Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
-
Noxy
veterán
válasz Tibee86 #32632 üzenetére
Ne b... Nekem van ha akarom YT BG playerem + letölteni is tud. Minap belinkeltem, de 10perc múlva jött a radírpók és törölte a linket.
Google: YT ++ (7 naponta újra kell rakni, ha valakinek ez kell a vájt füléhez.)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
consono
nagyúr
válasz Tibee86 #32785 üzenetére
Persze, az tiszta, hogy ezért van, de az Apple billentyűzet is küldhet bármit egy 3rd partynak (Apple), csak nem tudjuk... DE elfogadom ezt a dolgot ,pont ezért lenne szeretném, ha nem a szövegbe tolná a javaslatait, hanem külön, mint a legtöbb másik billentyűzet, mert nekem az kényelmesebb.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz Tibee86 #40083 üzenetére
Hol tudom megváltoztatni az alap időbeállításokat (9:30, 12:00, 18:30, 22:00)?
Illetve a snooze funkciót nem tudom hogy működik. Beállítottam, hogy 10 alkalommal jelezzen de csak egyszer jelez. Pont emiatt vettem meg pedig."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 4
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest