Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
itt most nem az ár/méret arányra akartam utalni, hanem arra, hogy a notebook-ok alapvetően nem játékra valók, hanem a hordozhatóság a lényeg... legalábbis erre lettek kitalálva. másrészt pedig nem az olcsóságukról híresek. nem tudom, hogy kapnék-e ilyen vidkártyával, nekem egy 12 colos szub van integrálttal, és bőven elég. sőt, kifejezetten nem is merek rá játékot telepiteni, mert akkor egyátalán nem lenne kedvem más ikonokra kattintgatni, a mai világban meg veszélyes nem fejlődni a korralés az igen gyorsan megy, pár hét game, és mindenki azt hiszi, kőbaltával születtem
egyébként szerintem túl nagy. 14 colosnál nagyobb notit nem vennék soha... ha NÉHA kellene játékra, akkor sem adnék ki csak a VGA miatt rá sok pénzt. gépen dolgozni kell szerintem meg pasziánszozni, játékra meg ott az XBOX360, és még a grafikája is jobb... de te tudod, mire kell, ennyi erővel alienware-t is nézegethetnéd
de hát te tudod, te pénzed, én csak leírtam, hogy hogy látom... amúgy én is szoktam rajta játszani az integrálttal... FEAR minimumon el is megy szépen, sőt albitárs gépén (gma965) már legalább 30-40 fps-sel is. sejtem, hogy te FPS-ezni szeretnél a notidon, de szerintem arra pont, hogy nem való, mert fél év, és semmire sem tudod majd használni (játékok tekintetében persze), ezért kár VGA alapú kritériumot tenni a gépre...
(...amúgy 2 éve van csak notebookom és elsőre szub, de azért tudom mit beszélek ...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Politika
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- TCL LCD és LED TV-k
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest