Ha le tudod hűteni, akkor én vhol azt láttam, hogy 1,35V-ot írtak hogy afölé már nem biztos hogy kéne menni, de ez megint embere és procija válogatja, hisz egyértelműen nagyobb terhelés, gyorsabb elhasználódáshoz vezethet...vmit vmiért...
-
stargazerhu
aktív tag
válasz rayoliviero #21428 üzenetére
Vhol mérési hiba? Vagy az 5GHz nem is annyi Tesztelte vmi programmal a számítási kapacitását?
-
stargazerhu
aktív tag
Ez azért nagy butaság. Már miért lenne kisebb??? Azért mert nincs rajta a kupak összement a mag? A kupak is csak egy közvetítő volt, ha és amennyiben a procihűtő hővezetési és átadási/átvételi tényezői jobbak, mint a kupaknak, márpedig ez sanszos, akkor jobb eredményt kell kapj, ha nincs rajta kupak.
[ Szerkesztve ]
-
stargazerhu
aktív tag
Nincs itt vita, mert igazam van! És látom azért páran értik.... Szerintem a többiek meg értelmezzék újra és gondolják végig.
Ja és én is kupaktalanítottam, de vissza is tettem utána a kupakot....biztos ami biztos alapon![ Szerkesztve ]
-
stargazerhu
aktív tag
válasz zimi1991 #21568 üzenetére
Ezt itt már csak haly 100 leírta, hogy mindenkinél más és más...
Nekem mostani asus lappal 4,6GHz-en 1,29-1,30 körül van...de pár naponta látok WHEA bejegyzést.
Régebi AsRock lapommal kevesebb fesszel is stabil volt. De az enyém egy teljesen átlagos darab...Ráadásul nem fekszik nekem ez az alaplap és a beállítási eszközei, lehetőségei
RAMokat én sosem piszkáltam... Lusta voltam utánanézni...Szerintem nem adnak lényegi teljesítményt...mindegy hogy 1600 vagy 1866-on mennek. (persze az igp használatkor ez elvileg fontosabb lesz)[ Szerkesztve ]
-
stargazerhu
aktív tag
válasz zimi1991 #21570 üzenetére
Én nem tudom mit bír a 3570es...Mondta vki hogy rossz a hőfokod...?
Amúgy ha menőzni akarsz...youtubeon, akkor vszínű te is feljebb csavarnád a dolgot....viszont kétlem, hogy 24/7 ben léghűtésnél sokan adnának mondjuk 1,4V az ivy procijuknak...aztán persze lehet tévedek.
Ezt is már kifejtettem, hogy a mutat hőmérséklet mondjuk vállalható, egy idő után hiába tudod is lehűteni a kedvencedet, ha mondjuk 5GHz-en adsz neki 1,5V-ot akkor ahol maga a hő keletkezik eléggé megterheli a struktúrát gondolom én. Ami persze extrém tuningnál nem számít, de ha mondjuk évekig használod/használnád...Igen tudom haly, ritka a proci halál...Nekem már volt, de az a proci kapott is az élettől, dolgozott sokat... Szerintem volt hogy 1 héten keresztül maxra járatva....[ Szerkesztve ]
-
stargazerhu
aktív tag
válasz KillerKollar #21615 üzenetére
Erről volt már amúgy szó szerintem itt is...vagy priviben írtam vkinek, hogy a RAMok ha csak nem extrém pontvadászat van, nem számítanak túl sokat...
-
stargazerhu
aktív tag
Helyes Miért gondolod, ha satus módszert alkalmazod, akkor mikor leszakad róla, akkor szerinted kisebb terhelést kap a nyák annál, mikor már a ragasztás nagy részét átvágtad? tényleg nem túlzásból mondom, hogy kellően jó és vékony pengével (nem sniccerrel) 2 perc az egész! Mennyi Liquid Ultrád volt a fecskendőben?
Kupakra is rakhatsz Liquidet, nincs annál jobb állítólag...csak ne legyen alumínium a hűtőd talpában[ Szerkesztve ]
-
stargazerhu
aktív tag
Lehet nem tudom...az enyém réz...
(#21641) Repsol600 Na most akkor ez hogy van? A mag és a kupak között sokat hoz a LU a kupak és a hűtő között nem sokat? Amúgy meg igen nem írtad, hogy nem lehet Én sem írtam, hogy csak azt lehet Én elsőre MX4et raktam a kupak alá meg fölé is!
[ Szerkesztve ]
-
stargazerhu
aktív tag
válasz Repsol600 #21644 üzenetére
Érvelésed sántít néhol, hiszen a kupak felett is gyorsabban tudja átadni! De tény, hogy a nagyobb felület miatt, arányaiban kisebb hőfokot lehet nyerni, hiszen ugyan azon hőmennyiség nagyobb felületen kerül átadásra (már eleve alacsonyabb hőmérsékletről indul), miközben a hőátadási és hővezetési képességei az MX4-nek és a LU-nak nem változik egymáshoz képest.
Tehát alul felül számít csak más mértékben, egyet értünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest