Hirdetés
Aktív témák
-
greggggg
aktív tag
válasz #35104512 #20004 üzenetére
insomniac:
néhány app használja a helymeghatározást pl ios5 óta az időjárás vagy gps is így tud megtalálni téged.arra való hogy pontos képet adjon a közvetlen környezetedről. felesleges kikapcsolni. a többi az ugynevezett finomhangolása a készüléknek ott érdemes alapheyzetben hagyni a készülék beállításait, akku használatot nem fog drasztikusan növelni ha kikapcsolgatod őket, illetve ha nincs mobilnet minimum 500mega a kártyádhoz akkor.
tölts le egy sbsettings-et és ott random tudod a data vagy 3g-t, loklizációt kapcsolgatni az akkuidő növelésére.
diagn használat: infó a használatról.
forgalom: adatforg, hogy ne legyen magas számlád. mp alapon méri de neked a szolgáltatód ha lakossági csomagban vagy akkor perc alapon számláz. (becsapós lehet)
helyalapú iad: felesleges.
időzóna: autómatikus mert itunes nézi a lokalizációt sőt asszem a szolgáltató is frisstheti az időt. ota kapcsolattal (ez lehet nem 100% pontos def.)
iránytű kalibráció: egyszer csináld meg távol minden interferenciától.greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
manchester85
veterán
Viszont, ha netről rendeled, akkor már 20k-val. (Mert ott lejön az online kedvezmény is.)
Sima 2 év hűséggel meg már majdnem 30k a különbség. (Ugyanígy online kedvezménnyel.)
Sajnos, ez akárhogy is nézem, drága. Hisz pont az általad említett csomagban tettek rá ismét a tavalyi induló árhoz képest, így "Its the most expensive iPhone yet!" És a legszomorúbb az, hogy nagy valószínűséggel az iPhone ára nem is fog változni a szokásos következő modellig, míg a Galaxy S II. ára esni fog, és egyik se lesz se jobb, se rosszabb telefon ez idő alatt. Persze, az iPhone a használt árát is jobban fogja tartani, csak ez nem fogja azokat vigasztalni, akik majd épp venni akarnak.
i6 Silver
-
GALARDO
addikt
válasz JNashville #20057 üzenetére
Én ezen kívül még két dolgot vettem észre:
1: A kamera alkalmazásba, ha fényképezek, és utána kitörlöm, és visszamegyek a kamerába, akkor a bal alsó sarokban a kis képen, látszik még az a fotó.
2: Amikor pl a beállításokba turkálok, és rákattintok az egyik menüpontra, néha nem érzékeli elsőre, csak bekékül az egész rubrika, és csak második kattintásra érzékeli.Ez csak néha jelentkezik.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Lmh
őstag
válasz manchester85 #20058 üzenetére
Sziasztok!
Néhány hónapja használok egy használt iphone (16gb) 3g-t. Számomra a legzavaróbb, hogy elég sokat akadozik, döcög a gépezet( oprendszert ujraraktam már, egy ideig jó is volt) illetve, hogy nekem gyengének tűnik a wifi antennája, mert össze vissza fogja a wifit :S Hol érzékeli hol nem, hol fele erősségen hol egyáltalán nem talál....
Kérdéseim:
-Jobb-e ezekben a problémákban a 3gs és ha igen, mennyire?
-Mennyiért tudnám eladni a használt, hátul eléggé kopottas 16gb-os 3g-met? ( nem nagyon találtam neten eladó 3g-ket, mindenhol 3gs-t árulnak :S vannak kétségeim, hogy egyáltalán vesz-e még valaki ilyet)
-Mennyiért éri meg 3gs-t venni, mi számít normális árnak? ( 16gb-ban gondolkodom itt is)Több véleményt is várok
Előre is köszönöm!Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Szecsy
aktív tag
tud valaki nekem abban segiteni hogy:
adott egy iphone IKON csomagban egy számmal... csakhogy lett vásárolva egy egyedi hivószám melyet domino csomagban vettem csakis a sim kartyat...ezt az uj szamot tudom hasznalni ikon ban ugyanugy a régi helyet? tehát vmi számcsere eljárás
-
máyköl
veterán
Szia,
A 3G hardvere sajnos elég elavult, jól érzékeled. Főleg mikor a 4 -es szoftvert kiadták, belassultak a 3G -k elég rendesen. A 3.1.3 még viszonylag jól fut rajta, ezt vissza tudod downgradelni, de egy 3GS szintjét nem hozza, az biztos.
A wifi chipjük is gyengék a 3G -knek, és sajnos el is romlanak egy idő után. Ezt tudják javítani szervizek, de általában fél év után újra előjön a hiba.
3GS jobb ezekben, igen. Gyorsabb, sokkal, mint a 3G, és nincsenek wifi problémái sem.
40ezer Ft. körül tudod eladni ezt a 3G -t, de ha gyorsa(abba)n szeretnéd eladni, akkor inkább 35ezer. Mennyiért vetted?
Olyan 60ezer környékén már elég korrekt 3GS -eket találsz, amikre van gari is még.
-
Xero
nagyúr
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
A 3G már nagyon elavult. Én már egy éve húzom-halasztom a cserét, így tegnap óta a 4S megváltás volt.
Eladni olyan 30-35e között lehet reálisan ha minden megvan hozzá.
Egy 3Gs jó alternatíva, ott még nincsenek nagy lassulások és 60e körül már beszerezhető a használt piacon. -
Xero
nagyúr
válasz DonThomasino #20066 üzenetére
Több mint három évig használtam a megjelenése óta. Most váltottam róla. Tudom mit beszélek.
szerk: Már az iOS 4 megjelenése óta elavult volt.[ Szerkesztve ]
-
JNashville
senior tag
válasz DonThomasino #20066 üzenetére
Egy 2008-as kiadású telefon 2011 végén sajnos már az.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
Lmh
őstag
válasz máyköl #20064 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a választ!
A telefonhoz szerencsére ingyen jutottam. Ha 3gs ennyivel jobb, akkor nekem nagyon ugy tünik, hogy megérné kb 25ezerért meglépni ezt a cserét.
Az oprendszerről: Az a baj, hogy amikor kaptam a telefont akkor volt rajta vmi buherálva. Rajta volt az a Cydia izé, meg tudtam, h fel van törve valamilyen módon, nem értek hozzá. De anno én újraraktam nagy nehezen az oprendszerét amivel eltünt róla minden, köztük ez a cydia is, nem is baj, egyáltalán nem bánom, sosem használtam, nem is érdekel.
Lényeg, hogy úgy emléxem, hogy nagyon sokat szenvedtem az új oprendszer felrakással, mert alig találtam olyan verziót ami müködik. Ráadásul azt hiszem ez csak a felületes ujrarakás volt, mert figyelmeztettek fórumon, hogy ha valamilyen másfajta, rendes újrarakást csinálok, akkor lehet, hogy egyáltalán nem is fog elindulni a telefon. Jaj emléxem, vmi olyasmi volt a lényeg, hogy szoftveresen vagy hardveresen van feltörve a teló, mert ha hardveresen akkor tönremehet az egész.
jelenleg azt hiszem 4.2.1 (8C148)-as verzió van rajta.
Esetleg valami másik oprendszerrel jobb lenne (gondolom max az akadáson segítene, a wifin nem)? Megoldható az oprendszer csere?Előre is köszönöm!
( bár a 3gs-re csere gondolom sokkal biztosabb megoldás lenne... )
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
DonThomasino
veterán
válasz JNashville #20068 üzenetére
Hát nem tudom, lehet velem van a baj, de én akkor se ezt a szót használnám.
[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
máyköl
veterán
Megéri az a 25ezer Ft. plusz szerintem is.
Ha a Cydia rajta volt, akkor igen, fel volt törve, Jailbreakelve volt.
"Jaj emléxem, vmi olyasmi volt a lényeg, hogy szoftveresen vagy hardveresen van feltörve a teló, mert ha hardveresen akkor tönremehet az egész."
Hmm. Nem tudom, szerintem rosszul emlékszel.
Talán az lehetett, hogy azt mondták, ne a telefonon keresztül állítsd gyári állapotára a telefont, mert JB -s, és tönkremehet, és a gépen keresztüli restore -t javasolták.Az akadáson valamelyest segítene a 3.1.3 -as szoftver downgradelése, de a wifin biztosan nem.
-
Lmh
őstag
válasz máyköl #20071 üzenetére
Igen, igen az volt! A telefon resit nem javasolták, jól mondod xD És ezért szenvedtem gépen keresztül
Köszönöm szépen!DonThomasino: Én mint felhasználó tökéletesen egyetértek az elavult kifejezéssel Csekély kiterjedésű tudomásom szerint 3 új, jól müködő modell jött ki 3g óta. Így simán nevezhetjük elavultnak szerintem. Pláne úgy, hogy már megjelenésekor sem müködött normálisan, ez elég gáz, szerintem
[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
Felmerült bennem még pár kérdés
Ha eladom a 3g-met és veszek egy használt 3gs-t, akkor az itunes password és felhasználónevet hogyan lehet ügyesen kicserélni, illetve az új telefont hozzárendelni? Most így hirtelen nem tudom elképzelni, hogy hogyan müködik ez
A másik kérdés ami felmerült bennem, hogy az új telóra itunes-ból mindent át fogok tudni szinkronizálni?
Köszi?Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Zjunior
veterán
Az iphone-ok ma (holnap) visszaállnak szerintetek vagy állítsak rajta?
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
joey04
titán
-
plus44
veterán
Jah most hátra állítjuk? tudja a fene, ki érti ezt az állítgatást? Földrajzól meg fizikából mindig is a kettes számrendszerben küzdöttem.
GALARDO: ha kérdés lenne a 2. része, akkor nem, annyit nagyon nagyon nagyon nem ér meg, ha kijelentés, akkor a válasz szintén ugyanez. Dizájncucc, magasan mérik az árárt, nyilván el is látja a feladatát, de majd félszáz ezer forintot nem ér.
[ Szerkesztve ]
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
GALARDO
addikt
-
chege
aktív tag
a 4Semen van egy pixel hiba, érdemes cserélnem szerintetek? Beviszem cserélik rögtön vagy elveszik és 1-2hét?
-
-
-
Jojo5
őstag
válasz manchester85 #20058 üzenetére
Nem is figyeltem, hogy ha neten rendelünk akkor van ilyen akcijó' SGS II-re...
Igen emeltek, ikon 200-ban 8 ezer forintot már ha a 16 gigás árakat nézem...
Én mondom egyedül annak "örülök", hogy a I4 16 gigás ára magasan van tartva mert valszeg ahogy írtad is jobban fogja tartani az árát.
Jobb teló nem lesz egyik se 1 év múlva csak az áruk lesz marhára más, de ez van sajnos vagy nem sajnos, pl SGS és I4 között is egyiket "sz@rért hugyért" adják\adták, míg a másik mesterségesen magasan van tartva...Én régebben is amondó voltam, hogy egszer be kell tudni vállalni azt a pénzmennyiséget egy új modellre és 2 évente jobban elviselhető a "bukás" mértéke mintha más gyártó készülékét venné az ember...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
vadászcsiga
félisten
válasz Zjunior #20077 üzenetére
Mivel a pontos időt a szolgáltatótól kapja a telefon ezért biztos hogy hajnali 3-kor 2-re fog allitodni az óra. Mindenesetre a dátum és idő/automatikus beállítás legyen bekapcsolva. Azt nem tudom hogy repülőmódban mi történik, feltételezem ha az idozona Budapestre van állítva akkor ez automatikusan megtörténik.
-
gabesszg
aktív tag
-
fazr
senior tag
válasz vadászcsiga #20098 üzenetére
Tavasszal sem váltott át az óra, ki tudja mi lesz most
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest